Jarmila Karlovcová 6. třída

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Advertisements

Název školy: Svobodná základní škola,o.p.s. Autor: Ivana Makovičková Název materiálu: VY_12_INOVACE_4_ČTENÁŘSKÁ GRAMOTNOST_SILÁK BIVOJ Název: SILÁK BIVOJ.
Souvětí souřadné spojky, poměry (opakování) Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jarmila Karlovcová. Dostupné z Metodického.
Tabulkový procesor Základní popis pracovního prostředí Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Růžena Hynková. Dostupné z Metodického.
Záhlaví a zápatí, Makro Tabulkový procesor Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Růžena Hynková. Dostupné z Metodického portálu.
Anotace - Animals Anotace - Pracovní list k procvičení slovní zásoby Autor - Mgr. Martina Kolářová Jazyk - Čeština, angličtina Očekávaný výstup - Plynulé.
Tabulkový procesor Odebrání skrytých dat a osobních informací kontrolou sešitů Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Růžena Hynková.
ZÁKLADY ÚČETNICTVÍ A PODVOJNÝ ZÁPIS
Informace, PC, hardware, software
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslava Holečková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  Provozuje.
ZVÍŘECÍ RODINKY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Petra Cemerková Golová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
ALOIS JIRÁSEK - spisovatel *1851 v Hronově (₸1930 v Praze)
  Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Mona Drábková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Matematika – 4. ročník. Pracujeme s diagramy
BANKOVNICTVÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Prvouka – 3. ročník Animace koloběhu vody v přírodě
Poznej bankovky a mince
KORESPONDENCE - PSANÍ ADRESY
PRACOVNÍ LIST Úkoly: 1) Na internetu vyhledej, kde se nachází podnebné pásy zmíněné v prezentaci a vyznač je na mapě. 2) Na kterých kontinentech je možné.
Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Finanční gramotnost Základní pojmy
LOGARITMICKÉ ROVNICE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Kateřina Linková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Téma: Jaro v CHKO České středohoří Tobiášův vrch
Obrazový materiál pro pracovní list – Masky
Tabulkový procesor Základní popis pracovního prostředí
STEJNÉ Pracovní listy Poznáš, které obrázky jsou stejné? Najdi je a spoj. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer.
Rozvíjíme pozornost a soustředění
SKLÁDÁME GEOMETRICKÉ TVARY, POČÍTÁME
Přírodní vědy DUM 15 KOLOBĚH VODY
Podzim na poli Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Petra Cemerková Golová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Podstatná jména Autorkou materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Helena Piskáčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Stránkování Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Libor Otáhalík. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc
Naše nejstarší dějiny v pověstech
Téma: Jaro v CHKO České středohoří Bílé stráně
Prvouka – 3. ročník Animace koloběhu vody v přírodě
Čísla – die Nummer Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Nikola Bachtíková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Interaktivní příklad na dělení napětí a proudu v elektrickém obvodu
První zmínky o našich předcích zaznamenal kronikář Kosmas.
OBSLUHA V DOPRAVNÍCH PROSTŘEDCÍCH
Pohádka o princezně Lucince
ZMĚNY ROZVAHOVÝCH STAVŮ V ROZVAZE (přehled na příkladu)
MATEMATIKA Z PAŘEZOVÉ CHALOUPKY
VLASTNOSTI KOMBINAČNÍCH ČÍSEL
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr
Rozumíš mi 2 HRAČKY Čtecí list:
Vypočítej ceny zlevněného zboží
DOBBLE DIFERENCIACE Č a Š
Zrakové vnímání 9 Variabilní hra
Interaktivní hry z matematiky a českého jazyka
KARTY NA PŘIŘAZOVÁNÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Fyzika – procvičování převodů jednotek délky, hmotnosti, času a objemu
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr
Rozmanitost přírody – interaktivní test – liška obecná
ÚHLY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jarmila Hájková Dostupné z Metodického portálu ; ISSN
Představujeme a sestavujeme krychli
Vánoční počítání zpaměti
Interaktivní příklad na dělení proudu v elektrickém obvodu
DESETINNÁ ČÍSLA DESETINNÉ ZLOMKY
Prezentace určena k opakování a upevnění pojmů více a méně.
Moje vlast, moje bydliště České pověsti s gramatikou VY_32_INOVACE_19
SPOČÍTEJ TEČKY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr Eva Macháčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Obrazový materiál pro pracovní list – Masky
Rozumíš mi 1 Zvířata Čtecí list:
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
KVARTETO ZRAKOVÉ VNÍMÁNÍ
Zaměřené na orofacionální cvičení
JEDNODUCHÉ STROJE – OPAKOVÁNÍ
Seznamujeme se s geometrickými tvary - obdélník
Transkript prezentace:

Jarmila Karlovcová 6. třída České pověsti hravě Jarmila Karlovcová 6. třída Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jarmila Karlovcová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

Ze zbylých písmen slož tajenku. Volná písmena vypisuj po sloupcích. Najdi v osmisměrce 10 postav z českých pověstí. Vytvoř správné dvojice. Kazi a Bivoj N R O Y C B Š E K A Z I T Á V D Í L H M Č J U :-) Ctirad a Šárka Durynk a Neklan Čech a Lech Horymír a Šemík Ze zbylých písmen slož tajenku. Volná písmena vypisuj po sloupcích. Krokovy dcery

Z písmen stejných tvarů slož postavu českých pověstí, postavu popiš. Y DURYNK E L T T S VLASTA I D O A T A TETA B R U V BIVOJ A V N J

Přečti si věty, najdi v nich postavu z českých pověstí. To krásné ptáče chytit nebyl jednoduchý úkol. Ne, klanět se takovému králi nebudu. Prý nám maminka zinek kupovat nebude, je totiž moc drahý. Máte také nějaký talisman? ČECH NEKLAN KAZI TETA

Vylušti křížovku, nezapomeň, že „ch“ je ve dvou políčkách. 1. Žena, která věštila slávu Praze. 2. Muž, který měl tři krásné a chytré dcery. C 3. Vychovatel, který zabil nevinné dítě. 4. Dítě, které se narodilo v obilném poli. 5. Muž, který přinesl na hrad zabitého kance. 6. Hrady často obcházela … paní, která na nich strašila. 7. Žena, která svedla Ctirada.

Řešení: J E Č Š L M B Á I K D Í R U N C V O A Y