Naše škola Střední odborná škola Managementu a Práva s.r.o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Koncepce organizace posudkové služby JUDr. Jiří Veselý, Ph.D. ředitel odboru výkonu posudkové služby MPSV.
Advertisements

Střední zdravotnická škola v Karviné. oslavila v roce let své existence vybudovala si tradici kvalitní odborné školy její brány již opustilo přes.
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Obchodní akademie a VOŠ Valašské Meziříčí Středoškolské studium – OA, VSČ, IT Vyšší odborná škola – IT v podnikové praxi Bakalářské studium – denní i distanční.
Národní projekt Úspěšný ředitel Model vzdělávání vedoucích pracovníků škol a školských zařízení.
KATEDRA CHEMIE Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni 2016.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Veřejné rejstříky - Obchodní rejstřík.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Vítejte na Dni otevřených dveří Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity 18. ledna 2013.
1 Virtuální Univerzita třetího věku. 2 Seniorské vzdělávání Univerzita třetího věku (U3V) je součást Celoživotního vzdělávání, organizované veřejnými.
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
1 Profilová část maturitní zkoušky a poznatky z 5leté praxe Mgr. Petra Pátková, odbor vzdělávací soustavy jednání Asociace SPŠ Špindlerův Mlýn, 7. říjen.
Klára Lysová Pravidla Rady Kraje Vysočina pro poskytování stipendia pro studium na zahraničních středních školách v partnerských regionech.
Projekt práce s nadanými studenty Drahomíra Pavelková, Alena Kolčavová Zlín,
TVORBA JEDNOTNÉHO ZADÁNÍ ZÁVĚREČNÉ ZKOUŠKY V OBORECH VZDĚLÁNÍ KATEGORIE E Romana Jezberová konference IPn NZZ Praha březen 2012.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Radoslava Benová Název materiálu:
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Přijímací řízení pro školní rok 2012/2013 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ workshop 19. září PRO KOLIK TERMÍNŮ V RÁMCI 1. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ MAJÍ BÝT PŘIPRAVENY TESTOVÉ ÚLOHY? 1.
INDIVIDUALIZACE VZDĚLÁVÁNÍ A ŠVP Vzdělávání ředitelů středních škol Kraje Vysočina Téma: Prezentuje: Ing. Josef Crha, ředitel SŠT Žďár nad.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO 14001
Střední průmyslová škola elektrotechnická, Praha 10, V Úžlabině 320
Informační a poradenské centrum ZČU
Střední rybářská škola a Vyšší odborná škola vodního hospodářství
Partnerství Jihomoravského paktu zaměstnanosti pro podporu pracovního uplatnění mladých dospělých CZ /0.0/0.0/16_055/
Anotace Seznámit žáky s fungováním školství v ČR. Popsat jednotlivé stupně a možnosti přechodu z nižšího na vyšší stupeň. Výukový materiál.
„Činnost krajských koordinátorů pro menšiny a krajských manažerů prevence v Kraji Vysočina“ Mgr. Lumír Bartů.
Obchodní akademie Náchod
Ing. Kateřina Lichtenberková
Z historie živnostenky
Školy jako centra celoživotního učení KAP MSK
„Váš kraj, Váš rozpočet“
Státní maturita Jindřich Kitzberger.
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Název: VY_32_INOVACE_VVP_8A_14F Škola:
JUDr. Věra Honusková, Ph. D., KMP, PPP
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012
Kde hledat informace o oborech a středních školách?
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola
Název školy: MŠ a ZŠ,Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
Aktuální právní úprava činnosti školy a nové úkoly zástupce ředitele
Průběh tvorby Školních akčních plánů (ŠAP) v Libereckém kraji
Pravidla a doporučené postupy pro vytváření studijních programů
Zvláštní odborná způsobilost
Stipendia a Krajský akční plán rozvoje vzdělávání
Situace na trhu práce v Olomouckém kraji
Situace na trhu práce v Olomouckém kraji
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola
Lidský kapitál a investice do vzdělání: Teorie a praxe
Vzdělávání v Praze Hlavní město Praha podporuje řadu projektů s cílem zvýšit kvalitu vzdělávání zaměření na instituce zřizované Hlavním městem Praha pomoc.
Kulatý stůl Rozvoj spolupráce SOŠ a členských firem HK
Ekologie a životní prostředí
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
Podpora supervizorů a lektorů zajišťující odbornou praxi studentů FZS TUL ve zdravotnických zařízeních Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 2: Diverzifikace.
ASISTENT PEDAGOGA V MALOTŘÍDNÍ ŠKOLE
Kde hledat informace o oborech a středních školách?
Domy na půl cesty ve středočeském kraji
Statistické údaje Úřad práce ČR, Krajská pobočka v Ústí nad Labem, Kontaktní pracoviště Most.
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
ÚVODEM… PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ ZŘIZOVANÝCH LIBERECKÝM KRAJEM 12. prosince 2018 I Liberec.
Úvodní přednáška pro 1. ročník
Ekologie a životní prostředí
Ochrana spotřebitele v počátečním vzdělávání Praha
VY_32_INOVACE_SA4A_9 DUM 9. realizace aktivity pro 2
Setkání kariérových poradců Teplice –
Bezpečnostní vzdělávání v ČR
Transkript prezentace:

Naše škola Střední odborná škola Managementu a Práva s.r.o. Olšanská 55/5 Praha 3, 130 00, Žižkov +420 601 554 842, sosmap@seznam.cz Nadace Partners for Democratic Change International školu vyhodnotila jako jeden ze tří nejúspěšnějších projektů za rok 2003. Škola je nositelem ocenění V. kongresu International Romani Union za nejúspěšnější vzdělávací projekt v Evropě.

Naše škola Škola má několik poboček: PRAHA BRNO RUMBURK KARVINÁ JIHLAVA JABLONEC Studium je koncipováno jako čtyřleté denní studium pro absolventy 9. ročníku základní školy. Je určeno zejména pro žáky pocházející z romské komunity, kteří chtějí získat úplné střední odborné vzdělání ukončené maturitní zkouškou a pracovat v oblasti sociální pomoci romským komunitám i jednotlivcům.

pobočka JIHLAVA Adresa Čajkovského 25, 586 01 Jihlava Základní údaje: IČO: 25700901, IZO: 110450680 Studijní obory Práce ve stravování 65-51-E/02  - dvouletý učební obor ukončený závěrečnými zkouškami a výučním listem s možností pokračovat ve studiu v oboru - výuka probíhá v týdenních blocích – týden škola, týden praxe - praxe je zajištěna ve veřejných i soukromých stravovacích zařízeních, tak, aby studenti získali co nejvíce praktických dovedností a zkušeností a prošli veškerým provozem vedoucí pobočky Zást. ředitele pro pedagog. Činnost Mgr. Zdeňka Bočková sosmap@seznam.cz zdenabockova@seznam.cz Tel: 724 593 137

pobočka JIHLAVA Adresa Čajkovského 25, 586 01 Jihlava Základní údaje: IČO: 25700901, IZO: 110450680 Studijní obory Sociální činnost 75-41-M/01  čtyřleté studium zakončené maturitní zkouškou  - studenti jsou připravováni pro práci ve veřejné a státní sféře, neziskových organizacích, popřípadě pro studium na vysoké škole humanitně zaměřené - studenti absolvují praxi v neziskových organizacích, školách, školkách, státní správě - v rámci přípravy na budoucí povolání studenti připravují zábavné dny pro mateřské školky a neziskové organizace - profilové předměty jsou právo, sociální péče, sociální politika, veřejná správa, multikulturní soužití, komunitní práce, romský jazyk, romistika  vedoucí pobočky Zást. ředitele pro pedagog. Činnost Mgr. Zdeňka Bočková sosmap@seznam.cz zdenabockova@seznam.cz Tel: 724 593 137

pobočka JIHLAVA spolupracuje: Charita Jihlava – praxe studentů Pecha s.r.o. Vacková - Delikata – Restaurace Na Hradbách Klub důchodců MŠ a ZŠ Sociální odbor Klubíčko Erko Psychiatrická léčebna Domov mládeže Dětský domov se školou Policie Krajský úřad Magistrát města Jihlavy Atd.

pobočka JIHLAVA zajistila Vánoce pro seniory KLUB DŮCHODCU Výuka na PC pro seniory Pomoc nevidomým Tyflo Jihlava Vysočina Organizace dne dětí ve vyloučených lokalitách Vystoupení na dni Romů a pomoc při organizaci Návštěva památníku v Letech Mikulášká besídka ve vyloučených lokalitách

Děkuji za pozornost