Informatika textový editor - WORD

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_ 2.5 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi I. Textový editor – odkazy (obsah, rejstřík) Typ:
Advertisements

Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Olomouc, únor 2012.
• Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: červen.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Office 2003/2007/2010. Pás karet 1.Karty: Existuje sedm základních karet, které se nacházejí v horní části pásu. Každá představuje určitou oblast 2.Skupiny:
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr. Petra Šandová Název: VY_32_INOVACE_5B_INF3_10_ Operační systémy, formáty souborů Téma: Operační.
Kateřina Svobodová a Markéta Pospíšilová
Software – aplikace, programy
Formátování dokumentu O. Kánský 2011 Vyberte svůj textový editor Writer OpenOffice.org Word XP Microsoft Office Word Microsoft Office.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_133_IT7 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
VY_I/2_INOVACE_66_Word Word Miroslav Kaňok.
Maturitní otázka č. 12 Kristýna Kaňovská 4. A.
Textový editor (další nástroje textového procesoru, export a import dat, PDF formát – čtení a tvorba)
Referát č. 15. Hledání textu  Čím delší a obsáhlejší je textový dokument, tím je v něm orientace obtížnější. V takových situacích přijde vhod funkce.
Téma: CorelDRAW - Textové objekty - 7. díl
3MA381 – Manažerská informatika Lucie Bjačková. Co je to LaTeX?  Systém určený k sazbě vědeckých a matematických dokumentů  Postaven na typografickém.
MS WORD I. ZÁKLADNÍ EDITACE TEXTU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu.
1 Radek Pavlíček, říjen Proč přístupné dokumenty? Spousta informací dnes není prezentována v HTML, ale v jiném formátu. Informace, kterou uživatel.
INFORMATIKA 8 Zásady pro úpravy textů III2 – I8- 14.
Word – Zásady psaní textu
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
TEXTOVÝ EDITOR.
VY_32_INOVACE_In 6.,7.19 PowerPoint - Vkládání grafických objektů Anotace: Žák se seznámí se zásadami vkládání grafických objektů jako fotek, klipartů.
Je to program (aplikace), který slouží k úpravám prostého textu.  Na rozdíl od textových procesorů, se kterými se často pletou, postrádají textové editory.
Maturitní okruh č. 15, K. Záchová, VIII.A zaměřeno na MS WORD 2007.
Úprava grafických objektů –obrázků ve Wordu 2010.
Efektivní vyhledávání na internetu
Prezentace počítačového pirátství
INFORMATIKA 7 Ukládání dokumentu III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 12.1 (Sestavení z externích zdrojů)
Téma: Současná spisovná čeština v pravidlech Vypracoval: Mgr. Milan Pilař.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_ 2.4 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi I. Textový editor – záhlaví, zápatí Typ: DUM -
VY_32_INOVACE_51_Microsoft_Office_2010. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní.
Textový procesor (MS Word) Ing. Jan Roubíček. Příprava před tiskem, tisk VY_32_INOVACE_10_2_13_AP.
Programové vybavení počítače Programové vybavení je souhrn všech programů, které má výpočetní systém k dispozici.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Textový editor Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Tlačítko START Pro žáky šestého ročníku předmětu Informatika.
Pro 2. a 4.ročník ZŠ, vytvořeno : duben 2012 Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr. Petra Šandová Název: VY_32_INOVACE_5B_INF3_07_.
Textový editor (další nástroje textového procesoru, export a import dat, PDF formát – čtení a tvorba)
Textový editor Maturitní téma č.12 (prostředí textového editoru, nastavení zobrazení dokumentu, zásady pořizování textu v počítači)
Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice, Benešovo náměstí 1, p.o. Tematický celek: Microsoft Excel Kód a název materiálu:
PROSTŘEDÍ MICROSOFT WORD 2003
Informatika – Textový procesor Word 2010 Jméno autora Ing. Ladislav Novák Datum vytvoření leden 2011 Ročník 3. Vzdělávací oblast obor tematický okruh Informační.
TEXTOVÝ EDITOR Karin Tylšerová. Textový editor je software, kterým je možné editovat prostý text. Neobsahuje žádné informace o formátování, jako je použití.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
Informatika Obrazová technologie Pro: ISŠ SEMILY
Název: Word, textový editor DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_03
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Miroslava Tomanová
Textový Editor.
Textový editor Lada Juráňová.
Cvičení 3 Microsoft Word
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín
Vstup a zpracování speciálních znaků v UIS
Název projektu: Učíme obrazem Šablona: III/2
MS WORD 2010 – úvod do programu
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín
Informatika textový editor - WORD
Informatika textový editor - WORD
Informatika textový editor - WORD
Informatika INTERNET ISŠ SEMILY Zpracoval: Vít Rutkovský
Informatika textový editor - WORD
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
EU peníze školám Základní škola , Znojmo, Mládeže
Transkript prezentace:

Informatika textový editor - WORD Opravy ISŠ Semily Zpracoval: Vít Rutkovský Datum: 3.září 2012

OBSAH Revize Slovníky Pravopis

Revize Nástroj, který se využívá zejména tam, kde na jednom dokumentu pracuje více uživatelů. Mohou nezávisle na sobě měnit dokument a až při posledním uložení lze rozhodnout, jak bude vypadat finální verze – přijmutím či odmítnutím změn.

Slovníky K dispozici je uživatelům několik slovníků v čele s Tezaurusem a překladačem do nainstalovaných jazyků.

Pravopis Nástroj, který uživatelům pomáhá opravovat chyby nejen gramatické, ale dokáže odhalit i spojená slova, příliš velké mezery mezi znaky apod.