Vzdělávací projekt v prostředí příspěvkové organizace kraje

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rejstřík škol a školských zařízení Seminář pro ředitele škol zřizovaných LK.
Advertisements

Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 1. prosince 2015.
Národní projekt Úspěšný ředitel Model vzdělávání vedoucích pracovníků škol a školských zařízení.
LOGISTIKA NOVÉ MATURITNÍ ZKOUŠKY TELČ CERMAT - Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání
Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly 11 Porada Ministerstva vnitra se zástupci krajských úřadů, Kanceláře veřejného ochránce práv, Svazu.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
1 Změny financování regionálního školství Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha 1 tel.:
Dotační fond LK Soutěže MŠMT Program a podprogramy - školství  Program č. 4 resortu školství, mládeže a zaměstnanosti  4.1 Podpora volnočasových.
Nabízíme všem účastníkům projektu Posílení oborové zaměstnanosti absolventů Vytvoření poradenského servisu a aktivit pro stávající studenty, zájemce o.
Postavení Nejvyššího kontrolního úřadu v rámci systému správy státu Jeho význam, fungování a systém kontrol.
Setkání partnerů projektu Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Dne 23.září 2013 Ústí nad Labem.
C HARAKTERISTIKA ORGANIZACE školské zařízení zapsané v rejstříku škol poskytujeme zájmové a neformální vzdělání v pravidelné, příležitostné a táborové.
Klíčová aktivita 2 Systém vzdělávání Mgr.Regina Jonášová Praha
Hlavní město Praha Protidrogová politika hl. m. Prahy Krajské oddělení protidrogové prevence PRM MHMP Mgr. Nina Janyšková.
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Dotazníkové šetření Analýza poptávky po dalším profesním vzdělávání v Jihomoravském kraji Brno.
Městský úřad Šumperk Implementace modelu CAF
Projekty Institucionálního plánu MENDELU v roce 2016 seminář pro řešitele projektů IP Brno,
Seminář na MZ Bezpečnost zdravotních služeb - současná priorita MZ MUDr. Markéta Hellerová Ministerstvo zdravotnictví.
Odd ě lení ekonomiky a kontroly, OSV, KÚ JMK.  Rozhodnutí Evropské komise ze dne č. 2012/21/EU  Zákon č. 108/2006 Sb., o sociálních slu ž.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování Krajské projekty Konference k oblasti primární prevence Praha
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
Základní informace k veřejné podpoře v OP LZZ Seminář pro žadatele 6. února 2009 Praha.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Radoslava Benová Název materiálu:
Rozpis rozpočtu a normativy Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 9. června 2011 Monika Čermáková.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE Aktuální informace.
Dokument KAP MSK - obsah
Závěrečný účet kapitoly 335 Ministerstvo zdravotnictví ČR za rok 2016
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování
Hodnocení kvality vzdělávání škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem EDUCA 2011 MY JOBS Porada ředitelů Liberec
9. mezinárodní konference ICTfórum/Personalis 2005
PODPORA KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNOVÁNÍ
Vytvoření jednotného systému v oblasti finanční gramotnosti a prevence předlužení na úrovni územních samosprávných celků F I N G R A M.
Místní rozpočtové jednotky
Úřad práce České republiky
„IOP – šance pro váš rozvoj“
ICT kompetence Cíle KAP MSK v oblasti ICT kompetence
Vlastní hodnocení školy Vítejte na dnešní přednášce RNDr. Jiří Kuhn,
EVALUACE v OP RLZ PaedDr. Jaromír Krejčí Mgr. Jana Ostrýtová MŠMT.
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Aktivity a činnosti úseku služeb v oblasti dalšího vzdělávání
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Daň z příjmů právnických osob Silniční daň veřejnoprávních poplatníků
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů)

Financování přímých NIV
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 12. prosince 2013 Liberec.
Workshop projektu systémová podpora sociální práce v obcích na téma:
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje Daně VY_32_INOVACE_41_828 Projekt.
Gymnasium Jižní Město Praha
Správa sociálního zabezpečení
MODERNIZACE ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
EQF a Národní soustava kvalifikací v České republice
DOTAČNÍ PŘÍLEŽITOSTI PRO ŠKOLY
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 13. prosince 2017 Liberec.
Role sociální práce ve vztahu k výkonu veřejného opatrovnictví Hradec Králové Workshop je pořádán v rámci projektu Systémová podpora sociální.
PPP!!! VŠ - PARTNERSTVÍ PROJEKTOVÉHO PROSTŘEDÍ VYSOKÝCH ŠKOL
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
Ing. Stanislava Správková
ÚVODEM… PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ ZŘIZOVANÝCH LIBERECKÝM KRAJEM 12. prosince 2018 I Liberec.
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 2. května 2018 Tato akce je.
Financování dopravní infrastruktury v letech 2018 – 2021
IPs APIV_B Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Modul „Ekonomika“ Modul „Formuláře“
Vzdělávání jako hlavní složka řízení lidských zdrojů
Transkript prezentace:

Vzdělávací projekt v prostředí příspěvkové organizace kraje Ostrava, 2. 6. 2014

Projekt Perspektiva 2010 OPVK, obl.p. 1.3, 1. výzva Reg.č. CZ.1.07/1.3.05/11.0019 Realizovalo Krajské zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a informační centrum, Nový Jičín, příspěvková organizace Období 11.11.2008 – 31.10.2011 Rozpočet CZK 11,5 mio Ostrava, 2. 6. 2014

Letní ict camp Červenec 2010, Krnov a okolí Čím zaujmout? Ostrava, 2. 6. 2014

Prostředí projektu Příspěvková organizace kraje – DVPP v hlavní činnosti Plošná působnost v MSK Zřizovatel a jeho role DZ a jeho vliv Projektová činnost = 60 % výkonů, cca 900 akreditovaných programů. Za rok 2009 cca 1 tis. akcí, 18 tis. účastníků, průměrně 9,5 h/úč. Hlavní organizační principy činnosti KVIC v oblasti DVPP: realizace krajské vzdělávací zakázky v souladu s Dlouhodobým záměrem vzdělávání a rozvoje vzdělávací soustavy Moravskoslezského kraje tvorba vzdělávací nabídky na základě poptávky škol (učitelů) v souladu se zájmy zřizovatelů a státu včetně podílu externích zaměstnanců (členů krajských poradních týmů) dobrovolná účast učitelů na vzdělávacích akcích profesionální úroveň a kvalita nabízených akcích okamžité i průběžné zjišťování zpětné vazby od účastníků vzdělávacích akcí zjišťování účinnosti DVPP ve školách (dotazníkové šetření, analýza výročních zpráv) dostupnost (časová, finanční apod.) aktivit DVPP pro účastníky Ostrava, 2. 6. 2014

Informace, informace… www.kvic.cz a některé komponenty portálových služeb LMS moodle.kvic.cz Porady  Maticová struktura VOP, VÚ a projekty Poptávkový systém Ostrava, 2. 6. 2014

Financování projektu V roli příjemce VKS Dotace na náš účet = zvýšení příspěvku První platba zálohová, 100 % krytí Nebyly nepřímé náklady Změny v rozpočtu nelze na snižovaných položkách Zákon o finanční kontrole. Převedení dotace na náš účet = zvýšení příspěvku (tzn. přes finanční odbor kraje). První platba zálohová, 100 % krytí (ale 5 % neumíme procesovat). Ostrava, 2. 6. 2014

Výběrové řízení jako riziko Příručka příjemce a metodické pokyny Změny legislativy, zřizovatel Vyhlašování VŘ za IČ – logistika Rozdělit úkoly, kontrolovat Velký bratr na našem webu Plán VŘ, všechno do 1 sekce webu, 1 komise pro projektové VŘ Ostrava, 2. 6. 2014

Výstupy a výsledky PO 4043/L 68 Funkční síť ICeMSK 10 VP (na téma ICT ve výuce) 1 sborník na školy MSK Webová ICT poradna LMS Moodle jako součást kurzů Ostrava, 2. 6. 2014

Pár osobních postřehů Silně motivovat Síťovat Důvěřuj, ale prověřuj Neztrácet optimismus Převzděláno, ECDL, Krajské poradní sbory, ICeMSK,… Třikrát přečíst než podepíšu (finanční kontrola). Ostrava, 2. 6. 2014

Děkuji za Vaši pozornost blanka.kozakova@kvic.cz