ABC Braník fotbal představuje

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
DPH Ekonomika podniku 2. ročník DPH - nepřímá univerzální daní, tvoří součást ceny výrobků a služeb - je vybírána postupně při každém prodeji (když lesník.
Advertisements

LÉTO NA SEVERU Městské informační centrum Liberec Barbora Celerýnová Hotel Jalta
Případové studie Úvodní informace Zpracovávaná témata Ukázka zpracovaného tématu CZ.1.07/1.1.00/ My to umíme.
Spolu si pomáháme, společně se vzděláváme aneb místně zakotvené učení v praxi Závěrečné setkání škol -ŠUŽ - Praha dne Projekt - Úprava okolí.
„ MNOHO LIDÍ SE DOSTALO D Á L, NEŽ MOHLI, PROTOŽE SI O NICH NĚKDO JINÝ MYSLEL, ŽE MOHOU.“ Centrum pro sluchově postižené Hodonínsko, o.p.s.
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Družstvo, státní podnik, konsorcium. Obsah výkladu 1.Družstvo 2.Státní podnik 3.Otázky a úkoly.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Víceúčelové sportovní centrum Na Chobotě Aktualizace studie proveditelnosti
DĚTSKÝ DOMOV, ZŠ a SŠ Žatec. Moje škola Moje třída Naše škola je spojena z DĚTSKÝM DOMOVEM. Do naší školy převážně chodí děti z Dětského domova, ale i.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
1 R ozpočet města Police nad Metují na rok Rozpočet 2014 Rozpočet je navrhován jako schodkový s celkovými příjmy a výdaji ve výši tis.Kč.
Dětské dopravní hřiště Hřiště bylo vybudováno Statutárním městem Teplice v roce 2007 Hřiště bylo vybudováno Statutárním městem Teplice v roce 2007 Náklady.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Mgr. Bedřich Myšička vrchní ředitel sekce ekonomické Sekce ekonomická 10. dubna 2014.
9. Mateřská škola, Písek, Alšova Identifikační údaje o škole Právní subjekt:Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391.
HC LUBENEC 2015/2016 Vedoucí týmu: P.Strunz. Rekapitulace sezony 2015/2016 Odehráno zatím 25 utkání Proběhlo soustředění Česká Lípa Založena KAHL Kadaňská.
,, O.S. ZA KRÁSNÉ A VESELÉ OTICE,, Tak šelll čas … a rok 2014.
Hospodaření a tvorba ceny Výchova k občanství 7. ročník.
Přijímací řízení pro školní rok 2012/2013 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Prostor pro změnu. Historie a poslání  Ponton působí v Plzni od roku 1996 a v Příbrami od roku  Posláním Pontonu je aktivně rozvíjet děti a mladé.
ÚSPORY MINISTERSTVA VNITRA, POLICIE ČR A HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU ČR V ROCE 2011 Ministr vnitra Radek JOHN.
STS/S 09 Taktické a bezpečnostní zásady pro umísťování MPT na místě zásahu Zpracováno: Zpracoval: por.Bc. Martin Hrabina Hasičský záchranný.
Tourism X Games Zimní Tourism X Games OBSAH 1)Kdo jsme 2)Zimní a Letní Tourism X Games )Řekli o Tourism X Games 4)Pozvání na Zimní Tourism.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 13 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: říjen 2012 Ročník: 9. Vzdělávací.
VÍTÁME VÁS NA VEŘEJNÉM SETKÁNÍ NAŠÍ OSADY
Zdravá škola Křižánky Dotace Kraje Vysočina – MA 21, Zdraví 21
AUTOR: Eva Strnadová NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_05_05_CÉVNÍ SOUSTAVA
Pojďte s námi uspořádat jednu z největších sportovních akcí tohoto roku v kraji Vysočina..
Zákon o obcích 128/2000 Sb. + znění pozdějších předpisů
Poměr Co je poměr. Dělení v daném poměru..
Výzkum veřejného mínění v otázce výstavby obchodního centra
Proč ZŠ Hostýnská?. Proč ZŠ Hostýnská? Dětské hřiště ZŠ Hostýnské disponuje dětským hřištěm, které nevyhovuje z hlediska bezpečnosti (chybějící dopadové.
Mimoškolní aktivity dětí
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_04_BAROKNI_UMENI Název materiálu:
Rozpočet města Police nad Metují na rok 2017
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
AUTOR: Eva Strnadová NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_05_04_DÝCHACÍ SOUSTAVA
Projekt novostavby vysokoškolských kolejí v rozsahu DPS
Nadace Rotary Globální granty
Téma 6: Zdanění příjmů ze závislé činnosti
STAVEBNÍ TRUHLÁŘSTVÍ Požadavky na okna
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_05_FAZE_MESICE Název materiálu:
SUCHÁ LOZ PLNÁ STRAŠIDEL
Název projektu: Moderní škola
Program – – → 1. blok – dotazy posluchačů k prezentaci z minulého semináře, poskytování informací o dítěti, informovaný souhlas.
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Poměr v základním tvaru.
Goethe-Institut Praha S knížkou do života (Bookstart) 23. října 2017
  Autor: Mgr. Pavla Jeníková Reg.číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
ZIMNÍ SPORTY VY_32_INOVACE_09_03
Příprava letního festivalu Petr Pruner Petr Tvrdík
KLUB NADANÝCH DĚTÍ DVOŘÁČEK.
Řešení příkladů z minula
Podpora rozvoje venkova v ČR
Česká padelová tour 2018 seriál oficiálních soutěžních turnajů vrcholící Mistrovstvím České republiky v padelu vyhlašuje:
Financování členských a pobočných spolků FAČR pro rok 2018
Financování členských a pobočných spolků FAČR pro rok 2018
Poměr Co je poměr. Dělení v daném poměru..
Noc ve škole – Zúčastněte se.
Poměr v základním tvaru.
Rovnice HRA.
Rozpočet a plány na rok 2019 Město Vimperk.
KNIHOVNA UNIVERZITY PALACKÉHO V OLOMOUCI
Daňové přiznání k dani z příjmů fo
KINO ASTRA Vypracovali: Petr KALOuda Veronika OčAdlíková
Infokanál Obce Březnice
Hlavní tribuna ( závodní kancelář , VIP , šatny , vstup do tunelu , lékař ) 7 Rozcvičovací travnatá plocha.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_09_DEN_ZEME Název materiálu: Den Země
Transkript prezentace:

ABC Braník fotbal představuje NOVÉ CÍLE, AKCE A BRANICKÝ SEN

Naše organizace ABC Braník fotbal, z.s. 350 aktivních hráčů, 500 členů 50 pracovníků 5 členů vedení 3 hřiště, restaurace a budova s šatnami – velký areál v současné době rozpočet 3 miliony Kč příspěvky 50% grant PFS 30% sponzoring, pronájmy, dary atd. 20%

Splněné cíle 2015 - 2017 nová klubová a sportovní filosofie navýšení členské základny o 200 členů nové parkoviště partnerský klub SK Slavia Praha založení dívčího fotbalu žákovské ligy a divize (U12-U15) osamostatnění od tělovýchovné jednoty

Sportovní cíle 2017 - 2020 primárním cílem je rozvíjet všechny kategorie po sportovní stránce od A mužstva až po školičku vzdělávání trenérů větší nároky na všechny zvětšená organizační struktura  sportovní ředitel budování sportovního centra SpSM (U12-U15)

Můžeme takto dosáhnout našich sportovních cílů?

Ne! A proto máme náš Branický sen projekt od ledna 2017

Nové šatny, tribuna a nově hala Tribuna může být jak je zde na malé trávě, ale počítáme s tím, že i na velké

Jak na to? 200 000,-Kč kompletní projekt na budovu s šatnami 10 000,-Kč vyřizování stavebního povolení 121 000,-Kč transparentní účet – tvoří spoluúčast k dotaci 500 000,-Kč – dosáhneme týmovou hrou ? cílová částka 1 000 000,-Kč pravidelně žádáme o dotace 10 – 15 milionu Kč nové šatny a tribuna 3 miliony Kč hala https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2001203183

Týmová hra akce poběží od 1.11.2017 do 28.2.2018 v březnu umístění týmových bannerů na velké hřiště cílem je překonat hranici 500 000,-Kč na transparentním účtu sčítají se příspěvky z transparentního účtu na jednotlivé týmy minimálně 30 000,-Kč na jeden tým = jeden banner s týmovými fotkami čím víc vyberete, tím větší plochu zaberete

Naše hřiště dostane hezčí tvář, tvář branických týmů

Výchozí stav týmové hry

A další projekty… hymna rozcvičovací a atletická plocha za UMT oprava tribuny na velké trávě umělé osvětlení na velké trávě nákup přípravkových přenosných branek nákup velké přenosné branky nákup nových košů do areálu rozšířené dětské hřiště u restaurace podél UMT zpevněná cestička mezi malou trávou a UMT a před vchodem na UMT nový povrch umělé trávy fasáda budovy restaurace od příjezdové cesty a nové oplocení

Jak můžete pomoci? příspěvkem na transparentní účet do týmové hry na výstavbu nových šaten, tribuny a haly – branický sen příspěvkem = jakoukoliv částkou, kterou adresujete a) do týmového budgetu – přímo na váš ročník b) klubového rozpočtu – darem, reklamou, sponzoringem Máte jiný nápad jak se zapojit? Například přímo s konkrétním bodem provozního plánu? Budeme rádi za jakýkoliv návrh a pokud to bude v našich silách, rádi pomůžeme i my Vám.

Klubová brigáda státní svátek pátek 17.11.2017 setkání rodičů a hráčů napříč věkovými kategoriemi hlavní cíl: vybudovat nové sezení a oplocení u malé trávy upevnit záchytnou síť na malou trávu upevnit záchytnou sít okolo celé UMT čištění kanálků čištění chodníku na UMT od plevelu čištění parkoviště od plevelu ořez větví, sběr listí celkový úklid pozemků

Rozsvícení vánočního stromku na Ábíčku neděle 26.11.2017 setkání rodičů a hráčů napříč věkovými kategoriemi exhibiční utkání dětí společně s hráči A týmu a žen občerstvení a teplé nápoje společně rozsvítíme branický stromeček

Sledujte nás a buďte u všech novinek Vaše týmové stránky www.abcbranikxxxx.websnadno.cz Facebook https://www.facebook.com/abcbranik1914/ blížíme se k hranici 1000 fanoušků Klubový web www.abcbranik.cz

Vaše dotazy 

Pomozte nám splnit náš sen o lepším zázemí a staňte se tak naším partnerem a kamarádem spokojených dětí. Děkujeme za pozornost. Petr.silovsky@seznam.cz – předseda, 604 665 843 Matej.mraz@seznam.cz – ekonom, 724 269 840