EVROPSKÁ REGULACE B2B.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Modré volání Zaměstnanecký program pro skupinu AGROFERT HOLDING, a.s.
Advertisements

Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
1 Nový projekt Přechod na nové řešení O čem bude třeba rozhodnout.
U:fonův Fofr Internet Za nula
Licenční politika Pro výuku devátého ročníku ZŠ Vypracoval: S.V.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k používání skupin odpovědí.
Tutoriál Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
Prémiová automatická objednávka
Prezentace služeb T-Mobile
Jak naučit zákazníky, aby měli rádi vaši online samoobsluhu Marta Drahovzalová eBusiness manager T-Mobile Konference WebTop
Roaming a ochrana spotřebitelů v EU
Modely pro komutovaný přístup k Internetu AORTA Zájmová sekce alternativních operátorů APVTS 29.říjen 2002.
Produktová prezentace Euphony
Nabídka produktů pro pracovníky v oboru farmacie
Přeshraniční poskytování služeb Festival exportu, RNDr
Smlouva o zabezpečení krizové komunikace
Metoda standardních nákladů a výnosů a analýza odchylek
Cenové praktiky Detail stanovené ceny Balíčky a „antibalíčky“
Technologie a možnosti rozvoje mobilních sítí Jiří Peterka.
Datový balíček Ufonův internet U:fon přichází s další atraktivní datovou nabídkou. Od budou moci zákazníci, kteří už mají nebo si pořídí Ufonův mobilní.
10. Martin Smíšek 2. A  Jelikož se DHM při jeho užívání opotřebovává a jeho hodnota postupně přechází do hodnoty nových výrobků nebo jiných výkonů.
VÍTEJTE HERZLICH WILLKOMMEN WELCOME. AVEQA je váš vstup do světa onlinové zábavy. Nabízíme mnoho možností her, jako je akční, sportovní, logické hry,
Tutoriál eKnihy ~ Stahování
Výukový program: Ekonomické lyceum Název programu: Hospodářská politika státu Vypracoval : Ing. Lenka Gabrielová Projekt Anglicky v odborných předmětech,
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Jan Křečan ISSS 2006 Profesionální řešení komunikace pro státní správu a samosprávu.
Mobilní televize ve službách veřejného zájmu Jiří Hašek, Senior manažer řízení kategorie obsahu Jaroslav Chaloupka, Manažer kategorie zodpovědný za Televizi.
Plynárenství v evropském kontextu Situace na trhu s plynem ČR Možnosti odběratelů při výběru dodavatele Ing. Vladimír Štěpán, ENA s.r.o. 8. březen 2007.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_244 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Jak přenést svět na display
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Telefonování přes Internet
Dámy a pánové, držte si klobouky, zrychlujeme!. Internet Expres od 1. února 2006 zrychluje  Revoluce v nabídce vysokorychlostního internetu od ČESKÉHO.
Věrnostní klub - ČEDOK.
Vaše budoucnost s FM GROUP
Regionální politika ČR a EU 2 Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Název projektu: Kvalitní vzdělání je efektivní investice.
Dropbox je webová služba, pomocí které můžete: zálohovat a synchronizovat svá data mezi více počítači tato data sdílet i s více uživateli Dropbox můžete.
Rozvíjení rovných příležitostí a podpora zaměstnatelnosti v Jihočeském kraji Záměr projektu do programu Equal (3.pilíř: Podpora adaptability) Tento příspěvek.
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
Firewall Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Autor:
Liberalizace trhu z elektřinou a plynem má být prostředkem k dosažení větší konkurenceschopnosti evropského průmyslu, ne cílem za který je často vydávána.
Nabídka pro pracovníky v oboru farmacie
Řešení dodavatelských vztahů při dodávkách zemního plynu Jaroslav Horych 1.vicepresident; národní prodej VEMEX s.r.o. AEM,
Eurotel Internet. Vyberte si připojení k internetu přesně podle svých potřeb! Získáte: Neomezený přístup za paušál Připojení vhodné i pro bezpečný přístup.
Fungování energetických trhů v EU a ČR Dopady chystaných změn energetických koncepcí na energetiku a její zákazníky 1. listopadu 2012 Ing. Jiří Bis.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_12_15 Název materiáluMěna a měnové.
VoIP – internetová telefonie Technická řešení © Mgr. Petr Loskot
VoIP – internetová telefonie Úvodní seznámení © Mgr. Petr Loskot
„Prezentace práce jednotlivých týmů a jejich členů“ Prezentace a komunikace informací – 4SA426.
Karta Toulavka 2017.
Název školy: Autor: Název: Číslo projektu: Název projektu:
Vodafone Zaměstnanecký program
Brzdy české digitální ekonomiky
Inf Elektronická komunikace
Mobilní zařízení pro ČZU
Dotační tituly Plzeňského kraje v roce 2017
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová
Webové portály LDS/MDS
Regulace výkonnostních parametrů a cenová politika ŘLP ČR, s. p
Bc. Jiří Švec Doučování Bc. Jiří Švec
Mobilní ústředna pro Liberecký kraj
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
EVROPSKÁ UNIE 7. TŘÍDA, ZŠ SUCHDOL.
O2 Duo Mobil Praha, 3. dubna 2007.
Další akce: na podporu prodeje úvěrů od Buřinky – tentokrát :
ZJEDNODUŠENÍ UKONČOVÁNÍ SMLUV O STAVEBNÍM SPOŘENÍ
Indikativní Nabídka Data instalace: Rodinný dům Aku do vody
Transkript prezentace:

EVROPSKÁ REGULACE B2B

Jaké hovory podléhají regulaci?                      Jaké hovory podléhají regulaci? 13.08.2007 Autor / Thema der Präsentation 2 Regulace roamingových služeb se týká pouze roamingových hovorů v zóně1, tzn. hovorů uskutečněných v cizí síti v rámci Evropské unie. POZOR: Regulace se netýká Mezinárodních hovorů a SMS, MMS, ty jsou nadále zpoplatněny podle ceníku v případě, že nemáte individuální ceny: Ceníky pro zákazníky se smlouvou naleznete na našich stránkách v sekci „Ke stažení“. Příklady roamingových hovorů podléhajících regulaci: Zákazník s TMCZ číslem je v Německu a volá na : české telefonní číslo v ČR (sazba pro zónu1) české telefonní číslo, které je v Německu (sazba pro zónu1) německé telefonní číslo, které je v Německu (sazba pro zónu1) francouzské telefonní číslo, které je ve Francii (sazba pro zónu1) francouzské telefonní číslo, které je v Německu (sazba pro zónu1) francouzské telefonní číslo, které je v Rusku (sazba pro zónu 1) 8/24/2018

Obecné informace o Evropské regulované nabídce – jak bude fungovat?                      Obecné informace o Evropské regulované nabídce – jak bude fungovat? 13.08.2007 Autor / Thema der Präsentation 3                 Uvedené podmínky se na Vás vztahují v případě, že zvolíte Evropskou regulaci Hovory, SMS, MMS a data v EU Vás nyní budou stát stejně jako doma do ostatních sítí dle individuálních cen dle Vaší smlouvy Všechny vaše volné jednotky do ostatních sítí se budou uplatňovat i v EU (zóně 1) Volné jednotky do sítě T-Mobile se v roamingu uplatňovat nebudou Data v rámci tarifu/balíčku můžete využít v EU bez dodatečného příplatku až do tzv. EU CAPu (podrobnosti o EU CAPu na slidu č.5). Dokupovat v EU si budete moci také národní balíčky. Budou mít i v zahraničí stejné vlastnosti jako mají doma. V případě, že si zvolíte Evropskou regulaci, je platná pro všechny Vaše tarify (včetně tarifů datových, M2M tarifů a Autoparku) Regulace se nevztahuje na tarify „Internet bez drátu“ a „Pevný internet vzduchem“ Individuální podmínky pro zónu 2 a 3 zůstanou zachovány. Ceny pro roaming v zóně 1 budou nahrazeny cenami národními.        8/24/2018

Konkrétní příklady účtování evropské regulace                      Konkrétní příklady účtování evropské regulace 13.08.2007 Autor / Thema der Präsentation 4 Mám neomezený tarif s 2 GB dat (např. PNM4 ) Tarif je možné tarif používat i v EU bez dodatečného příplatku. Data v EU je možné využít bez příplatku jen do výše EU CAPu. Po vyčerpání EU CAPu budeme účtovat 0,2CZK/MB až do výše FUPu vašeho národního balíčku. 2. Mám minutový tarif s 30 volnými min v EU, 30 volnými min doma do cizích sítí a 30 volnými SMS (Např. PNM tarify a „T“ tarify) 30+30 volných minut lze využít i v EU. Po jejich vyčerpání účtujeme stejnou sazbu jako doma do cizích sítí. 30 volných SMS je možné využít v EU, po jejich vyčerpání účtujeme domácí sazbu za SMS do cizích sítí. Mám datový tarif/balíček s 10 GB Datový tarif je možné využívat i v EU bez dodatečného příplatku jen do EU CAPu. Po vyčerpání EU CAPu budeme účtovat 0,2CZK/MB až do výše FUPu vašeho národního balíčku. Mám datové balíčky určené jen pro zahraničí (Travel&Surf, Data Evropa, data Svět) V zahraničí v EU se vždy čerpají národní data z národních balíčků. V zónách 2 a 3 balíčky zákazníkovi zůstávají za stávajících podmínek a spustí se pouze v zónách 2 a 3.                                 8/24/2018

EU CAP Limit bezplatného využití dat z tarifu v roamingu                      EU CAP Limit bezplatného využití dat z tarifu v roamingu 13.08.2007 Autor / Thema der Präsentation 5 Výpočet EU CAPu je stanoven Evropskou unií Do výše limitu je možné využít data z tarifu bez dodatečného příplatku (platí pro hlasové i datové tarify) EU umožňuje operátorům toto pravidlo aplikovat na produkty, které splňují podmínku pro jeho aplikaci. Odkazy na přesné znění naleznete v obchodních podmínkách EU roamingu            Příklad: Zákazník má tarif za 350 CZK se 4 GB data. Dosadíme do vzorce: (350/0,2)x2 = 3500 MB. Do 3500 MB může zákazník čerpat data v EU zdarma, od 3500 MB mu budeme účtovat 0,2CZK/MB až do výše FUPU vašeho národního balíčku (4GB). Stejný princip bude platit pro datový balíček či datový tarif. Všechny vlastnosti národního balíčku budou platit i v roamingu. Budeme více sledovat chování zákazníků na úrovni CU – aplikaci prvního opatření budeme aplikovat manuálně v případě, že bude zákazník jako celek prodělávat. Může k tomu dojít při vysoké usage v roamingu, která generuje přímé náklady. 8/24/2018

Jak mohu získat regulovanou nabídku?                      Jak mohu získat regulovanou nabídku? 13.08.2007 Autor / Thema der Präsentation 6                 Pokud jste nezvolili jinak, bude regulovaná nabídka automaticky spuštěna na všech tarifech postupně v období od 12. – 18.6. 2017 Po tomto datu můžete kdykoliv požádat o zapnutí regulované nabídky u svého osobního konzultanta nebo na naší infolince Další podrobnosti naleznete na naší webové stránce. V dolní části této stránky také naleznete Obchodní podmínky Evropské regulace https://www.t-mobile.cz/eu-regulace      8/24/2018