Stanislava Andršová Josef Vlach

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S2_15.
Advertisements

Tabulkový procesor Práce se souborem – otevření, tvorba a použití šablony, tisk, propojení tabulky Excel s Wordem, nastavení Excelu, uložení Autorem materiálu.
Jihlavské Terasy. Příklady dobré praxe KOMUNIKACE SE ČLENY RODINY A PŘÁTELI PROSTŘEDNICTVÍM PROGRAMU SKYPE Postup: Domluvíme s volaným rodinným příslušníkem.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Školení pro uživatele portálu.
ICT ve výuce jazyků Mgr. Jana Sochorová Základní škola a Mateřská škola Česká Bělá.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc – posílání příloh Jak poslat em celý soubor?
Praha6.cz Administrace portálu. Struktura informací Hlavní strom  Stránky se statickým textem automatické oživení ( , web, tel., RMČ/ZMČ) textové.
Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Evropský sociální fond Gymnázium, Praha 10, Voděradská 2 Projekt OBZORY Vzdělávací portál Vzdělávací portál.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Movie Maker uložení a sdílení filmů Co se všechno naučíme???
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika ročník III
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Prostředí internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/27 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Josef Ledvoň. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Konference projektu VIP Kariéra II ─ KP Kariérové poradenství v podmínkách kurikulární reformy Ing. Daniela Chamoutová Národní ústav pro vzdělávání.
Virtuální kolega Attavena, o.p.s. Prezentace projektu a návrh implementace jeho nabídky: do systému vzdělávání.
Název materiálu: Internetová úložiště Anotace: Výklad nového učiva Autor: Iveta Pasterňáková, 2013 Ověření ve výuce , 5.třída Vyučovací předmět:
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Notebook, tablet Číslo DUM: III/2/VT/2/1/20 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika – aplikace informačních technologií Autor: Bc. Pavel Šiktanc Internetové stránky Co se všechno naučíme???
Nabídka služeb Institutu inovace vzdělávání na ak. rok 2009/2010
Porada s řediteli PO LK, Údolí Bratrouchov.
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník 2016/17. Základní informace – záložka „studentům“ 1.Studijní řády a.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 8 GRAF II – výsečový graf Autor: Bc. Pavel Šiktanc Co se všechno naučíme??? Vytváření výsečového.
OneNote. Co to je?  OneNote patří k produktům Microsoftu, nyní je ke stažení zdarma  jde o aplikaci pro rychlou, snadnou a přehlednou správu různých.
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr
Tutoriál ~ eKnihy Stahování
1/15 - Úvodní stránka, registrace Rezervační systém PRO TRAVEL CK
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Disk Google Číslo DUM: III/2/VT/2/2/36 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická.
Praha, 1. – ročník mezinárodní konference k profesnímu rozvoji pedagogických pracovníků Profesní rozvoj pedagogů.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy
Návod na tvorbu prezentace diplomové / bakalářské práce
MATEMATIKA a VÚP RNDr. Eva Zelendová
Sociální sítě a jejich rizika
Základní formy prodeje
INTERNET Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
ORGANIZACE DAT V POČÍTAČI
POTŘEBY DUM _13.
Otázky a úkoly VY_32_INOVACE_4_2_14_20 Internet   Vyjmenujte 3 způsoby připojení k internetu. Jak vznikl název internet? Jaké možnosti internet uživateli.
PRŮMYSLOVÁ REVOLUCE A JEJÍ DŮSLEDKY
Pracovní skupiny Pracovní skupiny slouží ke sdílení soukromé složky (vzorů, adresářů, příprav, archivu, sestavených dokumentů, seznamů a nastavení) s jinými.
Knihovny pod jednou střechou
Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně
NÁZEV: VY_32_INOVACE_10_06_F9_Hanak TÉMA: Střídavý proud
Mgr. et Mgr. Veronika Víchová Mgr. Hana Navrátilová
Název: Pozvánka DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_17
Vítejte na dnešním workshopu
NÁZEV POSTERU Jméno a příjmení autora včetně titulů
UK01-KA
MODERNIZACE ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Aplikace vyhledávače Google na zdroje odborných informací
Jednotná informační brána jako studnice informací pro lékaře
Portál naměřených dat 13. – , Říčany u Prahy Josef Mádlo.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Text zápatí (edituje se v menu Vložení / Záhlaví a zápatí)
Stanislava Andršová Josef Vlach
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Nádherné prezentace navrhnete a předvedete snadno a s jistotou.
Jak na články? Regionální konference 2009 Jan Šperl
Vítá vás nový PowerPoint
Knihovní systém 3. generace
Podpora práce učitelů Podpora budování kapacit pro rozvoj základních pre/gramotností v předškolním a základním vzdělávání.
Podpora práce učitelů Podpora budování kapacit pro rozvoj základních pre/gramotností v předškolním a základním vzdělávání.
Podpora práce učitelů Podpora budování kapacit pro rozvoj základních pre/gramotností v předškolním a základním vzdělávání.
Příklady použití, doporučená nastavení
Příklady použití, doporučená nastavení
Příklady použití, doporučená nastavení
Předběžné datum nástupu:
VY_32_INOVACE_SA4A_9 DUM 9. realizace aktivity pro 2
Hromadné dokumenty opakující se pro kolekci osob
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_09_DEN_ZEME Název materiálu: Den Země
Přesný analogový generátor několika tisíc různých barevných světel
Transkript prezentace:

Stanislava Andršová Josef Vlach Titulní strana prezentace.

digifolio.rvp.cz Jeden z modulů rvp.cz Rozšíření profilu Online zdroj informací Sdílení informací Rozhraní mých aktivit Tvorba skupin Mnoho úhlů pohledu Textová strana doplněná vhodným ilustračním obrázkem.

Do Digifolia patří… Osobní informace, CV… Profesní profil, kariérní rozvoj… Mé fotografie, má videa… Mé DUM, DUP, nápady, náměty… Mé radosti, strasti, výhled do budoucna… Mé příspěvky z portálu RVP.cz – blogy, wiki, diskuze, ale i odkazy na zajímavé příspěvky mých kolegů Základní textová strana.

Ze svých informací mohu vytvářet pohledy Pohled – výběr mnou zvolených informací pro mnou zvolené uživatele – osobní, profesní… Neomezený počet Neomezené možnosti Strana s připraveným nadpisem pro případné doplnění další grafiky či textu, např. pro umístění grafů, tabulek apod.

Sdílení a přátele Vytvořte si skupinu přátel Sdílejte navzájem své pohledy, informace a nápady Vytvářejte pracovní skupiny s vlastními pohledy a výstupy Společné projekty Prázdná strana se záhlavím a zápatím pro případné doplnění grafiky či textu, např. pro umístění grafů, tabulek apod.

Archivace Mobilita - mějte své dokumenty po ruce, ať jste kdekoliv – stačí internetové připojení Snadné sdílení Dokumentuje Váš profesní i osobní rozvoj Umožňuje reflexi a evaluaci Zcela pod kontrolou uživatele

Agregace Rozhraní mé činnosti Shrnutí aktivity na rvp.cz i jinde Jednotné přihlášení Přehlednost Snadné nastavení sdílení

PŘEJEME VÁM HODNĚ ŠTESTÍ A ÚSPĚCHŮ V TVORBĚ VAŠEHO DIGIFOLIA NA RVP PŘEJEME VÁM HODNĚ ŠTESTÍ A ÚSPĚCHŮ V TVORBĚ VAŠEHO DIGIFOLIA NA RVP.CZ Děkujeme Vám za pozornost!