Odbor podpory projektů

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 STÁŽE Inovativní prvek v náboru nových zaměstnanců STÁŽE Inovativní prvek v.
Advertisements

Ústecký kraj Observatoř trhu práce Červen 2016 Ing. Dagmar Prošková.
Konference Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb a Hradec Králové Národní centrum podpory transformace sociálních služeb.
1 Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI) Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
Analýza návštěvnosti moravských krajů, S DŮRAZEM na kraj ZLÍNSKÝ RNDr. Ivan Marek m-ARK Marketing a reklama s.r.o. → Statistiky máme rádi…
Zpracovala Mgr. Andrea Žylová DUM/VYDMUCHOV/ŽYLOVÁ/ČLOVĚK A PŘÍRODA /006.
Národní projekt Úspěšný ředitel Model vzdělávání vedoucích pracovníků škol a školských zařízení.
Úřad vlády ČR Odbor pro informování o evropských záležitostech Ing. Klára Nápravníková Grantové informační projekty OEZ 2006 Praha, 5. října 2006.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky v období Mgr. Jan Veselský, specialista pro absorpční kapacitu DSO ORP Příbram.
Setkání partnerů projektu Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Dne 23.září 2013 Ústí nad Labem.
MÍSTO, KDE ŽIJI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Čiháková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Školství České republiky 2005/2006 – 2008/2009. Účast na všeobecném vzdělání Zdroj: European Commission, 2003.
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Odbor regionální politiky Ministerstvo pro místní rozvoj 12. září 2016 Ostrava 117D815 - Podpora obnovy a rozvoje venkova.
Administrativní členění ČR VY_32_Inovace_17KR-1 Mgr.Lenka Krčmářová ZŠ a MŠ Nedašov.
VY_32_ INOVACE_ 13_ VLASTIVĚDA 4 Základní škola a Mateřská škola, Potštejn, okres Rychnov nad Kněžnou VÝZNAMNÁ MĚSTA Autor: Mgr.Renata Viktorinová.
Raná péče. terénní, popřípadě ambulantní služba poskytovaná dítěti a rodičům dítěte ve věku do 7 let, které je zdravotně postižené, nebo jehož vývoj je.
ČESKÁ AGENTURA NA PODPORU OBCHODU/CZECHTRADE Regionální exportní místa CT PhDr. Adriana Dohnalová.
Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené rodiny a děti Pardubice, 25. říjen 2012 MPSV.
Základní informace k veřejné podpoře v OP LZZ Seminář pro žadatele 6. února 2009 Praha.
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
Registrační číslo: CZ.1.07/2.4.00/ O PROJEKTU Cílem projektu E-SYNERGIE je vytvořit funkční vědeckovýzkumnou, aplikační, komunikační a vzdělávací.
Informační a poradenské centrum ZČU
Mgr. Radek Jiránek ředitel Agentury pro sociální začleňování
Zpráva o činnosti výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období
Seminář Evaluace poskytovatelů „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z.
Projekt PRÁCE PRO KAŽDOU
Role Úřadu Regionální rady
Příprava projektů OP Z – základní informace
„IOP – šance pro váš rozvoj“
ICT kompetence Cíle KAP MSK v oblasti ICT kompetence
Způsoby podávání projektů na úrovni krajů
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Vlastějovice, okres Kutná Hora AUTOR: Mgr. Olga Sýsová NÁZEV: VY 32 INOVACE 01 ČLOVĚK A JEHO SVĚT-Vlastivěda.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Závěrečná konference Zlín,
PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Úvodní setkání s poskytovateli sociálních služeb –
Zapojení nestátních neziskových organizací do NRP a NSRR
Název školy Základní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod
Operační program Zaměstnanost 2014 – 2020
CZ.1.07/1.4.00/ Autor Šárka Jurášová Škola
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Informace o změnách metodiky dotačního řízení Konference primární prevence rizikového chování Praha, Matouš Korbel.
MONITOROVACÍ INDIKÁTORY
OP Meziregionální spolupráce
DOTAČNÍ PŘÍLEŽITOSTI PRO ŠKOLY
Hlavní kapitanát vodních skautů
Situace na trhu práce v Olomouckém kraji
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
Situace na trhu práce v Olomouckém kraji
JIHOMORAVSKÝ KRAJ A INTEGRACE CIZINCŮ
Vzdělávání Lokální partnerství Liberec Magistrát města Liberec, 1. březen 2017 Prezentace / akce se koná v rámci projektu "Inkluzivní a kvalitní vzdělávání.
Propagace FZS TUL a jejich stávajících i nově akreditovaných oborů
1. výzva k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu „MAS Lípa pro venkov – IROP – Kulturní dědictví“ VAZBA NA VÝZVU.
Ing. Stanislava Správková
Výroční zpráva o stavu podnikání v Ústeckém kraji za rok 2017
Fond pro bilaterální vztahy První otevřená výzva
Ochrana osobních údajů ve firmách v době účinnosti Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) - Podpůrné aktivity MPO pro podnikatele Ing. Pavel.
Projekt „Plánování sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Seminář pro příjemce Typ I – Příprava a podpis právního aktu, pravidla a podmínky realizace Oddělení března 2018, Brno.
v kontextu změn a potřeb moderního trhu práce
Seminář pro příjemce Typ I – Příprava a podpis právního aktu, pravidla a podmínky realizace Oddělení ledna 2018, Praha.
Aktivity Olomouckého kraje v oblasti podpory podnikání v roce 2016
Transkript prezentace:

Odbor podpory projektů Ministerstvo práce a sociálních věcí Operační program zaměstnanost

Odbor podpory projektů Založeno 2015, jako novinka v rámci OPZ Praha a 3 detašované pracoviště (Brno, Ústí, Ostrava) 2 oddělení projektových manažerů + komunikační úřednice (leden 2018)

Podpora klientů OPZ usnadnění orientace v oblasti projektů ESF bezplatná pomoc žadatelům od jejich prvotního zájmu o OPZ až po okamžik podání projektové žádosti v aplikaci IS KP14+ poskytování informací o aktuálně vyhlášených výzvách, podporovaných aktivitách, základních metodických pravidlech, čerpání programu, úspěšných projektech atd. nabídka individuálních konzultací i skupinových prezentací pro potenciální příjemce/příjemce, dle aktuální poptávky, organizační zajištění seminářů zjišťování aktuálních potřeb potencionálních žadatelů a cílových skupin, přenos informací Řídícímu orgánu OPZ

Detašovaná pracoviště Ústí n. Labem Praha Ostrava Brno

Konzultační dny v území Konzultační dny v Liberci Konzultační dny v Hradci Králová Konzultační dny v Pardubicích Konzultační dny v Plzni Konzultační dny v Českých Budějovicích

Komunikační aktivity Semináře pro žadatele, příjemce, individuální konzultace, semináře k tématům OPZ, konference Portál www.esfcr.cz Facebookový profil, internetová kampaň Příběhy (www.esfcr.cz/pribehy) Tiskové zprávy (www.mpsv.cz), články do médií Účast na akcích typu NGO market, JOB EXPO,JOB CHALLANGE, den Evropy a 60. pod. Propagační předměty, produktové listy PŘÍBĚHY (www.esfcr.cz/pribehy) – plánovaný překlad do angličtiny a reportáže 7 publikovaných Je mi líp, Rekvalifikací k zaměstnání, Žiju! Mám totiž práci, Na změnu profese není nikdy pozdě, Za lepším domovem, Trh práce dostupný všem, Čas pracovat

PRODUKTOVÉ LISTY Najdete v deskách

Komunikační aktivity Konference a kulaté stoly Skupinové prezentace

Komunikační aktivity NGO Market Profesia Days Ladronka Fest

Kontakty Odbor podpory projektů (Kartouzská 4, Praha 5) Mgr. Simona Vavrochová (simona.vavrochova@mpsv.cz) tel. +420 950 195 797 Mgr. Kristýna Mixová (kristyna.mixova@mpsv.cz), tel.: +420 950 192 164 Ing. Monika Hejzlarová (monika.hejzlarova@mpsv.cz), tel.: +420 778 494 613 Detašované pracoviště Brno (Jihomoravský a Zlínský kraj) PhDr. Milada Pelajová (milada.pelajova@mpsv.cz), tel.: +420 778 427 855 Mgr. Ing. Zdeněk Okáč (zdenek.okac@mpsv.cz), tel.: +420 773 790 706 Detašované pracoviště Ostrava (Moravskoslezský a Olomoucký kraj) Mgr. Andrea Beličinová (andrea.belicinova@mpsv.cz), tel.: +420 770 116 530

Kontakty Detašované pracoviště Ústí nad Labem (Ústecký a Karlovarský kraj) Mgr. Bohumila Kohlová Dušková DiS. (bohumila.kohlova@mpsv.cz), tel.: +420 770 147 906 Ing. Tomáš Šášik (tomas.sasik@mpsv.cz), tel.: +420 770 147 907 Bělehradská 1338/15, Ústí nad Labem