KIVS - Komunikační infrastruktura veřejné správy

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
Advertisements

Setkání partnerů projektu Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Dne 23.září 2013 Ústí nad Labem.
Evropské strukturální a investiční fondy Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání Analýza potřeb v území jako východisko pro tvorbu Krajského akčního.
Výstupy projektu „Podpora plánování rozvoje sociálních služeb v JMK III.“ Benchmarking sociálních služeb Mgr. Marián Svoboda AUGUR Consulting s.r.o.
Jak lze využít infrastrukturu CzechPOINT v rámci úřadu Mgr. Jarmila Šmardová
Procesy ve veřejné správě Ivo Vašíček Proces veřejné správy Získávání zdrojů dané, poplatky, pokuty Vnitřní a vnější bezpečnost Správa zdrojů Údržba.
Vypracování národních norem kódování pro český systém DRG číslo projektu CZ2005/017/ Program Evropské Unie Transition Facility pro Českou.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Zadávání veřejných zakázek. Osnova 1. Zadávání veřejných zakázek 2. Problémy v zadávaní 3. Dotazy.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017.
Žadatel je povinen při výběru dodavatele projektu postupovat dle závazných podmínek v kapitole 9. Zadávání zakázek žadatelem/příjemcem dotace před podpisem.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 19. září 2012 Ing. Michaela Stříbrná.
Praktické zkušenosti a doporuční Praktické zkušenosti a doporuční Program Cíle 3/Ziel3 na podporu přeshraniční spolupráce mezi Českou republikou a Svobodným.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ a IOP obecná část Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek ( Příloha OM OP LZZ D9) Závazná.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ a IOP Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek ( Příloha OM OP LZZ D9) Závazná postupy pro.
Seminář pro žadatele k 3.,4. a 9. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Výběrová a zadávací řízení
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Dopracování projektu etapa změny, hlavní problémy, rizika Kroměříž
Problematika aktualizace ÚAP - RURÚ Program jednání: Úvod Informace z porady MMR s Krajskými úřady konané dne v Praze Pozvánka na seminář Metadata.
Účast ČR v H2020 a v programu EURATOM v období leden 2014 – červenec 2015 Základní výstupy 1. průběžné zprávy o účasti ČR v H2020 (Frank,Albrecht – plánované.
JAN FABIANEK, CS-PROJECT spol. s r.o. Konference Centralizované zadávání veřejných zakázek Praha, VYUŽITÍ ČÍSELNÍKU NIPEZ.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Ing. Zdeňka Šilhová Institut pro veřejnou správu Praha INTERAKTIVNÍ PERSONÁLNÍ PORTÁL PRO POTŘEBY ZAMĚSTNANCŮ VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ KONFERENČNÍ VZDĚLÁVACÍ.
05/10/2010 Mnichovo Hradiště Mgr. Jaroslav Gramel Veřejné zakázky spolufinancované z ROP Střední Čechy Jak předejít chybám?
Pracovní skupina Portál elektronického zdravotnictví NSeZ – neveřejná prezentace Emauzy, MUDr. Pavel VEPŘEK předseda pracovní skupiny.
Principy Základních registrů Ing. Ondřej Felix, CSc.
Vnitřní předpisy účetní jednotky Porada odboru veřejné správy, dozoru a kontroly Ing. Tomáš Sluka Ministerstvo financí odbor Regulace a metodika účetnictví.
Věcné autority v roce 2016
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 5. dubna 2017 Tato akce je financována.
Národní program podpory cestovního ruchu
Důležité informace pro rodiče vycházejících žáků
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Pojem přeměna obchodní společnosti
Pracovní motivace a její naplnění u zaměstnanců ve vybraném kraji
Evaluace předmětů studenty (Anketky)
RASC Standardy řízení služeb
Podpora krajského akčního plánování
Aplikace Monitorovací systém
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Workshop projektu systémová podpora sociální práce v obcích na téma:
Informace k e-tržišti Gemin
Benefit7.
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Zpráva o uplatňování územního plánu
Základy pracovního práva a sociálního zabezpečení v ES
Veřejná správa, Regionální rozvoj Litoměřice Jan Jůna 2012
Portál naměřených dat 13. – , Říčany u Prahy Josef Mádlo.
Centrální místo služeb 2.0
NÁVOD NA ZADÁVÁNÍ do databáze OBD dle úprav pro Open Access
Centralizované rozvojové projekty 2017
Materiál byl vytvořen v rámci projektu
Podnikové dětské skupiny Kristina Zapletalová
Obsah veřejných rozpočtů III
INFORMACE TAJEMNÍKA PROFESNÍCH UNIÍ
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
Statistické údaje Úřad práce ČR, Krajská pobočka v Ústí nad Labem, Kontaktní pracoviště Most.
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
Podpora sociální práce na území Statutárního města Kladna
Porada KÚPK s ÚÚP a pořizovateli ÚPD
Online databáze pro ohrožené rodiny a děti v ORP Chrudim SÍŤ POMOCI A PODPORY na Chrudimsku V RÁMCI PROJEKTU EFEKTIVNÍ ŘÍZENÍ SÍTĚ SLUŽEB PRO OHROŽENÉ.
Ing. Pavlína Tomková Odbor drážní a vodní dopravy
Workshop Trendy v designu webových stránek
Seminář pro příjemce Typ I – Příprava a podpis právního aktu, pravidla a podmínky realizace Oddělení března 2018, Brno.
Seminář pro příjemce Typ I – Příprava a podpis právního aktu, pravidla a podmínky realizace Oddělení ledna 2018, Praha.
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Přijímací řízení, odvolací řízení
Transkript prezentace:

KIVS - Komunikační infrastruktura veřejné správy a Centrální místo služeb (CMS) KIVS - Komunikační infrastruktura veřejné správy a Centrální místo služeb (CMS) CMS FORUM 11. 10. 2012 Poptávkové listy Ing. Roman Pokorný JUDr. Zdeněk Dědič

KIVS - Komunikační infrastruktura veřejné správy a Centrální místo služeb (CMS) Obsah: Poptávkové listy a stav jejich vyplňování ve webové aplikaci www.kivs.cz aktivních organizací je 91 z 93, které mají přiřazena Přístupová práva. Cca 50 zadavatelů od původní objednávky odstoupilo, mylně totiž považovaly takzvané povinné služby za povinné. Pro informaci : V aplikaci byl aktivován Archiv zrušených služeb (dosud šly původní nechtěné služby pouze nenávratně mazat, nyní se ukládají do Archivu a lze se k nim vracet. k datu 9.10.2012 bylo zadáno celkem 10 643 požadovaných služeb, ve členění: Služby CMS : 2386 Služby KTS : 4673 Služby Hlas : 3584 Do soutěže postoupeno: 9 677 Ve stavu požadavku pro doplnění parametrů : 966 Stále doplňují : GŘC , AOPK, ČIŽP, KŘ HZS.

KIVS - Komunikační infrastruktura veřejné správy a Centrální místo služeb (CMS) Poptávkové listy Při namátkové kontrole byly zjištěny nedostatky u technických specifikací jednotlivých služeb Plnou zodpovědnost za správné vyplnění má každá jednotlivá organizace Pokud budou v jednotlivých poptávaných službách nevyplněné parametry, nebudou moci uchazeči o poskytnutí služby takovou službu nacenit a tato bude přesunuta do příštího kola !  

Poptávkové listy – grupování služeb – základní pravidla KIVS - Komunikační infrastruktura veřejné správy a Centrální místo služeb (CMS) Poptávkové listy – grupování služeb – základní pravidla Služby v jednom katalogovém listu Region – kraj / krajské město / jiný územní celek Potřeby jednotlivých zadavatelů (případně centrálního zadavatele) a jejich přiměřenost v rámci počtu služeb a regionálního členění Počet služeb v rozmezí 50 – 100 poptaných služeb v jednom balíku Velikost balíku bude dále členěna na základě zkušeností z let minulých s ohledem na možnosti a schopnosti jednotlivých operátorů, kteří byli zahrnuti do seznamu kvalifikovaných dodavatelů  

Poptávkové listy KIVS - Komunikační infrastruktura veřejné správy a Centrální místo služeb (CMS) Poptávkové listy

KIVS - Komunikační infrastruktura veřejné správy a Centrální místo služeb (CMS) Děkujeme za pozornost.