Dneska jdeme do cirkusu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název: Dělení čísly 10, 100 a v oboru Oblast: VY_32_inovace_M45_07Autor: Mgr. Zdeňka Klzová Stručná anotace:prezentace pro čtvrtý ročník seznamuje.
Advertisements

Slabiky la, lo, le, lu, li Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jiřina Zorková. Dostupné z Metodického portálu
Cirkus Pepino Do vašeho města přijede cirkus. Hostuje od do Začátky představení od 17 hodin. Těšíme se na vaši návštěvu! Ahoj!
VY_III/2_inovace_12_zelenina
Celá rodina bydlí v rodinném domě Celá rodina bydlí v rodinném domě. Jelikož bydlí na vesnici a musejí často dojíždět do města, vlastní auto.
Slovní úlohy o směsích (řešené lineární rovnicí o jedné neznámé)
Poznávej zlomky.
Pracovní listy HODINY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Animovaná hodina fyziky na téma: hustota látky
Animovaná hodina fyziky na téma: hustota látky
RODINA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Čekalová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Sýr a myška Na snímcích 2, 3, 4 a 5 jsou kartičky určené k vystřižení a zalaminování. Dítě pracuje dle pokynů: Podej mi myšku, která je vedle sýra atd.
Výpočty rezistorů 1. příklad: Vypočítej výsledný odpor rezistorů zapojených za sebou. R1 R2 R3 R4 R7 R6 R5 R1 = 100 Ω R2 = 50 Ω R3 = 25 Ω R4 = 75 Ω R5.
POČASÍ GRAFOMOTORIKA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Elektrické obvody.
Interaktivní třídění domovního odpadu.
STEJNÉ Pracovní listy Poznáš, které obrázky jsou stejné? Najdi je a spoj. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer.
Prezentaci by měl proběhnout řízený rozhovor (beseda) s dětmi
Značky a měřidla fyzikálních veličin:
Rozvíjíme pozornost a soustředění
Hra ke zopakování nebo procvičení učiva Test k ověření znalostí z fyziky tělesa a látky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak,
Čteme, i když to neumíme. Pozoruj obrázky a snaž se pomoci paní učitelce se čtením. Nakonec tě čeká pár lehoučkých úloh. Autorem materiálu a všech jeho.
Kde se opravují auta? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Už víme, jaký směr má gravitační síla, ale známe její velikost?
Vypočítej obsah podlahy obývacího pokoje. 4 m Obývací pokoj
Prohlédni si pohádku o Karkulce. Pokus se sám povídat podle obrázků
Petr dnes ve škole psal test z převodů jednotek délky.
Grafické i matematické řešení příkladu na pohybující se tělesa proti sobě. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín.
Barvy a tvary A Pracovní list určený pro rozvoj zrakového vnímání a abstraktně vizuálního myšlení Postup práce: Spoj čarou stejné trička – jedno je barevné,
SLOVNÍ ÚLOHY PRO PRVŇÁČKY
Interaktivní vyhledávání dvou stejných obrázků.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr
SKLÁDÁME SLOVA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Macháčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Jak se řekne… zvířátka Postup práce:
Použij svou fantazii a postav si
Petře, co znamená tenhle trojúhelník?
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY 2
Najdi na mapě : Česko Rakousko Maďarsko Polsko Řecko Německo Švédsko
Kde žije… Klikni na obrázek místa, kde žije dané zvířátko. Pokud vybereš správně, zvířátko se objeví. Pokud špatně, objeví se naštvaný smajlík. Autorem.
Obrázkové pexeso pro předškoláky
Slovní úlohy o směsích (řešené lineární rovnicí o jedné neznámé)
Sled čísel se řídí kliknutím myší!
PUZZLE P Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Zvířata na statku. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY
KARTY NA PŘIŘAZOVÁNÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
V E L K Á C E N A M O S T U S T A R Jaké auto je v čele?
Hra ke zopakování nebo procvičování učiva
Vánoční počítání zpaměti
L I O N. L I O N T I G E R B E A R G I R A F F E.
Kolik je...? Pracovní listy
Prezentace určena k opakování a upevnění pojmů více a méně.
Pracovní listy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Prezentace určena k opakování a upevnění pojmů více a méně.
Samohlásky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Rozvíjíme zrakovou paměť
Domino 1−10 Obrázkové domino se skládá z kartiček, na jejichž levé polovině je napsáno číslo a na pravé polovině je určitý počet stejných obrázků. Hru.
Slož popletené obrázky.
Na které písmenko začíná obrázek?
Prvouka – Sídliště Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Interaktivní test na jednotky základních fyzikálních veličin
Interaktivní hledání a počítání
Doporučuji snímky, které obsahují vyšší počet, z počátku skrýt.
Na každou stránku přiběhla myška hrabalka a přidala jednu potravinu navíc. Když poznáte kterou, tak ji prý zas odnese. Kliknutím se zobrazí chybějící.
Před, Nad, Za, Pod 1) Vybarvi obrázek, který je: a) hned před jahodou
Prezentace určena pro názornou ukázku toho, co je více a co je méně.
Černý Petr 1−10 Pomůcka se skládá z 21 karet. Na deseti kartách jsou čísla od 1 do 10, na deseti kartách jsou odpovídající skupiny teček a na poslední.
Opakujeme dělení. Znáš-li výsledek dělení, klikni na správnou číslici!
Hra Znáš některé dopravní značky?
Ahoj. Jmenuji se Kroužek a musím se dostat do mého domečku
Transkript prezentace:

Dneska jdeme do cirkusu. Pepino Do vašeho města přijede cirkus. Hostuje od 5. 5. 2011 do 10. 5. 2011. Začátky představení od 17 hodin. Těšíme se na vaši návštěvu! Dneska jdeme do cirkusu. Ahoj! Já půjdu taky!

C i r k u s C i r k u s C i r k u s C i r k u s C i r k u s C i r k u s C i r k u s

17:00 16:30 C i r k u s C i r k u s C i r k u s C i r k u s

Milé děti a rodiče, vítám vás na dnešním představení a přeji vám hezkou zábavu! P e p i n o

Ahóój děti, zdraví vás Pepíno. Kdopak to přišel? Ahóój děti, zdraví vás Pepíno. P e p i n o

Jé, to mám balónků. Spočítáte je? Jaké mají barvy? P e p i n o

Bez obav pane řediteli… Pepíno, dej pozor, ať ti neulétnou! P e p i n o Bez obav pane řediteli…

Cha, cha už ti jeden balónek ulétl. Děti, jakou barvu měl balónek? P e p i n o P e p i n o Je tu nějaký vítr. Děti, asi moc foukáte!

Opravdu? A kolik jich ulétlo? A jaké měly barvy? P e p i n o P e p i n o Óla la Pepíno, zas ti ulétly balónky.

Pepíno, Pepíno! Zase ti ulétly balónky. P e p i n o P e p i n o Že mi, děti, žádné balónky neulétly?

Ale ulétly a děti ví, kolik P e p i n o Ale ulétly a děti ví, kolik a jaké měly barvy…

P e p i n o P e p i n o

Na shledanou, děti! P e p i n o P e p i n o

Zdroje obrázků: [cit. 2011-04-27]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: <http://www.clker.com/clipart-3109.html> <http://www.clker.com/clipart-11637.html> <http://www.clker.com/clipart-13977.html> <http://www.clker.com/clipart-3156.html> <http://www.clker.com/clipart-12771.html> <http://www.clker.com/clipart-2382.html> <http://www.clker.com/clipart-4494.html> <http://www.clker.com/clipart-13979.html> <http://www.clker.com/clipart-4493.html> <http://www.clker.com/clipart-24916.html> <http://www.clker.com/clipart-9347.html> <http://www.clker.com/clipart-caravane.html> <http://www.clker.com/search/+rubber+balloons/1> <http://www.clker.com/clipart-71000.html> <http://www.clker.com/clipart-circus-tent1.html> <http://www.clker.com/clipart-circus-chef.html> <http://www.clker.com/clipart-clown-4.html> <http://www.clker.com/clipart-4492.html> <http://www.clker.com/clipart-4490.html>