Implementace SCLLD FRÝDLANTSKO 2030

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vazby OP Doprava a IROP pro období Vysoká škola mezinárodních a veřejných vztahů Praha Ing. Květoslava Kořínková, CSc. Seminář IDS Žďár nad Sáz.
Advertisements

Informace o fungování MAS Vizovicka a Slušovicka
Program rozvoje venkova ČR na období Osa 4 Leader Ing. Kateřina Adamcová, oddělení metodiky Osy 4 PRV.
Seminář SPOV: Podpora rozvoje venkova v ČR , České Budějovice.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
Potenciál území v oblasti integrace a inovace Ekonomika a zaměstnanost (spolupráce škol a lokálních firem, coworkingová centra, podnikatelské inkubátory,
Podpořeno dotací poskytnutou Ministerstvem pro místní rozvoj na realizaci projektu Udržitelný rozvoj venkova prostřednictvím místních akčních skupin. Strategie.
OP Rybářství 2007 – 2013 Novinky v administraci Žádostí o dotaci OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
Grantové schéma Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Seminář pro auditory Část obsahová Praha, 15. března 2006 Ing. Jarmila Modrá Národní vzdělávací.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji II“ Závěrečné setkání k realizaci projektu Lenka Sládková, Jana Moravcová
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
ministryně pro místní rozvoj
Místní akční skupina Rakovnicko
Sdružení obcí Jablunkovska Jablunkov; 26. června 2015 Připravenost na nové plánovací období.
Pracovní setkání na téma: Čerpání prostředků realizace SCLLD MAS Sokolovsko v rámci OP Zaměstnanost Datum a místo: , Královské Poříčí.
Dotační projekty Vysokého Mýta
VALNÁ HROMADA MAS SLAVKOVSKÉ BOJIŠTĚ HRUŠKY
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Kladno MAP je místní akční plán vzdělávání, který bude prioritně zaměřen na rozvoj kvalitního a inkluzivního vzdělávání.
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 26. srpna 2016.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky v období Ing. Viktor Kruml, pověřený vedením oddělení, Ústí nad Labem Ing. Marie Míšková, vedoucí.
Sněm Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. čtvrtek od 17:30 Kulturní dům Libňatov.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
Integrovaná strategie rozvoje území , Vrbátky.
Nová témata v SCLLD Mgr. Jiří Hrubý MAS Bobrava, z.s.
Jednodušší cesta k dotacím v novém programovém období Místní akční skupina Rakovnicko.
Ing. Jan Havránek vrchní ředitel sekce fondů EU Sekce fondů EU 10. dubna 2014.
Integrovaná strategie rozvoje Brněnské metropolitní oblasti pro uplatnění nástroje ITI – aktuality, harmonogramy Regionální stálá konference Jihomoravského.
Shromáždění partnerů , Hanušovice
Snídaně starostů , Jedlí
Integrovaný regionální operační program
Financování projektů z fondů EU
Individuální projekt OP VVV
Dotační program pro podporu zemědělského podnikání v rámci strategie komunitně vedeného rozvoje (CLLD) MAS Region HANÁ, z.s. – 1. výzva PRV Fiche 2 -
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
- ČESKY SEVER Seminář pro žadatele Příjem žádostí v MAS a další administrativní postupy Program rozvoje venkova ČR 2014 – 2020 Výzva č. 1.
PŘIPRAVENOST MAS NA ADMINISTRACI INTEGROVANÝCH PROJEKTŮ - aktuální otázky jaN FLORIAN, MÍSTOPŘEDSEDA NS MAS ČR A VEDOUCÍ PS LEADER ,
Interní postupy MAS Brdy
Představení SCLLD MAS Sokolovsko o.p.s.
Financování vybraných sociálních služeb prostřednictvím výzev MAS
Jiří Hrubý, MÍSTOPŘEDSEDA KS NS MAS ČR JMK , RSK JMK- Brno
INFORMACE ZE ŠKOLENÍ VYHLAŠOVÁNÍ VÝZEV A HODNOCENÍ PROJEKTŮ
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost globální granty - aktuální stav Rada pro rozvoj lidských zdrojů Jihomoravský kraj
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje Jablunkovska
PODPORA BEZPEČNÉ A EKOLOGICKÉ DOPRAVY
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Informace IROP Rámec pro podporu infrastruktury.
Příprava operačních programů
SCLLD v MAS Sdružení SPLAV
1. Výzva PRV MAS krajina srdce, z.s.
Poznámky z pohledu rodiny Ing. arch. Jan Florian
Seminář k výzvě č. 1 MAS Lanškrounsko z PRV 17. 7
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje
Stav výzev IROP, OPZ a PRV
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ LIBEREC – JABLONEC NAD NISOU
Podpora sociálního podnikání v rámci CLLD (místní akční skupiny)
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ LIBEREC – JABLONEC NAD NISOU
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 3 MAS Nad Prahou – IROP – Místa setkávání a řešení krizí
Výzva č. 3 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Transkript prezentace:

Implementace SCLLD FRÝDLANTSKO 2030 Výběrová komise MAS Frýdlantsko, z.s. 7. 12. 2017

SCLLD je schválená!

Harmonogram výzev 2018 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 OPZ 1 (soc.podniky) OPZ 2 (vzdělávání) OPZ 3 (příměstské tábory) PRV 1 (3 fiche) IROP 1 (ZŠ) IROP 2 (SŠ) IROP 3 (Bezpečnost dopravy) IROP 4 (Dostupná péče) OPZ 4 (komunitní centra)

Postupy implementace 3 různé způsoby ve 3 OP Program rozvoje venkova OP Zaměstnanost Integrovaný regionální operační program (IROP) Možnost rozšíření o OP Životní prostředí (opatření Veřejná zeleň v obcích) po střednědobém hodnocení (2018)

PROGRAM ROZVOJE VENKOVA Příprava 3 fichí (preferenční kritéria!), konzultace SZIF, schválení 1. výzva naplánována na leden (všechny fiche), příjem žádostí na SZIF v dubnu 2018 Administrace žádostí v Portálu farmáře Úkoly VK (popis je součástí Interních postupů): Účast na informačním semináři, popř. veřejné prezentaci žádosti (jen v PRV), Oznámení případného střetu zájmu (vyloučení z hodnocení), podpis čestného prohlášení a etického kodexu, Hodnocení žádostí, záznam hodnocení do formuláře na Portálu farmáře ve spolupráci s manažerem PRV Sestavení seznamu vybraných/nevybraných projektů pro jednání Rady

OP ZAMĚSTNANOST Příprava 3 výzev: sociální podnikání, vzdělávání pro konkurenceschopnost, příměstské tábory Vyhlášení leden 2018, příjem žádostí po 4 – 12 týdnech, povinné školení pro žadatele Administrace žádostí v MS 2014+ / CSSF Další výzva v červnu (komunitní sociální práce) Úkoly VK (popis je přílohou každé výzvy, pro VK je připraven i manuál k hodnocení): Účast na informačním semináři k hodnocení, přijetí projektů k hodnocení, oznámení střetu zájmů, podpis čestného prohlášení a etického kodexu Seznámení s hodnocením experta Věcné hodnocení žádosti podle kritérií, záznam hodnocení do MS2014+ (s podporou manažera OPZ) Vymezení podmínek realizace projektu (možná úprava rozpočtu, aktivit, indikátorů)

IROP Harmonogram 2018: výzvy plánujeme vyhlašovat od února (po schválení ŘO IROP) Vzdělávání (ZŠ a SŠ) – 2 opatření Decentralizace psychiatrické péče Bezpečnost v dopravě (chodníky a přechody, cyklostezky) – 2 opatření Příprava interních postupů, výzvy Administrace žádostí v MS 2014+ / CSSF Úkoly VK (popis je součástí Interních postupů) Účast na školení pro členy VK Seznámení s projekty, bodování podle preferenčních kritérií Zápis do MS2014+ (pořizuje manažer IROP)

Související úpravy dokumentů MASiF Jednací řád výběrové komise Začlenění postupů a podmínek vyžadovaných v interních postupech ŘO