ZPRÁVA O VÝVOJI Rob Bakx

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základy správních činností
Advertisements

Genderový audit nástroj pro vyhodnocování prosazování genderové rovnosti na úrovni organizace orientován spíše na organizaci jako takovou než na dopady.
Integrovaný systém kvality v dalším profesním vzdělávání KVALITA V DALŠÍM VZDĚLÁVÁNÍ Liberec,
IISPP ■ pojem definován v letech v rámci přípravy výzkumných záměrů NPÚ na roky ■ dlouhodobý projekt na vybudování nového komplexního.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Plánování, audit Katedra řízení Ekonomická fakulta Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Priorita č. 3 Aktivní zapojení výzkumné a vývojové základny do rozvoje podnikání.
Výběrové řízení dodavatele manažerského vzdělávání pro ZENTIVA a.s.
Regionální aspekty uvedené v národní politice. Regionální aspekty systému VaV posilování role regionální spolupráce VŠ v oblasti socioekonomického rozvoje.
PPP – aktuální vývoj v ČR 28. září 2005 Julie Leitgebová, PPP Centrum.
Evropská strategie zaměstnanosti a víceúrovňové vládnutí – sen nebo skutečnost? Milena Jabůrková, Ondřej Mátl a Gabriela Nováková Zpráva zpracována pro.
© 2011 Ministerstvo průmyslu a obchodu
Ing. Pavel Halfar - IPH Servis
Informace o životním prostředí ve veřejné správě Legislativní rámec problematiky, služby pro veřejnou správu česká informační agentura životního prostředí.
„Regionální nedostatek kvalifikovaných sil … Evropské koncepty“
Příprava pracovníků v Tanex,PLASTY a.s. Ing. Dana Spejchalová, Ph.D.
„Sjednocení úřadů práce podpoří spolupráci zaměstnavatelů s kariérovými poradci – realizace Dohody o spolupráci MPSV se Sdružením automobilového průmyslu.
Vedení lidí – personalistika v podnicích poskytující služby.
E M A S - Systém environmentálního řízení a auditu Zavádění EMAS na MŽP Porada OVSS
Předmět: Řízení podniku 1
2. Vedení & zodpovědost Národní pracovní skupina Uherskohradišťská charta / cyklokoordinátoři Jaroslav Martinek (Central MeetBike) Tomáš Řeháček (Mobile.
PROINCOR – Inovační audit Liberec – PROINCOR - Inovační audit 2 INOVACE Změna je jedinou jistotou dnešního světa Předpoklad udržení zákazníka.
Politický kontext a řízení rizik v rámci PPP Školení na řízení rizik v projektech PPP Twinningový projekt CZ/2005/IB/FI/04 Mikko AJ Ramstedt.
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Brno, NKQ, 20. února 2013.
Personální management
Komponent 3 Situační analýza 3.1 Komunikační strategie 3.2 Zlepšování přístupnosti a obsahu informací na Internetu 3.3 Model vzdělávání Podpůrné dokumenty.
Produkt : Vzdělávání a metodika práce poradců pro zaměstnanost Rozvojové partnerství 0002 Mikrobus.
Aplikace IntForm 2007 Eduard Hlavatý Oddělení IPPC Ministerstvo životního prostředí Vršovická 65 Praha 10, Ústředna: Fax:
Smlouva o spolupráci mezi regiony Vysočina a Champagne-Ardenne Podpis Témata spolupráce: –cestovní ruch, rozvoj venkova a měst, –hospodářský.
eGovernment Informační systémy ve státní správě a samosprávě
Integrovaná prevence a omezování znečištění (IPPC) v České republice
1 Regionální inovační strategie RIS. 2 O Regionálních inovačních strategiích Projekty RIS mají za cíl podporu rozvoje regionálních inovačních strategií,
Současnost a vize Integrovaného registru znečišťování životního prostředí Úsek informační podpory, oddělení IRZ/CO.
ISOP/2 registr entit přírodního prostředí Roman Bukáček CENIA, laboratoř GIS Žďár nad Sázavou.
Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační.
Administrativní nástroje, integrovaná prevence, sankční nástroje 11. března 2009.
Poradenství poskytované úřady práce.  Poradenství pro zaměstnavatele  Výběr uchazečů  Poskytování informací  Další  Poradenství pro nezaměstnané.
Dovolte mi představit se…  Haken Roman, Ing.  ředitel Centra pro komunitní práci (CpKP) střední Morava/1996 – člen Rady vlády pro nestátní neziskové.
Interaktivní personální portál
EKONOMICKÁ, FINANČNÍ, PRÁVNÍ A INSOLVENČNÍ ANDRAGOGIKA URČENÁ LEKTORŮM, PORADCŮM A DALŠÍM ÚČASTNÍKŮM VZDĚLÁVÁNÍ – CZ. 1.07/3.2.11/ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM:
Strategie rozvoje základního vzdělávání v oblasti ORP Ostrov vznikla v rámci projektu: „Podpora vzdělávání ve školách oblasti ORP Ostrov“ Jak na společné.
Interreg Rakousko - ČR/ Oddělení projektové podpory1 Interreg V-A Rakousko – Česká republika.
EKONOMICKÁ, FINANČNÍ, PRÁVNÍ A INSOLVENČNÍ ANDRAGOGIKA URČENÁ LEKTORŮM, PORADCŮM A DALŠÍM ÚČASTNÍKŮM VZDĚLÁVÁNÍ – CZ. 1.07/3.2.11/ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM:
Vytrvalostí a dalším vzděláváním k vyšším kompetencím v oblasti tělesné kultury a zdravého životního stylu SPORTEM PRO LEPŠÍ ŽIVOT Vzděláváním k vyšším.
ČVUT V PRAZE 2005 Co dál? Jak dál? Co mohu nabídnout? Internacionalizace, Kvalita a excelence akademických činností Kvalita a kultura akademického života.
Název školy: ZŠ a MŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova1045 Autor: Mgr. Andrea Filípková Název : VY_32_INOVACE_14/12_VLÁDA__MINISTŘI_PREZIDENT Téma: Vláda, ministři,
Integrated and Planned Enforcement of Environmental Law Phare Twinning Project CZ03/IB/EN/01 1 EMS jako součást Integrovaného povolování a inspekce Rob.
STRATEGIE ČIŽP Rob Bakx
Podpora začleňování cizích státních příslušníků na trh práce, reg. č
Směrnice o IPPC Úvod do filosofie
Integrovaný regionální operační program
Šikanován/Obtěžován vedoucím
Kvalita-Inkluze-Poradenství-Rozvoj (KIPR)
Industry and Air Expert Team
STRATEGIE REGIONÁLNÍHO ROZVOJE ČR
Bohemia EU Planners, s.r.o. PhDr. Vendulka Raymová
Analýza potřeb škol Většina škol rozvíjí inkluzívní vzdělávání prostřednictvím činností spadajících do základní nebo mírně pokročilé úrovně. Inkluzívní.
VACLAV – efektivní systém dalšího vzdělávání v Ústeckém kraji
Kontext Strategie Dílna C
MIIMÁLNÍ KRITÉRIA PRO INSPEKCE V ŽIVOTNÍM PROSTŘEDÍ
InfoMIL Rob Bakx InfoMil – twinningový poradce
The Ministry for Regional Development of the Czech Republic (MRD)
INSPEKČNÍ A PROSAZOVACÍ PŘÍSTUP
NÁSLEDNÉ KROKY Rob Bakx
Komplexní systém hodnocení
Tvorba veřejných projektů – příklad Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Mgr. Bc. David Póč Oddělení pro strategii a rozvoj/Katedra.
SEKCE OBRANNÉ POLITIKY A STRATEGIE MINISTERSTVA OBRANY
Podpora regionálních funkcí knihoven v aplikacích firmy KP-sys
Living Lab, ScienceShop, RRI
SEKCE OBRANNÉ POLITIKY A STRATEGIE MINISTERSTVA OBRANY
Aktuální informace z odboru strategického rozvoje Milan Filip 25. 5
Transkript prezentace:

ZPRÁVA O VÝVOJI Rob Bakx Notes InfoMil Dlouhodobý twinningový poradce

Vývoj projektu Prodiskutovat strategii s vedením Personální obsazení projektu Zpráva pro ministra Diskuse s ministrem Feedback (2004-05-12)

Okružní cesta 104 účastníků Různé odezvy: většinou pozitivní Poznámky (1): Zapojit správní soudy Vstřícný přístup ke spolupráci HZS má k dispozici mobilní laboratoře Regiony mají snahu k rozvoji Feedback (2004-05-12)

Okružní cesta Poznámky (2): Ukázky plánování jsou k dispozici Celkový nedostatek strategie Akreditace školícího střediska Některé organizace již mají školící oddělení Návaznost na projekty IPPC a CENIA Feedback (2004-05-12)

Okružní cesta Poznámky (3): K dispozici je příručka o kompetencích a kodex životního prostředí Výměna informací funguje na regionální, ale ne na centrální úrovni Podpora vedení zaměstnancům zapojeným do procesu změn je podmínkou úspěchu Ostatní instituce mají ‘register’ zařízení Použít nadcházejících voleb k zavázání politiků Feedback (2004-05-12)