HESITATION Váhání Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
UNDERSTANDING Dorozumění Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu
Advertisements

Vyjádření možnosti/pravděpodobnosti pomocí may, might, could, will Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Romana Petrová. Dostupné.
DISSATISFACTION AND ANGER Nespokojenost a rozčilení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického.
Převody – jednotky délky
UNDERSTANDING Dorozumění
REGRET Lítost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
ROČNÍ OBDOBÍ 1. Vyber podle obrázku roční období.
VÝRAZ OBLIČEJE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Čekalová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
LOGARITMICKÉ ROVNICE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Kateřina Linková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Ruský obrázkový slovník IX Nábytek − мебель
STEJNÉ Pracovní listy Poznáš, které obrázky jsou stejné? Najdi je a spoj. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer.
ČLOVĚK – NAŠE TĚLO Pracovní listy
Nespokojenost a rozčilení
INVITATION Pozvání Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Hra ke zopakování nebo procvičení učiva Test k ověření znalostí z fyziky tělesa a látky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak,
Ruský obrázkový slovník XXIV. Povolání - профессия
Obst und Gemüse Obr. 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Dostupné z Metodického portálu
HESITATION Váhání Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
ADVICE Rady Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Ruský obrázkový slovník XXII Kolektivní sporty –коллективныe спортa
Ruský obrázkový slovník XLI Ve škole – В школе
Ruský obrázkový slovník XII Domácí spotřebiče – Техника для кухни
Ruský obrázkový slovník XXVI Přídavná jména B
ASSURANCE Ujištění Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Najdi rozdíl II. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
PUZZLE Podpora výuky o stálých a tažných ptácích
Pracovní listy – vnitřní orgány a kostra
Barvy a tvary A Pracovní list určený pro rozvoj zrakového vnímání a abstraktně vizuálního myšlení Postup práce: Spoj čarou stejné trička – jedno je barevné,
Hyperoskulační kružnice elipsy
PROVĚRKY Převody jednotek délky - 2.část
Převody délky MATEMATIKA
ČTVERCOVÁ SÍŤ Autorem materiálu a všech jeho částí, není - li uvedeno jinak, je RNDr.Radomíra Kučerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Pracovní list - pocity a emoce Jméno: …………………………
Porovnávání obrázků Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Food & Drink 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
C´est une photo de mariage de mes parents.
Ruský obrázkový slovník XXX. Slovesa A
Animals Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuzsková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Ruský obrázkový slovník XX Hudba – музыка
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
Ruský obrázkový slovník XL Kontinenty a oceány – Континенты и океаны
KARTY NA PŘIŘAZOVÁNÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Ruský obrázkový slovník XVII Části těla a hlavy – тела и головы
Vyberte správně definiční obor funkce podle obrázku
Ruský obrázkový slovník XXVI Přídavná jména B
FEELINGS hungry thirsty scared happy sad angry tired
Najdi a přiřaď tělo k hlavě zvířete
ČLOVĚK – VNITŘNÍ ORGÁNY A KOSTRA
Pracovní listy – vnitřní orgány a kostra
VY_32_INOVACE_09. 3/01 ZÁKLADNÍ ŠKOLA JABLONEC NAD NISOU, 5
Kolik je...? Pracovní listy
PEXESO – OVOCE ruský jazyk
Ruský obrázkový slovník XIV Rok – Год
PARTING Loučení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Body Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Prezentace určena k opakování a upevnění pojmů více a méně.
Převody – jednotky délky
Ruský obrázkový slovník XIX Místnosti – комнату
Převody jednotek hmotnosti – 2. část
APOLOGIES Omluvy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
M O T Ý L Í L O T O 3 Najdi stejného motýla!
Definiční obor funkce Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Převody jednotek obsahu - 2.část
Vyberte správně definiční obor funkce podle obrázku
Definiční obor funkce Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
INTERRUPTION OF A CONVERSATION
Na každou stránku přiběhla myška hrabalka a přidala jednu potravinu navíc. Když poznáte kterou, tak ji prý zas odnese. Kliknutím se zobrazí chybějící.
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
MISTAKES Omyly Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Hra Znáš některé dopravní značky?
Transkript prezentace:

HESITATION Váhání Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

kliknutím „ručičkou“ zvol správný anglický překlad české fráze v dolní části snímku na další frázi přejdi kliknutím šipkou na snímku

Without hesitation. Perhaps. Maybe. I don't care. I hesitate to do it. It makes no difference. To je jedno.

Without hesitation. Perhaps. Maybe. I don't care. I hesitate to do it. It makes no difference. Možná.

Without hesitation. Perhaps. Maybe. I don't care. I hesitate to do it. It makes no difference. Bez váhání.

Without hesitation. Perhaps. Maybe. I don't care. I hesitate to do it. It makes no difference. Je mi to jedno.

Without hesitation. Perhaps. Maybe. I don't care. I hesitate to do it. It makes no difference. Váhám to udělat.

Without hesitation. Perhaps. Maybe. I don't care. I hesitate to do it. It makes no difference. Snad.

Without hesitation. Perhaps. Maybe. I don't care. I hesitate to do it. Bez váhání. Perhaps. Snad. Maybe. Možná. I don't care. Je mi to jedno. I hesitate to do it. Váhám to udělat. It makes no difference. To je jedno.

Probably. / Presumably. I'm not sure. We will see. I doubt it. If you like. If you think. Jak myslíte.

Probably. / Presumably. I'm not sure. We will see. I doubt it. If you like. If you think. Pravděpodobně.

Probably. / Presumably. I'm not sure. We will see. I doubt it. If you like. If you think. Jak chcete.

Probably. / Presumably. I'm not sure. We will see. I doubt it. If you like. If you think. Pochybuji o tom.

Probably. / Presumably. I'm not sure. We will see. I doubt it. If you like. If you think. Uvidíme.

Probably. / Presumably. I'm not sure. We will see. I doubt it. If you like. If you think. Nejsem si jist.

Probably. / Presumably. I'm not sure. We will see. I doubt it. Pravděpodobně. I'm not sure. Nejsem si jist. We will see. Uvidíme. I doubt it. Pochybuji o tom. If you like. Jak chcete. If you think. Jak myslíte.

I may be wrong. / I may be mistaken. It depends. I don't know. Who knows. I'll think it over. I can't make up my mind. Možná, že se mýlím.

I may be wrong. / I may be mistaken. It depends. I don't know. Who knows. I'll think it over. I can't make up my mind. Kdo ví.

I may be wrong. / I may be mistaken. It depends. I don't know. Who knows. I'll think it over. I can't make up my mind. Rozmyslím si to.

I may be wrong. / I may be mistaken. It depends. I don't know. Who knows. I'll think it over. I can't make up my mind. Nemohu se rozhodnout.

I may be wrong. / I may be mistaken. It depends. I don't know. Who knows. I'll think it over. I can't make up my mind. Přijde na to.

I may be wrong. / I may be mistaken. It depends. I don't know. Who knows. I'll think it over. I can't make up my mind. Nevím.

I may be wrong. / I may be mistaken. Možná, že se mýlím. It depends. Přijde na to. I don't know. Nevím. Who knows. Kdo ví. I'll think it over. Rozmyslím si to. I can't make up my mind. Nemohu se rozhodnout.

Perhaps, it may be. One never knows. Is that so? That's impossible. In my opinion. I shouldn't say so. Really? / Indeed? To bych neřekl.

Perhaps, it may be. One never knows. Is that so? That's impossible. In my opinion. I shouldn't say so. Really? / Indeed? Podle mého názoru.

Perhaps, it may be. One never knows. Is that so? That's impossible. In my opinion. I shouldn't say so. Really? / Indeed? Opravdu?

Perhaps, it may be. One never knows. Is that so? That's impossible. In my opinion. I shouldn't say so. Really? / Indeed? To není možné.

Perhaps, it may be. One never knows. Is that so? That's impossible. In my opinion. I shouldn't say so. Really? / Indeed? Člověk nikdy neví.

Perhaps, it may be. One never knows. Is that so? That's impossible. In my opinion. I shouldn't say so. Really? / Indeed? Snad, může být.

Perhaps, it may be. One never knows. Is that so? That's impossible. In my opinion. I shouldn't say so. Really? / Indeed? Je to tak?

Perhaps, it may be. One never knows. Is that so? That's impossible. Snad, může být. One never knows. Člověk nikdy neví. Is that so? Je to tak? That's impossible. To není možné. In my opinion. Podle mého názoru. I shouldn't say so. To bych neřekl. Really? / Indeed? Opravdu?

Zdroje: OCAL. www.clker.com: Kid Face clip art online. cit. 2011-01-15. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: http://www.clker.com/clipart-kid-face.html Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.