Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Podstatná jména Autorkou materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Helena Piskáčková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Podstatná jména Autorkou materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Helena Piskáčková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785,"— Transkript prezentace:

1 Podstatná jména Autorkou materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Helena Piskáčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

2 …to všechno jsou PODSTATNÁ JMÉNA.
K T ZEMĚ Maďarsko MĚSTO Moskva ZVÍŘE myš ROSTLINA máta JÍDLO marmeláda JMÉNO Matěj EL. SPOTŘEBIČ mixér MATERIÁL mramor SPORT motokros ČINNOST malování VLASTNOST moudrost …to všechno jsou PODSTATNÁ JMÉNA.


Stáhnout ppt "Podstatná jména Autorkou materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Helena Piskáčková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785,"

Podobné prezentace


Reklamy Google