autorská čertovská pohádka

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Divadelní festival KYTKA Divadelní festival měl bohatý program. Hrály se pohádky pro menší i větší děti, shlédli jsme muzikál, zpívala se.
Advertisements

SHODA PŘÍSUDKU S PODMĚTEM
Láska způsobuje bolest.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
Křížovka.
Pekelný advent autor: Jan Sviták.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Knížka, kterou mám rád. Vytvořil: Daniel Leibner.
ČESKÉ ADVENTNÍ ZVYKY 3. ročník
B N N A Á E V D K E Í D M O Ř O E CH L B A K J.
START a) Aplikace, programy atda) Aplikace, programy atd. b) Pevný disk a paměť počítače c) Programy pro úpravu fotek a videí.
BÝT PŘÍTELEM JE....
Oznamuji Vám, že vzhledem k meziročnímu růstu cen uhlí a brambor, budu s účinností od těm kdo zlobili, dávat rovnou přes držku.
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
P rezentace akcí o. s. Spořilov ve Frýdku – Místku v roce 2012 D obrý den, pojďte ven.
Růžová Karkulka Autor: JIŘÍ UHERKO.
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace O ZTRACENÉ PONOŽCE Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
O perníkové chaloupce Bylo nebylo….
O poslušných kůzlátkách
Mikuláš 2011 V naší škole se dne uskutečnila mikulášská nadílka,
ČERTÍ ÚKOLY.
Úsměv.
…aneb výlet za čertíky do Litoměřic.  Když jsme se šli projít, tak jsme narazili na sochu Karla Hynka Máchy. Prohlíželi jsme si jí.  Ve třídě jsme.
   Kdo jen zlobil, tomu nic    a nám hodným o to víc,    zdraví, lásku, peněz dost,    štěstí ať je stálý host.    Radostné Vánoce a šťastný Nový rok přejeme!!
8 Vymysli a napiš příklady, aby jejich výsledek byl 8. Které číslo napíšeš do středu? 45 : 5 18 : 2 36 : 4 72 : 8 54 : 6 81 : 9.
DUP,DUP,ŤAP,ŤAP,KROK,ZASE UTEKL ROK,PŘEJI VÁM ZLATIČKA,DO DALŠÍCH LET ZDRAVÍČKA,ŤUKY,ŤUKY,CINKY,VÍNKA DO DECINKY,NALÉJ JSI A PŘIPIJ,CELINKOU JI VYPIJ.
Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Život na louce – Včely TÝDEN U PŘEDŠKOLÁKŮ
Motýli sešity koně autobusy domy míče strojvedoucí přátelé skákaly jezdily poletovali stávkovali se rozdávaly se bavili dupali se stavěly K daným podstatným.
Pro romantické dušičky 
Příběh Bylo jedno krásné místo na Zemi a jmenovalo se Šumava. A bylo tam ještě jedno krásné místo Lesní království. Rostlo tam hodně.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: Název: VY_12_INOVACE_1.2.2ČJ2,3_29.
Název školy:ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:Mgr. Pavla Kešeláková Název:VY_52_INOVACE_PR Téma:Mikuláš Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Skladba 7. ročník Název materiálu VY_32_INOVACE_12_Vedlejší věta předmětná Autor Chňoupková.
Základní škola a Mateřská škola Litvínov - Janov Přípravná třída II.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk 1 Autor: Mgr. Romana Martináková Poznáš pohádku?
Elektronické učební materiály - II. stupeň Český jazyk Autor: Mgr. Kateřina Polívková POHÁDKY Bylo, nebylo, za devatero lesy a devatero horami……… Žil,
NÁŠ PRVNÍ ŠKOLNÍ VÝLET PRAHA, C, Školní rok 2010 / 2011.
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_20_01_náhradní rodinná péče Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská 679,
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ Veselí nad Moravou, Kollárova 1045 AUTOR: Mgr. Marie Horehleďová NÁZEV: VY_32_INOVACE_9/11_UČÍME SE POMÁHAT TEMA: Učíme se pomáhat.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR:RNDr.Ivana Řehková NÁZEV:VY_32_INOVACE_ R16_Matematické pohádky TEMA:Matematika.
Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3
Jestli chceš uskutečnit svůj sen, probuď se!
Autor: Mgr. Karolina Pátková
Podstatná jména obecná a vlastní
Název školy:ZÁKLADNÍ ŠKOLA NOVÝ KOSTEL,OKRES CHEB
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
ČERTÍ ŠKOLA.
Děti z Bullerbynu 16 Autor: Mgr
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
RODINA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Čekalová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Dagmar Šaflová
ROZSVĚCENÍ VÁNOČNÍHO STROMU 3. prosince 2010
K daným podstatným jménům doplň vhodná příčestí minulá:
„ Z pohádky do pohádky“ Projekt ŠD Medvědi, Pejsci, Zajíčci leden 2012
Vzdělávací Jméno autora Mgr. Blanka Pišvejcová Datum vytvoření
Název školy Téma Název DUM Popis Ročník Autor Číslo projektu
UMÍŠ ŘÍCT – NE! Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Prohlédni si pohádku o Karkulce. Pokus se sám povídat podle obrázků
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jaroslav Bartl Číslo
Tak jsem se zase včera šel podívat do lesíku
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_09_CERTOVSKE_RYMOVANI Název materiálu:
Úsměv.
Víte, kdo já jsem? Manuel et musical 1.
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor:
ČÍST JE STEJNĚ KRÁSNÉ A ZDRAVÉ JAKO BĚHAT...
Šípková Růženka Trochu jinak.
Transkript prezentace:

autorská čertovská pohádka Autor. Kolektiv 10. oddělení 2016/2017

Každý člen 10. oddělení navrhl slovo, až vznikla tato krásná pohádka bez jediné úpravy.

Čertovská pohádka V mém pekle je čert, Lucifer a čertí děti. Když někdo zlobí, dají ho do pytle, když chodí po ulicích Mikuláš, čert a anděl. Jednou se stalo neštěstí, že dali do pytle kluka a holku. Tatínek s maminkou brečeli, že nemají děti. V lese temných hor je jeskyně, kde bydlí čerti, kde je hromoucí peklo. Lucifer se zlobil, že nemá správné děti. Do temného lesa se nikdo neodváží, kromě divokých dětí. V té chvíli jel po lese na koni lotr Lukáš. Děti vysvobodil z pekla divoký Lukáš. Rodiče byli šťastní, že mají děti zpátky doma.

Zazvonil zvonec a pohádky je konec.