Projekt ERASMUS + 2015 - 2017.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:VY_32_INOVACE_DUM51_20 Sada:VY_32_INOVACE_DUM51 Autor: Mgr. Jaroslav HASIL Ročník/předmět:6. –
Advertisements

Přijímací řízení v roce uchazeč může pro 1
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
VY_32_INOVACE_ 04_ Lidé a čas Kalendář (SADA ČÍSLO 2)
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Studium v zahraničí Ing. Hana Rendlová Mgr. Helena Bicanová
Odborné praxe na ÚISK Informační schůzka. Program setkání  Základní informace o praxích  Termín praxe  Postup při výběru instituce  Průběh praxe a.
Projekt Space Three Představení projektu Podmínky účasti Harmonogram akce ESC Transinne Program Foto + různé.
Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Stáže v EP. Druhy stáží Placené stáže Neplacené stáže Stáže s obecným zaměřením Stáže určeny mladým lidem, kteří mají absolvovat stáž v rámci svého vzdělávání.
Projekt MODEL = Mobility Opportunities for DisablEd Learners Příležitosti mobilit pro handicapované.
Socrates – Comenius 1 Matematika v našem životě Mathematics in our life.
Přijímací řízení v roce uchazeč může pro 1.kolo přijímacích zkoušek podat 2 přihlášky, počet přihlášek na 1 SŠ není omezen (uchazeč si musí dávat.
Třídní schůzky I. čtvrtletí
k přijímacímu řízení pro školní rok
Mobility Project Cross Czech a.s.
Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko-výzkumnou kariéru CZ.1.07/2.3.00/ Tato prezentace je spolufinancována.
Tělovýchovná jednota Černěves Podívejte se na historii akcí roku 2008 Fotky ukazují akce, na kterých se podíleli členové TJ. Příjemnou zábavu!
Europe is Singing! Koordinátor projektu: Turecko, základní škola: Zafertepecalkoy Ilkogretim Okulu, Ms. Mehtap Kilic Koordinátor projektu: Turecko, základní.
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
Podzimní a zimní měsíce
Základní škola a Mateřská škola Chlebičov DUM 57. Březen 2012 Jarní a letní měsíce.
Občanská výchova 6. ročník
Maturita 2010 Společná část –2 zkoušky Profilová část –3 zkoušky.
COMENIUS Gymnázium Vítězslava Nováka v Jindřichově Hradci.
REFERENČNÍ RÁMEC PRO UDRŽITELNÁ EVROPSKÁ MĚSTA Bc. Iveta Baťalová Odbor rozvoje a strategie regionální politiky Ministerstvo pro místní rozvoj 4. srpna.
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Úvodní seminář 22. září.
ETwinning - on-line spolupráce škol Aktivitu eTwinning, podporující virtuální propojení evropských škol pomocí informačních a komunikačních technologií,
EVROPSKÁ UNIE.
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_50_Měsíce v roce AUTOR: Mgr. Zdeňka Buchtelová ROČNÍK, DATUM:
Výukový prográmek pro děti 2.třídy ZŠ Roční období
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
Anotace Materiál je vhodný ke společné práci žáků 3.třídy jako opakování učiva o kalendáři a o čase. Opakování může být motivováno některou hrou, doporučuji.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
duben 2016 Aktuální příležitosti pro mladé a studenty... (výběr)
ODBOR ZAHRANIČNÍCH VZTAHŮ Bc. Tomáš Lády  program Evropské unie pro podporu:  mobility jednotlivců na všech úrovních  strategických partnerství mezi.
Cíle programu – profesní a osobní rozvoj Zvýšit kvalitu kvalifikací a dovedností. Zlepšení jazykových kompetencí. Seznámení se zahraničními metodami práce.
Multilaterální partnerství škol č.2.  Comenius je součástí programu „Celoživotního vzdělávání“ v rámci Evropské unie.  Program je určen: mateřským,
16. prosince 2015 Jednání Rady vlády pro národnostní menšiny.
Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_80_PRV1 NÁZEV VZDĚLÁVACÍHO MATERIÁLU: Roční období NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola, Hevlín, příspěvková.
Možnosti mezinárodní spolupráce v mateřských školách Národní konference Erasmus+/eTwinning 13. – , Zámek Štiřín.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola
Šachy do škol 2016/17.
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
ESPON – Identifikace územních aspektů informační společnosti
Program CZ07 – Spolupráce škol
EVROPSKÁ DOBROVOLNÁ SLUŽBA ….
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Přijímací řízení v roce uchazeč může pro 1
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VITICE, okres KOLÍN
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
Mgr. Tereza Brumovská, M.Sc.
DUM I. / 10. měsíce Bc. Zdeněk Klíma.
Osobnostní rozvoj.
Plánování prvních kroků
KALENDÁŘ.
S heslem roku: Dohnat a předehnat Ameriku
Předmět: prvouka Ročník: 2. Tematický celek: Čas 2.část
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
Science Meets Art - SMART
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
STRUČNÝ PRŮVODCE PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍM NA SŠ PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019
Transkript prezentace:

Projekt ERASMUS + 2015 - 2017

Projekt ERASMUS+ je dotován z Evropské Unie. Naše škola zažádala o dotaci v loňském roce a získala tak 18 350 eur. Tyto prostředky budou použity na zakoupení vybavení pro práci na projektu a na pokrytí výloh spojených s vycestováním učitelů a žáků naší školy do partnerských škol v zahraničí.

Naše partnerské školy se nachází v Itálii, Portugalsku a Řecku. Podrobnější informace o našich partnerských školách naleznete na stránkách školy Náš projekt se jmenuje „E.CH.O“ (European Choir and Orchestra) a bude hudebně zaměřen. Naším úkolem je uspořádat tři společné koncerty za účasti mezinárodního žákovského orchestru a sboru. Práce na projektu se budou účastnit všichni žáci školy v průběhu projektových dnů, běžných hodin či při účasti ve sboru.

Časový harmonogram návštěv termín hostitelskou institucí je partnerská škola v účastníci ze ZŠ Kladno 2. – 7. říjen 2015 ČESKÉ REPUBLICE koordinátoři ze všech partnerských škol únor 2016 ŘECKU 2 učitelé květen 2016 PORTUGALSKU (1. koncert) 2 učitelé + 10 žáků prosinec 2016 ŘECKU (2. koncert) duben 2017 květen 2017 ITÁLII (3. koncert)

Co je naším úkolem? 1.Vybrat tradiční píseň, nacvičit ji, natočit ji na video, přidat titulky a poslat ostatním partnerským školám. Děti v partnerských školách se tuto píseň podle naší ukázky naučí. 2.Naučit se písně které nám pošlou ostatní školy (to znamená, že se budeme učit píseň v portugalštině, angličtině, italštině a řečtině) + další mezinárodní písně a skladby. 3.Všechny tyto písně nakonec zazní na společných koncertech, kam někteří z vás poletí reprezentovat naši školu☺

Co je naším úkolem? V průběhu dvou školních roků bude probíhat ještě mnoho dalších aktivit. Většiny z nich se budete moci zúčastnit v průběhu projektových dnů „ERASMUS+“ 1. projektový den Erasmus proběhne 16. listopadu 2015. Všechny aktuální informace hledejte na nástěnce v přízemí a na webových stránkách školy

Kdo z žáků pojede do Portugalska? Na schůzce v portugalském Lisabonu (květen 2015) předvedou vybraní žáci tradiční písně ve čtyřech jazycích. Stanou se součástí mezinárodního sboru a dětského orchestru složeného ze zástupců žáků jednotlivých partnerských škol. Do portugalské partnerské školy vycestuje 10 žáků. Budou to vítězové hudebního konkurzu, který se bude konat v prosinci 2015. Podmínky a podrobnosti videokonkurzu naleznete v průběhu listopadu na nástěnce projektu Erasmus+ v přízemí a na webových stránkách školy. Výběru uchazečů se budou účastnit všichni žáci a učitelé naší školy.

Kdo z žáků pojede do Řecka? Na schůzce v řecké Soluni (prosinec 2016) předvedou vybraní žáci tradiční vánoční písně převážně v angličtině a latině. Stanou se součástí mezinárodního sboru a dětského orchestru složeného ze zástupců žáků jednotlivých partnerských škol. Do řecké partnerské školy vycestuje 10 žáků. Budou to vítězové hudebního konkurzu, který se bude konat v červnu 2016. Podmínky a podrobnosti konkurzu naleznete v průběhu března 2016 na nástěnce projektu Erasmus+ v přízemí a na webových stránkách školy. Výběru uchazečů se budou účastnit všichni žáci a učitelé naší školy.

Kdo z žáků pojede do Itálie? Na schůzce v italské Adrii (květen 2017) předvedou vybraní žáci tradiční písně ve čtyřech jazycích a společnou projektovou píseň. Zazní i ukázky písní a skladeb jednotlivých škol. Žáci vystoupí jako součást mezinárodního sboru a dětského orchestru projektu E.CH.O. Do italské partnerské školy vycestuje 10 žáků. Budou to vítězové hudebního konkurzu, který se bude konat v říjnu 2016. Podmínky a podrobnosti konkurzu naleznete v průběhu září 2016 na nástěnce projektu Erasmus+ v přízemí a na webových stránkách školy. Výběru uchazečů se budou účastnit všichni žáci a učitelé naší školy.

že se budeme setkávat s radostí při projektových Doufám, že se budeme setkávat s radostí při projektových dnech Erasmus Plus i hrdě reprezentovat naši školu v zahraničí a společně pracovat na úkolech, které nás v průběhu projektu čekají. Erasmus team ZŠ Kladno Ukrajinská Mgr. Olga Přibáňová koordinátor projektu