Přírodní vědy DUM 23 HOUBY - TEST

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ČASOVÁNÍ PRAVIDELNÝCH SLOVES VE ŠPANĚLŠTINĚ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Šimonková Dostupné z Metodického portálu.
Advertisements

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Čekalová Sylva. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje Národní.
ZÁSADY PRVNÍ POMOCI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ;
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Čekalová Sylva. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje Národní.
AnotacePrezentace pro žáky k finanční gramotnosti, kvíz finančních pojmů AutorHolomková Lenka JazykČeština Očekávaný výstup Zopakování finančních pojmů.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jitka Kratochvílová Havlová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN
PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
PŘÍRODOPIS HOUBY - TEST Anotace: Prezentace je doplňkovým výukovým materiálem k učivu o houbách. Slouží k procvičení poznávání základních zástupců hub,
Anotace – Otázky Anotace - Pracovní list k procvičení tvoření otázek pomocí tázacích zájmen, překlad vět Autor - Mgr. Martina Kolářová Jazyk - Čeština,
PRVNÍ POMOC PŘI ZDRAVOTNÍCH OBTÍŽÍCH Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Irena Čiháková Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje Národní.
Základní škola a Mateřská škola, Jilemnice, Komenského 103, příspěvková organizace Autor: Mgr. Kadavá Jana Název: VY_32_INOVACE_3A_04_Les_houby Téma: Ekosystémy.
AnotacePrezentace pro 5. třídu ZŠ speciální k procvičení čtení s porozuměním a k rozvoji vlastivědných vědomostí o bydlení dříve a dnes. Je určeno pro.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Irena Čiháková Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje Národní.
Přírodopis – Neživá příroda Koloběh vody Anotace: Prezentace slouží jako výukový materiál k učivu o neživé přírodě. Jejím obsahem je koloběh vody. Jednoduchými.
Anotace Prezentace pro žáky k finanční gramotnosti, seznámení s podobou Eurobankovek. AutorČekalová Sylva JazykČeština Očekávaný výstup Vyjasnění pojmů.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jitka Kratochvílová Havlová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN
Anotace - Animals Anotace - Pracovní list k procvičení slovní zásoby Autor - Mgr. Martina Kolářová Jazyk - Čeština, angličtina Očekávaný výstup - Plynulé.
Základní škola a Mateřská škola generála Pattona Dýšina, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Lenka Rousová NÁZEV: VY_32_INOVACE_3B_10 TÉMA: Příroda a člověk.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
HMYZ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jitka Kratochvílová Havlová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN
Anotace – Měsíce v roce Anotace Pracovní list k procvičení slovní zásoby – doplnění chybějících slov, spojování slov s čísly měsíců, křížovka, spojování.
AnotacePrezentace pro žáky k finanční gramotnosti - Úvěry AutorHolomková Lenka JazykČeština Očekávaný výstup seznámení se základními pojmy úvěrové politiky.
Prezentace k finanční gramotnosti. Co je to banka. Autor
Správa fotografií v Adobe Lightroom I.
VY_32_INOVACE_
Speciální vzdělávací potřeby - žádné - Klíčová slova
Informace, PC, hardware, software
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Čtyřúhelník - obdélník
Anotace – Dny v týdnu Anotace Autor Čeština, angličtina Jazyk
H O U B Y JEDLÉ HOUBY JEDOVATÉ HOUBY
  Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Mona Drábková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Průřezové téma - Enviromentální výchova Základní podmínky života – Půda I. Anotace: Prezentace slouží jako výukový materiál k průřezovému tématu EV Základní.
Poznej bankovky a mince
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Volně žijící zvířata – rybník, potok
Finanční gramotnost Základní pojmy
Obrazový materiál pro pracovní list – Masky
Anotace Prezentace pro žáky k finanční gramotnosti Autor
STEJNÉ Pracovní listy Poznáš, které obrázky jsou stejné? Najdi je a spoj. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer.
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková NÁZEV: VY_32_INOVACE_Př_04_Houby
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM:
Křížovky s VS po S II. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM:
Přírodní vědy DUM 15 KOLOBĚH VODY
Anotace : Výuka předmětu Člověk a příroda Autor : Mgr. Zuzana Šimotová
Interaktivní příklad na dělení napětí a proudu v elektrickém obvodu
Společenstva lesů Houby
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Zbečno 23, okres Rakovník
ZMĚNY ROZVAHOVÝCH STAVŮ V ROZVAZE (přehled na příkladu)
MATEMATIKA Z PAŘEZOVÉ CHALOUPKY
Geometrická tělesa VY_32_Inovace_010KJ-1
Rozumíš mi 2 HRAČKY Čtecí list:
Poznáváme houby.
VYŠŠÍ HOUBY a) Houby lupenaté Liška obecná jedlá.
Vypočítej ceny zlevněného zboží
Fyzika – procvičování převodů jednotek délky, hmotnosti, času a objemu
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr
Představujeme a sestavujeme krychli
VY_32_INOVACE_04_16_Moje rodina
Interaktivní příklad na dělení proudu v elektrickém obvodu
Prezentace určena k opakování a upevnění pojmů více a méně.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Zbečno 23, okres Rakovník
Obrazový materiál pro pracovní list – Masky
Rozumíš mi 1 Zvířata Čtecí list:
Šablona 32 VY_32_INOVACE_05_30_ Převody jednotek obsahu-procvičení.
Šablona 32 VY_32_INOVACE_10_31_ Barvy.
Zlomky VY_32_Inovace_07KJ-1
AUTOR: Petra kroupová ŠKOLA: ZŠ SPECIÁLNÍ
Transkript prezentace:

Přírodní vědy DUM 23 HOUBY - TEST Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz ; ISSN 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

Autor:Mgr. Lenka Knotková Jazyk:Čeština Anotace: Prezentace je doplňkovým výukovým materiálem k učivu o houbách. Slouží k procvičení poznávání základních zástupců hub, které rostou v ČR. První část prezentace jsou ukázky hub i s jejich názvy. Poté následuje 11 ukázek hub bez názvů, žáci si názvy hub zapisují na papír. Na konci je správné řešení. Autor:Mgr. Lenka Knotková Jazyk:Čeština Očekávaný výstup: Procvičení poznávání hub. Procvičení čtenářské gramotnosti. Speciální vzdělávací potřeby: PC Klíčová slova: houby - test Druh učebního materiálu: prezentace Druh interaktivity:Aktivita Cílová skupina:Žák Stupeň a typ vzdělávání: základní vzdělávání speciální – druhý stupeň Typická věková skupina:12 - 15 let Celková velikost: 1,86 MB Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz ; ISSN 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

HŘIB DUBOVÝ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz ; ISSN 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

SUCHOHŘIB HNĚDÝ (POLOHŘÍBEK) Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz ; ISSN 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

SUCHOHŘIB ŽLUTOMASÝ (BABKA) Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz ; ISSN 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

KŘEMENÁČ OSIKOVÝ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz ; ISSN 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

KOZÁK BŘEZOVÝ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz ; ISSN 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

LIŠKA OBECNÁ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz ; ISSN 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

BEDLA VYSOKÁ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz ; ISSN 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

KLOUZEK OBECNÝ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz ; ISSN 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

MUCHOMŮRKA ČERVENÁ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz ; ISSN 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

MUCHOMŮRKA ZELENÁ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz ; ISSN 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

HŘIB SATAN Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz ; ISSN 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

A TEĎ TEST!!! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz ; ISSN 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

1. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz ; ISSN 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

2. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz ; ISSN 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

3. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz ; ISSN 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

4. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz ; ISSN 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

5. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz ; ISSN 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

6. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz ; ISSN 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

7. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz ; ISSN 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

8. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz ; ISSN 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

9. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz ; ISSN 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

10. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz ; ISSN 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

11. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz ; ISSN 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

SPRÁVNÉ ŘEŠENÍ 1. MUCHOMŮRKA ZELENÁ 2. SUCHOHŘIB ŽLUTOMASÝ (BABKA) 3. KŘEMENÁČ OSIKOVÝ 4. HŘIB DUBOVÝ 5. HŘIB SATAN 6. LIŠKA OBECNÁ 7. BEDLA VYSOKÁ 8. SUCHOHŘIB HNĚDÝ (POLOHŘÍBEK) 9. MUCHOMŮRKA ČERVENÁ 10. KLOUZEK OBECNÝ 11. KOZÁK BŘEZOVÝ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz ; ISSN 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

ZDROJ: Klipart MOJANITRA.SK. adam.azet.sk [online]. [cit. 3.9.2012]. Dostupný na WWW: <http://img.cas.sk/img/11/article/539242_huby-hriby-dubak.jpg>. AUTOR NEUVEDEN. rysch.com [online]. [cit. 3.9.2012]. Dostupný na WWW: <http://www.rysch.com/pilze/images/Boletus_satanas_1.jpg>. AUTOR NEUVEDEN. flickriver.com [online]. [cit. 3.9.2012]. Dostupný na WWW: <http://farm2.static.flickr.com/1232/719049934_fa8db2fab7.jpg>. AUTOR NEUVEDEN. mkrychnovatlashub.estranky.cz [online]. [cit. 3.9.2012]. Dostupný na WWW: <http://www.mkrychnovatlashub.estranky.cz/img/original/41/klouzek-slicny---suillus-grevillei-.jpg>. MLÝNEK, David. fotoatlaspr.zs-sychrov5.sweb.cz [online]. [cit. 3.9.2012]. Dostupný na WWW: <http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR90qxkWN4Nf4mqlLeRZC5EDcogbzoIGXPnr-coH3z1LkanV0mO5Q&t=1>. AUTOR NEUVEDEN. askino.cz [online]. [cit. 4.9.2012]. Dostupný na WWW: <http://www.askino.cz/hornik/obrazky/65ecz.jpg>. AUTOR NEUVEDEN. nahuby.sk [online]. [cit. 4.9.2012]. Dostupný na WWW: <http://www.nahuby.sk/images/fotosutaz/2012/09/04/Leccinum-aurantiacum/pavol_keselak_344319.jpg>. IRÁSEK, Standa. http://www.biolib.cz [online]. [cit. 4.9.2012]. Dostupný na WWW: <http://www.biolib.cz/IMG/GAL/14752.jpg>. VÍT, Aleš. myko.cz [online]. [cit. 4.9.2012]. Dostupný na WWW: <http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQlWwRXzUq5KU7zschDPNnb0cz31d0J1KcBY_d6NFXA7f1GVyA5lA&t=1>. AUTOR NEUVEDEN. teutoburger-maerchen-wald.de [online]. [cit. 4.9.2012]. Dostupný na WWW: <http://www.teutoburger-maerchen-wald.de/assets/images/Waldleben-Fliegenpilz.jpg>. AUTOR NEUVEDEN. askino.cz [online]. [cit. 4.9.2012]. Dostupný na WWW: <http://www.askino.cz/hornik/obrazky/65dcz.jpg>. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz ; ISSN 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).