Ing. Milena Dušková Místo konání stáže BUJNOCH s. r. o. Chrudim

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spolupráce SŠAMP Krnov a strojírenské firmy ELFE s. r. o
Advertisements

Milan Babický Štěpán Barák
Střední škola gastronomie a hotelnictví Mladá Boleslav, s.r.o.
Ubytovací úsek hotelu Cíl: znát činnosti hotelové recepce, vrátnice a hospodyně, popsat poskytované služby a péči o hosty, umět pracovat s provozní.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.02 SOU Obořiště
2. WORSKHOP „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Karlovy Vary TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
Moje budoucnost.
SCHOLA SERVIS příspěvková organizace Olomouckého kraje.
PRŮZKUM POTŘEB A POPTÁVKY PEDAGOGŮ PO ODBORNÉM PROFESNĚ ORIENTOVANÉM VZDĚLÁVÁNÍ V RÁMCI DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGICKÝCH PRACOVNÍKŮ (DVPP)
Nadace Sirius Centrum podpory, o. p. s.
Hotel Kapitán areál s vlastní pláží a sportovišti Vše pro Váš volný čas.
DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ NA ŠKOLE. ANO, NE?
Název školy Střední odborná škola Luhačovice
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
Hotelnictví a gastronomie zblízka (vzdělávací program se stážemi) Zpracovala: Tvrdoňová Anna Datum: 2013.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
Ubytovací úsek hotelu Cíl: znát činnosti hotelové recepce, vrátnice a hospodyně, popsat poskytované služby a péči o hosty, umět pracovat s provozní.
Bc. Daniel Vančura Francie.
Konference projektu UNIV 2 KRAJE v Královéhradeckém kraji PhDr. Helena Marinková, Ph.D.
Ubytovací zařízení Střední odborná škola Otrokovice
Projekt TRAWI Vyhodnocení dotazníkového šetření v ČR.
Nástroje daňových úlev
B Jméno autora:Václav Kulhánek Datum vytvoření: Předmět:TOS Tematická oblast:Barmanství Téma:Druhy barů Obor vzdělání:65-42-M/01 Hotelnictví Popis.
Raut.
Pracovní náplň českých stáží Petra Bernardová, Ivana Dočkalová, Barbora Haltofová, Kristýna Rusňaková.
Technické a profesní vzdělávání na VŠ – pohled zaměstnavatelů Ing. Miloš Rathouský, SP ČR.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_390 Ročník: 1.
stavby pro veřejné stravování a cestovní ruch
Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
„Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Projekt: „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“
Vinařský marketing Znovínu Znojmo, a. s. Eva Gargelová.
Praktická stáž „Osvojení odborných kompetencí – uplatnění obecných ekonomických principů při řízení hotelu“ 17. –
PRAKTICKÁ ÚČETNÍ Grantový projekt: reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/ realizátor projektu: HM EKOND, spol. s r.o., Ostrava.
RKC V KRAJI VYSOČINA Praktické stáže SOŠ ve firmách v Kraji Vysočina.
ASOCIACE HOTELŮ A RESTAURACÍ ČESKÉ REPUBLIKY Ing. Miroslav Procházka Předseda KS AHR ČR Zlínský kraj ASOCIACE HOTELŮ A RESTAURACÍ ČESKÉ REPUBLIKY Ing.
Analýza potřeb v území Pardubického kraje Pracovní tým k platformě Kariéra a celoživotní vzdělávání Podpora kompetencí k podnikavosti, iniciativě a kreativitě.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_ZADANKA_NA_INVENTAR_CATERING_PREZE NTACE_10 Název školyStřední.
Soukromá hotelová škola Bukaschool s. r. o. Most Kmochova 1823, Most DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Kvalita pracovních sil v cestovním ruchu. Trošku statistiky  Celkový počet pracovních úvazků v cestovním ruchu: *  Celková návštěvnost ubytovacích.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S3_08.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_RAUT-1_PREZENTACE_13 Název školyStřední škola služeb, obchodu.
IRER Projekt: Trojlístek - podpora výuky přírodopisu, biologie a chemie žáků ve věku 11 až 15 let Projekt „Trojlístek“ Akce na 20 školách Semináře pro.
Technika obsluhy – Vinárny
LP catering & events s.r.o.
Hana Hašková Místo konání stáže DRUMEL a Co. s. r. o. Obor stáže
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Řízení vtahů se zákazníky ve vybraném podniku
Ostravská univerzita (1991 → )
Způsoby obsluhy Způsob obsluhy je technická záležitost servisu pokrmů.
Agroturistika a venkovská turistika
OSTATNÍ HOSTINY Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Německo 2016 Nürtingen.
Stravovací úsek hotelu – Food And Beverage Management
Venkovská turistika 2017 Spolupráce SVTA a ATIC.
RAUT II. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Prostory v provozovně společného stravování
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
„Prohloubení spolupráce odborných škol
ROZDĚLENÍ HOSTIN Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Kategorizace hostinských zařízení a nabídka produktu stravovacích zařízení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová.
Materiálně-technické podmínky poskytování stravovacích služeb
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Technika obsluhy – Společenská setkání
Bc. Hana Martinková Místo konání stáže Úřad práce v Ústí nad Orlicí
SOŠ a SOU Blansko škola moderních technologií
Hotelnictví M/01 HOTELNICTVÍ.
Odbytová střediska Hana Stejskalová Ns /2017.
CENTRUM NA PODPORU INTEGRACE CIZINCŮ
Transkript prezentace:

Ing. Milena Dušková Místo konání stáže BUJNOCH s. r. o. Chrudim Obor stáže gastronomie Metodik stáže Oldřich Bujnoch Termín 14., 16., 17., 22. a 23.6.2010 1 „Prohloubení spolupráce odborných škol a zaměstnavatelů v Pardubickém kraji“ číslo reg. CZ.1.07/1.3.00/08.0179

Program stáže Seznámení se střediskem: výrobním odbytovým ubytovacím 2 „Prohloubení spolupráce odborných škol a zaměstnavatelů v Pardubickém kraji“ číslo reg. CZ.1.07/1.3.00/08.0179

Odbytové středisko Zaměřeno na rauty, recepce a další akce Ochutnávky vín Seznámení se servisem chodů a vín 3 „Prohloubení spolupráce odborných škol a zaměstnavatelů v Pardubickém kraji“ číslo reg. CZ.1.07/1.3.00/08.0179

Lobby bar, salónky Rodinným koníčkem – příprava tematických vinařských večírků K dispozici 2 salónky – 45 a 18 míst Seznámení s prostíráním tabulí, přípravou menu a značky vín z mikulovských vinic 4 „Prohloubení spolupráce odborných škol a zaměstnavatelů v Pardubickém kraji“ číslo reg. CZ.1.07/1.3.00/08.0179

Výrobní středisko Dobrý zvuk podniku dělá dobrá kuchyně Příprava pokrmů z menu Příprava pokrmů pro rauty 5 „Prohloubení spolupráce odborných škol a zaměstnavatelů v Pardubickém kraji“ číslo reg. CZ.1.07/1.3.00/08.0179

Ubytovací středisko Na hosta zde čeká pohodlná postel v klidném, čistém prostředí Kapacita: 40 pokojů, 2 apartmány Příprava pokojů, doplňování inventáře 6 „Prohloubení spolupráce odborných škol a zaměstnavatelů v Pardubickém kraji“ číslo reg. CZ.1.07/1.3.00/08.0179

Vyhodnocení stáže Vzájemná spolupráce hotelu Bujnoch se školou Seznámení s rodinným typem hotelu Prohloubení teoretických znalostí v praxi 7 „Prohloubení spolupráce odborných škol a zaměstnavatelů v Pardubickém kraji“ číslo reg. CZ.1.07/1.3.00/08.0179

Děkuji za pozornost 8 „Prohloubení spolupráce odborných škol a zaměstnavatelů v Pardubickém kraji“ číslo reg. CZ.1.07/1.3.00/08.0179