Informace k e-tržišti Gemin

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Co nás čeká nového při zadávání veřejných zakázek ? Eva Vizdalová
Advertisements

Petr Prášek Veřejné zakázky v OP VK Veřejné zakázky v OP VK.
Veřejné zakázky a nejčastější pochybení Tomáš Mikulecký Oddělení veřejných zakázek Státní fond životního prostředí ČR.
zelená linka: Veřejné zakázky v OPŽP a nejčastější pochybení Odbor právní Státní fond životního prostředí.
Zadávání a kontrola veřejných zakázek Ing. Josef Šetek Seminář pro SC 2.2 VZNIK NOVÝCH A ROZVOJ EXISTUJÍCÍCH PODNIKATELSKÝCH AKTIVIT V OBLASTI SOCIÁLNÍHO.
Rejstřík škol a školských zařízení Seminář pro ředitele škol zřizovaných LK.
Elektronické tržiště ve městě – přínosy praktického využití Město Cheb Bc. Jiří Kurucz.
Vybrané otázky svobodného přístupu k informacím Mgr. Karel Švercl právník kanceláře hetmana
Zadávání veřejných zakázek. Osnova 1. Zadávání veřejných zakázek 2. Příprava výběrového řízení 3. Dotazy.
Seminář pro žadatele IROP Ing. Helena Mertová Zadávání a kontrola veřejných zakázek červen 2016.
Zadavatel, zakázka a řízení. 1.Zadavatel dle ZVZ: a)Veřejný zadavatel (stát, státní p.o., ÚSC, osoba ovládaná státem nebo jiným veřejným zadavatelem ve.
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
Zadávání veřejných služeb v přepravě cestujících Ondřej Michalčík, František Vichta Ministerstvo dopravy Kroměříž, 29. září 2015.
Veřejné zakázky v rámci OP VK pro GP administrované Ústeckým krajem.
Základní informace o novém systému elektronických tržišť a legislativních změnách JUDr. Daniel Weinhold, Ph. D. 24. května 2012.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek (Příloha OM OP LZZ D9)
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Základní informace k Minimálnímu povinnému seznamu komodit povinně nakupovaných s využitím institutu centrálního zadavatele.
Zadávání veřejných zakázek. Osnova 1. Zadávání veřejných zakázek 2. Problémy v zadávaní 3. Dotazy.
Program rozvoje venkova Veřejné zakázky – v Pravidlech (vybrané části) 1. kolo PRV.
1 Profilová část maturitní zkoušky a poznatky z 5leté praxe Mgr. Petra Pátková, odbor vzdělávací soustavy jednání Asociace SPŠ Špindlerův Mlýn, 7. říjen.
Seminář pro žadatele k 37. výzvě IROP „Energetické úspory v bytových domech II" Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Elektronické tržiště Gemin. Elektronické tržiště Gemin - nový systém e-tržišť jako součást soustavy NIPEZ pro zadávání VZ - regulaci upravuje.
Žadatel je povinen při výběru dodavatele projektu postupovat dle závazných podmínek v kapitole 9. Zadávání zakázek žadatelem/příjemcem dotace před podpisem.
Zadávání a kontrola veřejných zakázek Mgr. Barbora Dedková - Specialista na administraci VZ Seminář pro SC 2.1 ZVÝŠENÍ KVALITY A DOSTUPNOSTI SLUŽEB VEDOUCÍ.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 19. září 2012 Ing. Michaela Stříbrná.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ a IOP obecná část Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek ( Příloha OM OP LZZ D9) Závazná.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ a IOP Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek ( Příloha OM OP LZZ D9) Závazná postupy pro.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek (Příloha OM OP LZZ D9)
Seminář pro žadatele k 3.,4. a 9. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Výběrová a zadávací řízení
PRAKTICKÉ ZKUŠENOSTI ZE ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK V RÁMCI OPŽP Josef Jemelka Oddělení veřejných zakázek OPŽP Státní fond životního prostředí ČR.
JAN FABIANEK, CS-PROJECT spol. s r.o. Konference Centralizované zadávání veřejných zakázek Praha, VYUŽITÍ ČÍSELNÍKU NIPEZ.
Veřejná podpora, veřejné zakázky (příklady z praxe) Ing. Josef Žid.
OCHRANA PROTI NESPRÁVNÉMU POSTUPU ZADAVATELE. PRAVOMOCI ÚOHS - § 112 vydává předběžná opatření, vydává předběžná opatření, rozhoduje, zda zadavatel při.
ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK V RÁMCI OP VK Seminář pro příjemce 29. října 2012.
Vyhláška č. 326/2006 Sb., o atestačním řízení pro elektronické nástroje Mgr. Martin Plíšek.
Problematika koncesí a sektorových veřejných zakázek
Veřejné zakázky malého rozsahu ve světle základních zásad
Seminář pro žadatele IROP
Seminář pro žadatele 5. VÝZVA MAS OPAVSKO IROP KOMUNITNÍ CENTRA 2017
Seminář pro žadatele IROP
Důležité informace pro rodiče vycházejících žáků
Zakázky a registr smluv
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP Závazné postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů EU, nespadajících pod aplikaci zákona.
Povinná elektronická komunikace v zadávacích řízeních
PRAKTICKÉ ZKUŠENOSTI ZE ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK V RÁMCI OPŽP
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
PRAKTICKÉ ZKUŠENOSTI ZE ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK V RÁMCI OPŽP
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
jako forma kontroly ve veřejné správě
Seminář „Kontrola výdajů“ v rámci programu Interreg CENTRAL EUROPE
PRAKTICKÉ ZKUŠENOSTI ZE ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK V RÁMCI OPŽP
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP Závazné postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů EU, nespadajících pod aplikaci zákona.
PRAKTICKÉ ZKUŠENOSTI ZE ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK V RÁMCI OPŽP
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část
Nový zákon o zadávání veřejných zakázek
Seminář pro žadatele k 13. výzvě IROP „Revitalizace vybraných památek"
Změny právní úpravy ochrany přírody a krajiny
Zvláštní odborná způsobilost
© 2012 STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV
Portál naměřených dat 13. – , Říčany u Prahy Josef Mádlo.
Seminář pro žadatele k 72. výzvě IROP „Cyklodoprava II"
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
INFORMACE TAJEMNÍKA PROFESNÍCH UNIÍ
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020
Veřejné zakázky v rámci malého projektu
NOVINKY OD BUŘINKY – DUBEN 2016
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Seminář pro žadatele k 36. výzvě IROP „Stanice IZS"
Transkript prezentace:

Informace k e-tržišti Gemin Odbor veřejných zakázek Místo konání: Workshop KPÚ, Malá Morávka

Povinnost používání e-tržiště Povinnost používat e-tržiště pro zadávání veřejných zakázek se týká povinných komodit, které jsou uvedeny v: Číselníku NIPEZ - http://ciselnik.nipez.cz Seznamu komodit vypracovaném na základě usnesení Vlády ČR ze dne 10. května 2010 č. 343 v úplném znění Týká se zakázek malého rozsahu a veřejných zakázek zadávaných ve zjednodušeném podlimitním řízení.

Číselník NIPEZ

Zadavatel není povinen zadávat zakázky na komodity dle Seznamu v případě, že předpokládaná hodnota veřejné zakázky nedosáhne částky 50.000 Kč bez DPH.

Zakázky zadávané prostřednictvím e-tržiště musí být zahájeny v E-ZAKu.

Pro zadávání VZMR prostřednictvím e-tržiště je zadavatel povinen používat následující druhy řízení: Uzavřená výzva: předpokládaná hodnota zakázky na dodávky nebo služby nedosáhne 750.000 Kč bez DPH předpokládaná hodnota zakázky na stavební práce nedosáhne 2.500.000 Kč bez DPH Otevřená výzva: předpokládaná hodnota zakázky na dodávky nebo služby bude alespoň 750.000 Kč bez DPH a nedosáhne hodnoty 2.000.000 Kč bez DPH předpokládaná hodnota zakázky na stavební práce bude alespoň 2.500.000 Kč bez DPH a nedosáhne hodnoty 6.000.000 Kč bez DPH

Pokud v uzavřené výzvě nebyly ve stanovené lhůtě podány žádné nabídky, zadavatel je povinen ke stejné veřejné zakázce realizovat otevřenou výzvu.

Pokud zadavatel zruší zadávací řízení s otevřenou výzvou z důvodu neobdržení žádné nabídky, je zadavatel oprávněn zadat veřejnou zakázku mimo e-tržiště. Zadavatel je povinen takovou zakázku v e-tržišti evidovat dle článku XII – Zvláštní výjimky z povinnosti zadávat veřejné zakázky prostřednictvím e-tržiště (Pravidla systému používání elektronických tržišť subjekty veřejné správy při pořizování a obměně určených komodit).

Zadávání veřejných zakázek ve zjednodušeném podlimitním řízení: Dodávky a služby: Předpokládaná hodnota veřejné zakázky činí alespoň 2.000.000 Kč bez DPH a nedosáhne 3.686.000 Kč bez DPH. Stavební práce: Předpokládaná hodnota veřejné zakázky činí alespoň 6.000.000 Kč bez DPH a nedosáhne 10.000.000 Kč bez DPH.

V ZPŘ je třeba uveřejnit výzvu k podání nabídky a ZD jak na e-tržišti, tak na profilu zadavatele. (V souladu s vyhláškou č. 133/2012 SB., o uveřejňování vyhlášení pro účely zákona o veřejných zakázkách a náležitostech profilu zadavatele)

Po ukončení veřejné zakázky v Geminu musí být zakázka buď ve stavu „Uzamčeno“, „Zrušeno“ nebo „Ukončeno ve fázi specifikace“. Následně je nutné odeslat výsledky zadávacího řízení do systému E-ZAK: Žlutá záložka vpravo „Akce se zakázkou“, vybrat: „Odeslat výsledky do externího systému“.

Testovací demoverze – přístup z hlavní stránky Geminu uživatelské jméno: Alexej heslo: Alexej123

V případě dotazů k e-tržišti Gemin se obracejte na: Bc. Jana Příborská j.priborska@spucr.cz + 420 729 922 339 Podpora e-tržiště Gemin +420 538 702 739 podpora@gemin.cz Po-Pá: 8 - 17 hod.

Děkuji za pozornost