Někteří z Poláků neuměli hrát florbal a tak jsme je to učili

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fotbal. Jmenuji se Petr Šmíd a pocházím z malebné vesnice Klobou č ky, ale te ď pobývám n ě jakou dobu v D ě tském Domove v Uherském Ostrohu. Navšt ě.
Advertisements

Noc pát‘áků Michaela Stryjová.
Tak jsme se p ř átelé p ř es všechny potí ž e, na našem podzimním setkání všichni sešli. Chyb ě l Petr, toho jsme omluvili. 20. zá ř í jsme se zase sešli,
Pořadové číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Šablona č.: III/2 Sada č.: 2 Datum vytvoření: Datum ověření: Pro ročník: sedmý Vzdělávací.
Doba temna Zimní král Povinná školní docházka Jan Jesenský Marie Terezie Císař Josef II. defenestrace Toleranční patent Rudolf IIRudolf II. Rábí Low robota.
Vytvořila:Monika Hradilová. NA ÚVOD… NA ÚVOD… Přátelství a internet…Tohle téma je hodně otevřené. Na celém světě existují milióny sociálních stránek.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Jana Kolbeová NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_ČESKÝ_JAZYK_A_LITERATURA TEMA: Česká literatura 2. poloviny 20. století.
Autor práce: Vojtěch Balík Vedoucí práce: Mgr. Ludmila Růžičková Školní rok: 2009/2010.
Český internet.  Současnou podobu českého internetu vytvořili z 99 % Češi, i když je dodnes většinou považován za něco mezinárodního nebo globálního.
VZNIK PRACOVNÍHO POM Ě RU Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Helena Baculáková Název: VY_32_INOVACE_01_B_08_VZNIK PRACOVNÍHO.
SESTAVA : Brankař : Jakub Slováček. Dále : Marek Martinák. Kohout Robin, Loucký Tomáš, Knebl Zdeněk, Vokulič Ondřej, Hruška Robin, Černý Matěj, Hurta Jarda,
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice, Msgre B. Staška 232, příspěvková organizace Autor: Ing. Jaromír Šmíd Název : VY_32_INOVACE_01_Počátky.
Věta se skládá ze slov Název školyZákladní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod AutorMgr. Marie Hanzlíková Datum NázevVY_32_INOVACE_15_Slovní.
Vývoj člověka Australopiték,Člověk zručný, Člověk vzpřímený, Člověk rozumný ; člověk neandrtálský, Člověk dnešního typu.
Pravěk byl drsná doba, snad všichni měli hlad. Pravěk byl drsná doba, snad všichni měli hlad. Lásko má ! Mám pro tebe růži. Hybaj já chci mamut a!
24 JAZYKOVÝ ANIMAČNÍ POBYT-NĚMECKO Ve dnech se konal jazykový animační pobyt v Německu, Tabakstanne, který navštívily děti ze třetích a.
DLUHY S. R. O. ZŠ A MŠ BOHUSLAVICE
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Eliška Kopečná VYTVOŘENO: NÁZEV: VY_12_Český jazyk_29_Číslo.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Jiří.
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
SLOVNÍ ÚLOHY ŘEŠENÉ ROVNICEMI.
Český jazyk – 3.ročník, Spojky.
Den Země 2009 Dne si žáci devátých tříd pod vedením paní učitelky Zimové připravili pro své spolužáky z prvního stupně různé soutěže. Žáci prvního.
Plánování ve školní tělesné výchově
MÁ SMYSL POŘÁDAT KONFERENCE?
Moje velikonoční prázdniny
ANOTACE : a) PRÁCE JE URČENA pro žáky 9. ročníku
pod dohledem statných instruktorů
Beach volleyball Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova
CZ.1.07/1.4.00/ Autor Mgr. Zbyněk Jícha Škola
Zš komenium 9.b.
Náš výlet do
Vytvořil Michal Bárta
ZOOKURZ Sexta 2016/17.
VÁZÁNÍ ADVENTNÍCH VĚNCŮ
Staré pověsti české Alois Jirásek
Viki, Kači, Naty, Světlík, Káňa, Mara Terka, Domča, Bája, David
VY_32_INOVACE_Lul_II_09 Malá pevnost- Vnitřní pracovní komanda
Pro svou třídu vytvořily Andrea Houdová a Tereza Faflíková
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace
ČESKÝ JAZYK 3. roč. Číslo DUM: VY_32_INOVACE_05
Čím se živí probraní bezobratlí živočichové?
Slovní úlohy o společné práci
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_12_INOVACE_19_Mezilidské vztahy TÉMA: Všude.
Základní škola a Mateřská škola, Liberec, Barvířská 38/6, příspěvková organizace O PERNÍKOVÉ CHALOUPCE Název : VY_32_inovace_13 - ČJ – O perníkové.
Materiál je určen pro žáky od 3.třídy.
Jirka Pospíšil, KC NADĚJE Bučovice,
Anketa v různých socio-profesních skupinách Klikni.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu "EU peníze školám"
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_39_ČJ4
Nevyhnutelné snášej s klidnou myslí
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Anglický tábor v Milevsku
KRAJINA VYSOKÝCH HOR. KRAJINA VYSOKÝCH HOR Ve vysokých horách mrzne a sníh zde padá po celý rok. Sněžná čára je hranice, nad níž v horách již sníh.
VYBER SPRÁVNÉ PŘÍSLOVÍ
Jazyk a jazyková komunikace
Vypracoval:Vojtěch Szoltys
Děti jsou naše budoucnost
Naše vlast Anotace: Materiál je určen k výuce věd ve 3. ročníku ZŠ. Seznamuje žáky se státními symboly ČR, s polohou ČR v rámci Evropy a s našimi nejbližšími.
Všechno má svá pravidla, své zákony
Luna.
První státní útvar na našem území, dále jen VM
Vláda prvních Habsburků
MS Excel Úvod.
VY_32_INOVACE_Sib_II_07 Řešení slovních úloh 1
Moudra s květinou.
Š T Ě S T Í.
Autor: PaedDr. Jana Čechová
Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
MUZIKANTI.
Transkript prezentace:

Někteří z Poláků neuměli hrát florbal a tak jsme je to učili 1.Výlet do Polska Někteří z Poláků neuměli hrát florbal a tak jsme je to učili Vytvořil dne 26.2.2015 Růžička Lukáš

Nebylo to dvakrát jednoduché, protože ani někteří z nás ho hrát neuměli. Ale užili jsme si při tom všichni spoustu legrace.

Po dlouhém dni jsme však všichni odpadli jako mrtví.

2.Příjezd Poláků do Hradce O dva měsíce později přijeli Poláci k nám

Hráli jsme i kin bal který nás moc bavil Sice míč nebyl náš ale zanedlouho už bude jenom náš ;)