Skladový arál v Ústí nad Orlicí, k.ú. Hylváty

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název školy: Základní škola Mnichovo Hradiště Autor DUM: Název: VY_32_INOVACE_28_Hutnictví a strojírenství ČR_Sluková Téma: Hutnictví a strojírenství ČR.
Advertisements

Pronájem nebo prodej objektu bývalé základní školy č.p Kamenný vrch v Chomutově.
Společnost byla založena dne za účelem poskytování úklidových služeb. Provádíme komplexní řešení v otázkách pravidelných úklidů, především.
Založení firmy postup. Postup založení firmy 1) Výběr oboru podnikání a vymezení předmětu živnosti 2) Volba právní formy podnikání 3) Určení názvu a umístění.
EKONOMIKA MAJETKOVÉ DANĚ I. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Pilotní projekt základního registru územní identifikace a nemovitostí („PP ZRÚIN“) Vít Suchánek, ČÚZK.
Návrh rozpočtu MČ Brno-Kohoutovice na rok Struktura příjmů MČ Brno-Kohoutovice 1. Příjmy z veřejných rozpočtů o příjmy ze státního rozpočtu - postoupené.
BIKE SHARING PRO BRATISLAVU. Bike Sharing z pohledu uživatele: -občané Bratislavy i turisté budou moci využívat bike sharing co by součást veřejné dopravy.
„Integrované dopravní systémy – informační systémy pro podporu rozhodování veřejné správy při výstavbě a provozování IDS v České republice“ Výzkumný projekt.
Operační program Průmysl a podnikání Programové dokumenty OP – Průmysl a podnikání Národní rozvojový plán ostatní operační programy Socioekonomická.
MÍSTO, KDE ŽIJI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Čiháková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Biometrické snímací zařízení k VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2009 Fond pro vnější hranice (FVH)
Strategické dokumenty, řízení, plánování a směřování Jihočeského kraje Ing. Luboš Průcha vedoucí oddělení regionálního rozvoje KÚ JčK.
Práce, výroba ZÁKLADY EKONOMIKY. NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA: III/2 VZDĚLÁVACÍ.
Centrum energeticky efektivních budov Základní informace o projektu.
Administrativní členění ČR VY_32_Inovace_17KR-1 Mgr.Lenka Krčmářová ZŠ a MŠ Nedašov.
SCLLD LAG Podralsko Zpracování SCLLD bylo podpořeno z Operačního programu Technická pomoc Registrační číslo projektu: CZ.1.08/3.2.00/ Strategie.
SVĚTOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ. Dělíme na: Primární sektor (těžba nerostných surovin, zemědělství, lesní a vodní hospodářství, rybolov) Sekundární sektor (průmysl,
Ročník: 5. Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací obor: Vlastivěda Tematický okruh: Místo, kde žijeme Téma: Pardubický kraj Jméno autora: Mgr.
Určeno pro:žáky 2.ročník středních škol Vzdělávací obor: Zeměpis Tematický okruh: Česká republika Téma: Česká republika – průmysl Jméno autora: Mgr. Tomáš.
Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
ZÁKLADNÍ HLEDISKA A CÍLE PŘI ZPRACOVÁNÍ NÁVRHU STÁTNÍ ENERGETICKÉ KONCEPCE HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO 14001
Dopravní modely v SUMP Jitka Ondráčková
Poloha Top argumenty. Poloha Top argumenty Top argumenty Doprava Silniční doprava Dálnice D11: 9 km Praha: 74 km Letecká doprava Praha - Ruzyně: 98.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Pardubický kraj Kraj perníku.
Služby I. Z á k l a d n í š k o l a Z r u č n a d S á z a v o u
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Brno, Příslušnost vodoprávních úřadů
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Obec, kde žiji Vesnice.
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
ČR-test pro 4. třídu první čtvrtletí
Spolupráce obce a ÚP ČR v Litvínově v SVL
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Vytápění Tmavé plynové infrazářiče
Integrace VISION a VIS Mail do NS-VIS – VIS Mail fáze II projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
Ústecký kraj.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:
Vedoucí odboru strategického rozvoje města Vsetín
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Název projektu: Moderní škola
INFORMAČNÍ MEMORANDUM Skladový areál v Ústí nad Orlicí, k.ú. Hylváty
Druhy podniků v ČR Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Název školy Základní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
IKI jako prostředek pro komunikaci mezi VS a občany Pavel Parma
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín
Dražební společnost PROKONZULTA a.s.
Skladový arál v Ústí nad Orlicí, k.ú. Hylváty
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_Pardubický kraj
MISYS - Pasporty.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
VY_52_INOVACE_21_02_Pardubický kraj
Logistický systém ve společnosti Těžké strojírenství Plzeň a.s.
Zařízení služeb provozované SŽDC a jí poskytované služby
Střední škola obchodně technická s. r. o.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
ČESKÁ REPUBLIKA VODSTVO
SPRÁVNÍ PRÁVO.
Liberecký Kraj Ondřej sedlák.
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Transkript prezentace:

Skladový arál v Ústí nad Orlicí, k.ú. Hylváty Dražební společnost PROKONZULTA a.s. organizuje prodej skladového areálu v Ústí nad Orlicí, k.ú. Hylváty

Ústí nad Orlicí je okresní město na východě Čech v podhůří Orlických hor, asi 10 km od České Třebové.  Dnes zde žije 15 000 obyvatel. Doprava Dobré železniční spojení v rámci ČR republiky i se zahraničím. V okrese je hustá silniční síť. Ústí nad Orlicí leží na křižovatce silnic I/14, II/360 a II/315, jejichž prostřednictvím je město napojeno na hlavní silniční síť.  Průmysl Perla a.s. – bývalý výrobce bavlněných tkanin a bytového textilu Rieter CZ s.r.o. – výrobce strojů pro textilní průmysl VUB a.s. – textilní výzkum a strojírenská výroba FPOS a.s. – kovovýroba, vývoj a výroba motocyklů ACE Trade s.r.o. – distributor a dodavatel surovin pro chemický a potravinářský průmysl Intech s.r.o. – dodavatel tvářecích strojů pro strojírenství- obchodní zastoupení Skandinávských firem Schaltag CZ s.r.o. EWE s.r.o.

Průmyslová zóna HYLVÁTY Průmyslová zóna se nachází v městské části Hylváty v Ústí nad Orlicí a její celková rozloha je 11,7 ha. (pouze pozemky ve vlastnictví města) Lokalita průmyslové zóny je dopravně dostupná ze sil. I/14, která prochází Ústím nad Orlicí a vede z Vamberka, přes Českou Třebovou do Třebovic, kde se napojuje na sil. I/43. Městem Ústí nad Orlicí prochází I. mezinárodní tranzitní železniční koridor (Berlín – Vídeň) spojující město s Prahou a Pardubicemi na straně jedné a Českou Třebovou a Brnem straně druhé. Území pro lehký průmysl, obchod a služby Území slouží pro umisťování staveb pro průmysl, provozoven výrobních služeb, samostatných objektů pro skladování a prostorově náročných zařízení technické vybavenosti a zařízení obchodu. Přípustné využití : - výrobní haly pro lehkou průmyslovou výrobu - provozovny výrobních služeb - stavby pro maloobchodní i velkoobchodní prodej - stavby pro skladování (expediční sklady a sklady zásob) - stavby pro správu a řízení podniků - stavby hygienického zázemí pracovníků závodu, zařízení společného stravování - zdravotnická zařízení pro pracovníky - zařízení veřejného stravování a rychlého občerstvení - zařízení technického vybavení (rozvodny, transformovny, regulační stanice, čistírny odpadních vod, apod.) - doprovodná a izolační zeleň - přístupy k jednotlivým stavbám a komunikační plochy kolem těchto staveb - liniové stavby technické infrastruktury potřebné pro funkci daného území

Skladový areál v Ústí nad Orlicí, k.ú. Hylváty Ulice: Lanškrounská Město: Ústí nad Orlicí PSČ: 562 03 Kraj: Pardubický Pozemek parc. č.: St.515 Velikost pozemku: 733 m2 Pozemek parc. č.: 692/2 Velikost pozemku: 7.123 m2 Katastrální území: Hylváty Vlastník: IFIS uzavřený investiční fond, a.s. Popis lokality Město Ústí nad Orlicí leží administrativně v okrese Ústí nad Orlicí a náleží pod Pardubický kraj. Ústí nad Orlicí je také obcí s rozšířenou působností. Jedná se o malé okresní město ležící východně od města Pardubice. Je zde plynofikace, kanalizace i veřejný vodovod. Městem prochází železnice. Skladový areál se nachází v katastrálním území Hylváty, situovaném jihovýchodně od centra obce, je součástí průmyslové zóny na okraji obce, která je dopravně přístupná také pro nákladní dopravu sjezdem ze silnice I/14.

Skladový arál v Ústí nad Orlicí, k.ú. Hylváty Popis nemovitosti Pozemky tvořící ucelenou plochu, včetně stavby skladovací haly, která leží na jihovýchodním okraji obce v průmyslové zóně. V současné době objekt haly slouží jako distribuční sklad a má vestavěnou malou administrativní část. Vlastník stavbu neužívá, objekt i pozemky jsou užívány nájemním způsobem. Území je dopravně obsluhováno všemi druhy motorových vozidel včetně typu TIR od severu přes parcely ve vlastnictví kraje, sjezdem ze silnice č. I/14, do areálu není zavedená vlečka. Na pozemcích je pak dostatek místa k odstavení či parkování vozidel, které zde zajíždějí v hojném počtu a to v souvislosti s provozem distribučního skladu. Pozemek zastavěný halou a nezastavěný pozemek sloužící jako manipulační plocha užívaná v jednotném funkčním celku se stavbou. Technická specifikace haly Hala je užívána od roku 1962, v jejím prostoru je vestavěná dvoupodlažní administrativní část se sociálním zázemím. Nosný systém haly je ocelový, ocelové sloupy vynášejí střešní ocelové příhradové vazníky, většina haly je opláštěná trapézovým plechem VSŽ, který tvoří i krytinu haly, administrativní část je vezděna do původního nosného systému. Ocelové sloupy jsou vetknuty do masívních betonových základnových pásů, které tvoří také nákladní rampy s jednotlivými vykládacími stanovišti s kovovými nákladovými, výškově nastavitelnými deskami. Klempířské konstrukce z pozinkovaného plechu, žlaby a svody, okna ocelová jednoduchá. Vrata plechová na elektrický pohon. Povrch podlah v místnostech administrativní části tvoří dlažby a zátěžové koberce, v hale pak cementový potěr s vysokou únosností pro pojezd elektrických nákladních vozíků. Převládající plocha haly slouží ke skladování a manipulaci, v severní administrativní části se nachází kanceláře, denní místnost zaměstnanců s kuchyňskou linkou. Sociální zařízení pro zaměstnance, které využívají i řidiči dálkových linek TIR. Pouze tato administrativní část haly je vytápěná a to elektrickými akumulačními topidly. Objekt je zásobován pitnou vodou, napojen na kanalizaci a síť elektrické energie 230/400V. Hala je ve stavu, který odpovídá stáří, je zde průběžně prováděna údržba objektu. Administrativní část objektu byla renovována v roce 2015. Stavbu lze ke svému účelu užívat bez závad, v horizontu pěti let nejsou nutné žádné větší investice.

Stropy: zavěšený podhled Vnitřní stěny: vápenná omítka štuková Vybavení: kuchyňský kout, mikrovlnná trouba, dřez sociální zázemí Podlahy: dlažby, zátěžové koberce Vytápění: elektrická akumulační topidla Standardní provedení kanceláří

Skladový arál v Ústí nad Orlicí, k.ú. Hylváty Celkový přehled využitelných ploch v objektu:   Celková podlahová plocha: 1.114,46 m2 Z toho: Celkem ploch komunikačních: 49,20 m2 Celkem plochy ramp: 321,26 m2 Celkem ploch sociálního zázemí: 31,30 m2 Celkem ploch skladovacích: 613,30 m2 Celkem ploch administrativních: 99,40 m2 NÁJEMCE NÁJEM Geis CZ s.r.o. 110 000,-Kč/měsíc Jiří Krejsa 3 300,-Kč/měsíc 1 359 600,-Kč/rok

Fotodokumentace

Skladový arál v Ústí nad Orlicí, k.ú. Hylváty Snímek z katastrální mapy

e-mail: odehnalova@prokonzulta.cz DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST Jednička na poli dražeb WWW.PROKONZULTA.CZ Specialista na dražby, E-aukce, výběrová řízení, realitní prodej Kontaktní osoba Mgr. Klára Odehnalová Tel.: 608 718 040 e-mail: odehnalova@prokonzulta.cz