Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Barvy a tvary A Pracovní list určený pro rozvoj zrakového vnímání a abstraktně vizuálního myšlení Postup práce: Spoj čarou stejné trička – jedno je barevné,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Barvy a tvary A Pracovní list určený pro rozvoj zrakového vnímání a abstraktně vizuálního myšlení Postup práce: Spoj čarou stejné trička – jedno je barevné,"— Transkript prezentace:

1 Barvy a tvary A Pracovní list určený pro rozvoj zrakového vnímání a abstraktně vizuálního myšlení Postup práce: Spoj čarou stejné trička – jedno je barevné, druhé černobílé Vybarvi podle předlohy černobílá trička. Spoj čarou barevná kolečka s tričky podle barev, které obsahují. Spoj vybarvená trička s obrazci, které obsahují. Spočítej, kolik obrazců je na tričku. Číslo napiš do čárkovaného políčka pod obrazcem. [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dušan Goš. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

2 BARVY A TVARY − TRIČKA


Stáhnout ppt "Barvy a tvary A Pracovní list určený pro rozvoj zrakového vnímání a abstraktně vizuálního myšlení Postup práce: Spoj čarou stejné trička – jedno je barevné,"

Podobné prezentace


Reklamy Google