AUKRO.cz Ladislav Majdič Dobrý den,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentační manažer Kapitola 2.0 (První prezentace)
Advertisements

Školení on line – blok 1: MS Excel – základy (ukázka)
Program pro rychlé hlášení poruch strojů a zařízení
snadná tvorba www stránek zadarmo
Návod pro práci s internetovými stránkami společnosti Acros • Produkty Acros/Fisher je možno nalézt na internetových stránkách nebo na stránkách.
AUKRO – TRENDY V PODVODECH
Návod ke správě týmu pro novou verzi webu
Co je to uživatelské menu? Ve WinBase si můžeme ke každé aplikaci vytvořit vlastní menu, které po otevření nahradí standardní menu WinBase. Toto uživatelské.
Styly, záhlaví a zápatí, oddíly
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
2009 Webové stránky Základy tvorby webu. V roce 2009 vytvořil Martin Horák.
Přechody a animace Tomáš Prejzek
Náklady VY_32_INOVACE_ při výrobě, obchodování, dopravě apod. dochází k spotřebě či opotřebení výrobních faktorů - pokud tuto spotřebu či opotřebení.
1. krok Vyplňte přihlašovací údaje. Formulář vyplňujte nejlépe v prohlížeci Google Chrom.
Tutoriál EBSCO Discovery Service ~ Jednoduché vyhledávání
SmartPhone start - Apple iPhone
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
StrongFutureInternational. Jednodušší to již nebude ! Nechte se vést úspěšnými! Začněte budovat svůj business ještě dnes !  Chcete být sami svým šéfem?..
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE Předmět: Informatika Ročník: 6.ročník Klíčová slova: Nová prezentace, snímek, průvodce prezentací,
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 13.1 (Schránka a operace se schránkou)
ŠIROKOÚHLÁ PREZENTACE Tipy a nástroje k vytváření a prezentacím snímků v širokoúhlých formátech.
Obrázky poskytla firma Complex,
Programování Michal Žůrek.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Jak na Prezentace? Power Point ZŠ Jiráskova Benešov
Formátování tabulek n postupné formátování tabulek n automatické formátování tabulek Vypracovala: Veronika Nováková, 4. B 2.
Postup pro podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Práce se šablonami v MS Word 2007
Registrace do Sevenpoint2 – Enroll now 1.Nejdříve se přihlásíte k odkazu na http//saksa. 2.Klik na Enroll.
Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …
Internet– přenos dat Bohumil Bareš. Přenos dat – pomocí E-meilu 2 Jak vidíte k e-meilu můžete přiložit různé soubory, jako je obrázek, pdf soubor, prezentaci.
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
Vytvoříte si nějakou nádhernou tabulku. (lepší než mojí nebudete mít, tak se nikdy moc nesnažte) Celou si ji označíte... Next A kliknete na obrázek grafu.
Vítejte při prezentaci některých zajímavých vlastností slovníků Lingea Lexicon. Mezi stránkami můžete přecházet pomocí kláves, myší nebo počkat na automatické.
Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Jen málo lidí si uvědomuje, jak důležitá v podnikání je dobrá nálada a pozitivní atmosféra kolem Vás.
PHP Vytváření formuláře.
O službě Webmium WEBMIUM je jednoduchý nástroj umožňující drobným a středním podnikatelům vytvoření a správu profesionálně vypadajících webových stránek.
Představení portálu Čeknito / přední pozice na slovenském a českém internetu více jak registrovaných uživatelů rychle rostoucí komunita.
Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy Navigace.
Zálohování a posílání fotografií Hrušková Markéta.
Použití dotazu jako zdroj dat pro pohled Vypracovala: Procházková Petra.
Windows 7 Popis a ovládání Plocha II. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
Zoner Callisto V této prezentaci najdete různé návody a rady jak pracovat s programem Zoner Calisto.
PENĚŽNÍ DENÍK Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
Začínáme s e-knihami Mgr. Jaroslav Čech Městská knihovna Břeclav.
Než začnete podnikat Kdo je můj klient. Kdo je můj klient? S touto otázkou souvisí spousta dalších: Jak velký je „můj trh“? Je tam pro mě místo? Kolik.
TinWeb v12 Nové rysy TinWeb v12 RNDr. Vladimír Pávek
1 TaHoma – Interaktivní prezentace Michal Tichý, 4. srpna 2015.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
GORDIC ® spol. s r. o. Prvotní spuštění aplikace Gordic DSO - ISDSlite Nástroje pro snadnou správu Datových zpráv z Informačního systému Datových schránek.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 4 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: březen 2012 Ročník: 8. Vzdělávací.
Autoři Petr Ogurčák, Tibor Gonglík, Kamil Glückselig, Lukáš Očenášek Předmět: PSW0 | Vyučující: Vlastimil Čejp Semestr: ZS 2008/2009.
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 9. ročník III
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
Občanská výchova Formy placení. Platby a platební styk  Za zakoupené zboží nebo službu je vždy nutné zaplatit.  Mezi plátcem a příjemcem peněžní částky.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
PRACUJEME S TEXTY TEXTOVÉ EDITORY
TICKET RESTAURANT® CARD
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
PENĚŽNÍ DENÍK Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE
Vytvoření formuláře Access (11).
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Transkript prezentace:

AUKRO.cz Ladislav Majdič Dobrý den, Jmenuji se Ladislav Majdič a rád bych vám představil společnost Aukro.

Obsah: Představení společnosti Registrace Jak nakupovat Jak prodávat Moje prezentace, začne krátkým představením společnosti. Jednoduchou ukázkou registrace. Dále jak se v aukru nakupuje a prodává. 25.12.2018 Ladislav Majdič

Aukro s. r. o. On-line platforma Provoz od srpna 2003 Více než 500 tisíc registrovaných uživatelů Aukce i pevná cena 24 hodin 7 dní v týdnu Servis Aukro představuje největší online obchodní platformu v České republice Provoz byl zahájen v srpnu roku 2003. Na základě úspěšných projektů v Polsku, Maďarsku a Rusku. V současné době prostřednictvím aukra obchoduje přez 500 tisíc registrovaných uživatelů. Výhodou aukra je, že spojuje dva druhy nakupování 1. klasické za stanovení pevné ceny a 2. formnou aukce. Další výhodou, je že můžete draži v pořád. Servis je k dispozici 24 hodin 7 dní v týdnu. 25.12.2018 Ladislav Majdič

Takto vypadá úvodní stránka aukra Takto vypadá úvodní stránka aukra. Poměrně příjemné – nesložité prostředí. Aukro myslí na nové uživatele a hned nabízí jednoduchou příručku jak nakupovat a prodávat. Nad příručkou je 6 ikon, které slouží už pro registrované uživatele. V levém sloupci jsou jednotlivé kategorie s nabízeným zbožím. Nabídka je opravdu široká a člověk zde najde takřka vše. 25.12.2018 Ladislav Majdič

Nyní přejdeme k registraci – je zdarma a je, jak sami vidíte, velmi snadná. Po vyplnění toho formuláře Vám na email přijde heslo se který se budete moci hned zaregistrovat. Pro větší bezpečnost při obchodování. Ten kdo chce na aukru prodávat si musí zažádat o tzv. „plnou aktivaci účtu“ Což znamená, že pouze zažádáte o plnou aktivaci a do 14 dní vám přijde dopis s novým heslem. A při jeho zadaní jste již plně aktivovaní a můžete s radosí prodávat. Někteří uživatele požadují plnou aktivaci i u nakupování. 25.12.2018 Ladislav Majdič

Vyhledat věc kterou by jste si rádi pořídli je snadné, stačí zvolit na úvodní obrazovce širší okruh věcí a posléze užším výběrem se dopracujete k výsledku. Jako příklad uvedu výběr mobilního telefonu. Na tomto snímku jsou vidět, již jednotlivé nabízené předměty. Všiměte si barevného rozlišení jednotlivých předmětů, dovod vám zdělím později, když se vám budu snažit vysvětlit prodej. 25.12.2018 Ladislav Majdič

Takto vypadá jednotlivá aukce – velice důležité je okénko v pravo kde přihazujete částku. ( může tam být i jenom položka „Kup teď tzn nedraží se a předmět se rovnou kupuje. V levé části jsou bližší iformace o předmětu a o aukci – počíteční cena, současná cena v aukci, délka aukce, prodávající, způsob platby a převzetí. Pokud by jste se podívali níž byl by tam popis předmětu. Úplně na konci je zaznamenán průběh aukce – kdo, kdy a kolik přihodil a kdo vede. Pokud se člověk aukci vyhraje. Stačí poslat peníze na účet, nebo jiným druhem platby a čekat, až mu věc přijde. To by bylo nakupování. 25.12.2018 Ladislav Majdič

Nyní vám představím prodej. Rozdělil, bych jej do 3 kroků Nyní vám představím prodej. Rozdělil, bych jej do 3 kroků. V prvním kroku se zařadí váš prodávaný předmět. Uvedu na příkladu. V dalším kroku nastavujete podmínky aukce. – cenu předmětu, dobu aukce, vyvolávací cenu, způsob platby a dopravy. Dále pak do jednoduchého textového okna vpisujete popis předmětu a můžete vložit obrázek. V závěru vaší přípravy na aukci si za poplatek můžete váš předmět zvýraznit – jednotlivé barvy aukcí. Platí se i za pořadí v zobrazení a za tučné písmo. V posledním 3. kroku vidíte aukci jako při nákupu a máte možnost se vrátit a aukci ještě jakýmkoli způsobem změnit. Po vložení aukce, lze aukci měnit pouze do prvního přihození. Nyní už jenom čekáte a těšítese jak cena vašeho předmětu roste. Toto je zhruba vysvětlený postup prodeje. 25.12.2018 Ladislav Majdič

Děkuji za pozornost Použil jsem pouze jeden zdroj a to www.aukro.cz