KOKOSOVÉ SMOOTHIE S BANÁNEM A

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:OV Ročník:1 – 3 K-č Téma:Gastronomické.
Advertisements

Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika – tabulkový procesor Autor: Bc. Pavel Šiktanc MS EXCEL 2010 – úvod do programu Co se všechno naučíme???
KAKAO A ČOKOLÁDA Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: kakao, čokoláda, výroba, výrobky, dělení čokolády Autor:
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 8 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Vkládání hypertextových odkazů Co se všechno naučíme??? Co je to hypertextový.
Jméno autora Ing. Ladislav Novák Datum vytvoření prosinec2012 Ročník 6. Vzdělávací oblast obor tematický okruh Informační a komunikační technologie Informatika.
Jméno autora: Marie Roglová Škola: ZŠ Náklo Datum vytvoření (období): březen 2012 Ročník: 8. Tematická oblast: Matematická gramotnost Téma: Slovní úlohy.
Jméno autoraMgr. Stanislava Junková Datum vytvořeníduben 2013 Ročník2. Vzdělávací oblast obor tematický okruh Člověk a jeho svět Prvouka (DUM 29) Rozmanitost.
Univerzita třetího věku kurz Znalci Databáze 2.
BAREVNÝ ŠNEK VY_32_I NOVACE _09MD-2 Dagmar Matúšů ZŠ a MŠ Nedašov.
TĚSTO PIŠKOTOVÉ Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: těsto, piškotové, příprava, omelety, noky Autor:
Блюдо 3. Anotace: Prezentace může sloužit jako výkladové, opakovací, upevňovací učivo Autor: Mgr. Lenka Kajabová Jazyk: Ruština Očekávaný výstup: rozšíření.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Doudleby, okres České Budějovice AUTOR:Mgr. Jaromíra Stropková NÁZEV:VY_32_INOVACE_05_ Potraviny, výživa.
E KOLOGIE Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Soňa Dvořáková Název: VY_32_INOVACE_13_B_19_Ekologie Téma: Člověk a příroda Číslo.
Práce se spojnicovým diagramem Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastMATEMATIKA - Finanční matematika a statistika.
Elektronické učební materiály – II. stupeň Chemie 8 Autor: Mgr. Radek Martinák Vznik molekul Jakou strukturu má atom? Co je to molekula? Jak vzniká molekula?
Ročníková Práce Webové stránky města Nová RoleWebové stránky města Nová Role.
14 Kilogram – jednotka hmotnosti VY_32_INOVACE_14 autor:Mgr. Jana Kobylková identifikace:B2- 14 třída:2. předmět:M anotace:Seznámení s jednotkou hmotnosti.
Energeticky bohatá poživatina,
Třené, jádrové a smetanové výrobky
BORŮVKOVÉ PALAČINKY Tipy na servírování:
Sójové a kokosové cukrovinky 1
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
Polohová energie, výkon – úlohy 2
BRÁNA, základní škola a mateřská škola Kollárova 456, Nová Paka
KALENDÁŘ.
Technika obsluhy – Příprava míchaných nápojů
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Lenka.
AUTOR: Mgr. Andrea Kunovjánková NÁZEV: VY_32_INOVACE_14_VV_03
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
DUM - Digitální Učební Materiál
Lité těsto.
DRUHY MLÉKA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Lada Marholdová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Malování Grafický program MS Windows
ŠPAGETYS RAJČATOVOU OMÁČKOU A CUKETOU
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Název školy: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
OBSAHY ROVINNÝCH ÚTVARŮ
Tvorba tabulek ve Wordu II.
Technika obsluhy – příprava míchaných nápojů
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
CZ.1.07/1.4.00/ Autor Šárka Jurášová Škola
Vratislav Janda ředitel pro korporátní záležitosti Nestlé ČR
vařečka - klaun VY_32_Inovace_03MD-2
Živočichové našich vod 4.ročník
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Příbor, Dukelská 1346,příspěvková org.
Co se všechno naučíme??? Počítání průměru Funkce PRŮMĚR
Donuty.
Kvíz VZDUCH.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
ZDRAVÁ VÝŽIVA VLIV VÝŽIVY NA ZDRAVOTNÍ STAV LIDÍ
Jídelníček dubna 2018 změna jídelníčku je možná
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Pro žáky naší školy více – Na míru píšeme učebnice VY_32_INOVACE_VJ29 Excel – funkce Počet období.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Pro žáky naší školy více – Na míru píšeme učebnice VY_32_INOVACE_VJ26 Excel – funkce Současná hodnota.
Cave ktke (Alan) 26/01/15 | Recept | Sýrie
Číslo a název šablony klíčové aktivity
Výpočet hmotnosti tělesa
TŘÍDĚNÍ ODPADU.
Kde najdu informaci o teplotě tání a varu různých látek?
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Občanská výchova
VY_32_INOVACE_13 13 Litr – jednotka objemu autor: Mgr. Jana Kobylková
NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ Veselí n.M., Kollárova 1045
VÝROBEK ZE DŘEVA KVEDLAČKA Mgr. Jakub Karásek
Zdravá svačina VY_52_INOVACE_27
Technika obsluhy – ozdoby míchaných nápojů
UPOVÍDANÝ PAPOUŠEK VY_32_Inovace_10MD-2
Zápisy atomů a molekul Zápisy atomů provádíme značkou
Transkript prezentace:

KOKOSOVÉ SMOOTHIE S BANÁNEM A Tipy na servírování: KOKOSOVÉ SMOOTHIE S BANÁNEM A ČOKOLÁDOU Suroviny 2 dcl kokosového mléka 1 lžíce medu 1 banán 1 lžíce kakaa kostky ledu Postup Přidej různé ovoce pro barvu Ingredience vložíme do mixéru a mixujeme. Z ovoce můžeš vytvořit vzory ve sklenici Pomocí brčka můžeš vytvořit z banánů oči Z růžového papíru můžeš vystřihnout pusu a zavěsit ji na skleničku Nutriční informace: Energy (kJ) 261 kJ Energy (kcal) 62 kcal Protein (g) 1 g Fats, total (g) 2 g Carbohydrate, total (g) 11 g Sugars, total (g) 6 g Fats, saturated (g) Fiber, total dietary (g) Sodium (mg) 6 mg