UNIVERZITA PARDUBICE Dopravní fakulta Jana Pernera

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Advertisements

doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. vedoucí katedry
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Dopravní fakulta Jana Pernera Katedra technologie a řízení dopravy
Fakulta bezpečnostního inženýrství VŠB–TUO
Možnost studia na Fakultě stavební a uplatnitelnost stavebních oborů
Studijní program Stavební inženýrství
Studijní obor Informační a automatizační technika www. fsid. cvut
Koncepce rozvoje a řízení vědy a výzkumu
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
Informace o studiu na KITTV 2011/2012
Studijní program Stavební inženýrství
Bakalářský studijní obor Stavba strojů a zařízení Obor je zaměřen zejména na dopravní a manipulační techniku a výrobní stroje. Vysoké učení technické v.
Elektrotechnické a elektronické systémy v dopravě (ESD)
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
O fakultě... Fakulta vznikla 1. ledna 1991 rozdělením Fakulty strojní a elektrotechnické na dvě samostatné fakulty. Fakulta elektrotechniky a informatiky.
Magisterský obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky.
Historie a budoucnost technického vzdělávání
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Výuka Informačních technologií na DFJP
Mendelova univerzita v Brně (P 2) MENDELU
ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ FAKULTA DOPRAVNÍ Studie integrovaných dopravních systémů hromadné přepravy osob Studie integrovaných dopravních systémů hromadné.
Reaktorová fyzika I pro 3. ročník zaměření TTJR, JEŽP a JZ
Pedagogika Setkání kateder 10.
Obor: Kybernetika a měření Jaké studium zajišťují katedry typ obor stud./rok bakalářské Kybernetika a měření 150 magisterské Kybernetika a měření - RT,
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v JMK Integrovaná střední škola Sokolnice Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.00/

Role fakulty dopravní na trhu práce spolupráce s praxí kam směřujeme
INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ JAKO ODEZVA NA KVALITATIVNÍ POŽADAVKY PRŮMYSLU doc. Ing. Josef NOVÁK, CSc. VŠB-TU Ostrava.
ČVUT V PRAZE Fakulta stavební ČVUT V PRAZE Fakulta stavební Magisterský studijní program „Budovy a prostředí“ prof.Ing.Karel Kabele,CSc. Katedra TZB.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
1. června Příklad dobré praxe Začlenění rozšířeného vstupního školení řidičů do výuky.
Problematika IDS na Dopravní fakultě Jana Pernera Univerzity Pardubice doc. Ing. Pavel Drdla, Ph.D. Univerzita Pardubice, Dopravní fakulta Jana Pernera.
Jméno Příjmení Konference IDS – Žďár nad Sázavou NABÍDKA VZDĚLÁVÁNÍ A STÁŽÍ V OBORU DOPRAVNÍ TELEMATIKY Ing. Martin Langr, Ph.D.
Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta.
Studijní obor AUTOMATIZACE a ŘÍDICÍ TECHNIKA Bc.Ing. Bc. a navazujícího Ing. studijního programu Chemické a procesní inženýrství PROČ? Automatizace a řídicí.
2009 STUDIJNÍ PROGRAM: Ekonomika a management STUDIJNÍ OBOR: PRŮMYSLOVÉ INŽENÝRSTVÍ Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů doc. Ing. David.
Ekonomická fakulta Úvodní soustředění 1. ročníků 2013/2014.
Centrum pro výzkum, vývoj a inovace Life for Science. Science for Life.
Představení Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné Slezské university v Opavě Michal Tvrdoň – proděkan pro vědu a výzkum Zasedání Vědecké rady SU OPF.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
Katedra elektrotechniky
Studium na AF MENDELU Ing. Petr Dostál, Ph.D.
Ústav řízení dopravních procesů a logistiky
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
Zpráva o studiu za rok 2015 Zdeňka Chmelíková
MEZIFAKULTNÍ MAGISTERSKÝ STUDIJNÍ PROGRAM INTELIGENTNÍ BUDOVY
prof. Ing. Vojtech Dirner, CSc.
Zpráva o studiu za rok 2016 Zdeňka Chmelíková
Architektura a život ČVUT & FAKULTA ARCHITEKTURY
Projekt - K620 Řízení a modelování silniční dopravy
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
FAKULTA STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ UNIVERZITY JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
Přírodovědecká fakulta UJEP
Sylaby přednášek Geotechnické stavby
UNIVERZITA PARDUBICE Dopravní fakulta Jana Pernera
Silnoproudá elektrotechnika
Výukové a výzkumné centrum v dopravě
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
ČVUT v PRAZE Fakulta dopravní ÚSTAV LETECKÉ DOPRAVY
Zpráva o studiu za rok 2013 Zdeňka Chmelíková
Aplikovaná elektronika
Transkript prezentace:

UNIVERZITA PARDUBICE Dopravní fakulta Jana Pernera Doc. Ing. Radovan Soušek, Ph.D. Proděkan pro rozvoj Doc. Ing. Vladimír Němec, Ph.D. Vedoucí oddělení letecké dopravy UNIVERZITA PARDUBICE

Dopravní fakulta Jana Pernera Od roku 1993 součástí Univerzity Pardubice Multidisciplinární zaměření management, marketing a logistika, technologie a řízení dopravy, dopravní stavby, dopravní prostředky, elektrotechnika a elektronika v dopravě, letecká doprava – v plánu od 10/2019

Studijní programy a obory DFJP Bakalářské a navazující magisterské studijní programy Dopravní technologie a spoje Dopravní management, marketing a logistika Technologie a řízení dopravy Elektrotechnické a elektronické systémy v dopravě Dopravní prostředky Aplikovaná informatika v dopravě Stavební inženýrství Dopravní stavitelství Doktorský studijní program - Dopravní technologie a spoje Technologie a management v dopravě a telekomunikacích Dopravní prostředky a infrastruktura

Organizační uspořádání DFJP Katedra managementu, marketingu a logistiky Katedra technologie a řízení dopravy Katedra dopravního stavitelství Katedra elektrotechniky, elektroniky a zabezpečovací techniky v dopravě Katedra dopravních prostředků a diagnostiky Katedra mechaniky, materiálů a částí strojů Katedra informatiky v dopravě Výukové a výzkumné centrum v dopravě Výukové a informační pracoviště Praha Dislokované pracoviště Česká Třebová Zkušební laboratoř AL DFJP (akreditovaná ČIA)

Studium na DFJP (2016/17) Celkem 1593 Prezenční 908 Kombinované 685

Studium na DFJP (2016/17) Celkem 1593 Na 1 AP 17,86 Zahraničních 3,9 %

Studium na DFJP (2016/17) Zahraniční mobility

Věda a výzkum na DFJP v roce 2017 Revizní posudek na železniční nehodu ve Studénce z roku 2008 (Okresní soud v Novém Jičíně) Metodika výpočtu spotřeby trakční energie, resp. trakční nafty na jednotlivých vozebních ramenech vždy pro konkrétní vlakovou zátěž a typ lokomotivy (ČD Cargo, a.s.) Audit měření přepravních dob (Od roku 2014 – Česká pošta, s.p. )

Vědeckovýzkumná činnost na DFJP Hybridní lokomotiva a elektronická optimalizace energetiky jejího provozu (MPO TRIO, 2014-2019) Centrum kompetence drážních vozidel (TAČR, 2015-2019) Switch and Crossing Optimal Design and Evaluation (Shift2Rail, 2016-2019) Predictable and Optimised Braking (RSSB Sheffield)

Zavádění leteckých oborů

Děkuji za pozornost doc. Ing. Radovan Soušek, Ph.D. proděkan