Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

DOBBLE DIFERENCIACE Č a Š

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "DOBBLE DIFERENCIACE Č a Š"— Transkript prezentace:

1 DOBBLE DIFERENCIACE Č a Š
Hra se zaměřuje na rozvoj fonematického sluchu u hlásek ze skupiny tupých sykavek Č a Š. Karty doporučuji rozstříhat, podlepit – popř. zalaminovat. Kartičky předložíme dítěti a nejdříve je společně pojmenujeme. Pak je můžeme použít na nácvik výslovnosti, rozlišování nebo si s nimi můžete zahrát oblíbenou hru dobble. Při hře kontrolujeme správnost nastavení mluvidel i výslovnosti. Pravidla hry najdete na: Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Věra Gošová.. Dostupné z Metodického portálu ISSN:   Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

2

3

4 čokoláda [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < čáp [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < činka [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < čaj [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < čolek [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < česnek [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < šunka [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < šipka [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < šiška [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Šaty [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <

5 [cit. 2016-10-22]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW:
šašek [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < švestky [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < šípek [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Věra Gošová.. Dostupné z Metodického portálu ISSN:   Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).


Stáhnout ppt "DOBBLE DIFERENCIACE Č a Š"

Podobné prezentace


Reklamy Google