Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Food & Drink 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Food & Drink 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785,"— Transkript prezentace:

1 Food & Drink 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze. next

2 Check your or your partner’s work.
a 3 11 6 14 a 15 10 8 2 a a 12 7 5 9 a 1 4 13 16 next

3 Check your or your partner’s crossword.
P A N C K E P I Z A H O T D G C O F E F I S H S A U G E C H I K E N next

4 Check your or your partner’s crossword.
M E A T P U D I N G C H I P S H A M B U R G E S O U P S A N D W I C H T E A V E G T A B L S D S P A G H E T I back

5 Použité obrázky: by karendotcom 127.commons.wikimedia.org: Korean.cuisine-Saengseon gui-01.jpg online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < OCAL. : Turkey On A Platter clip art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < commons.wikimedia.org: Pancake with tomato goats cheese and onion2.jpg online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < OCAL. Fast Food Lunch Dinner Ff Menu clip art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < OCAL. Hamburger clip art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < salad Clip Art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < OCAL. Hot Dog Sandwich clip art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < OCAL. : Pork Chops clip art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < OCAL. : Tazza Di Caffe clip art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < OCAL. French Fries clip art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < OCAL. : Pudding clip art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < pasta Clip Art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < OCAL. Steaming Pumpkin Soup clip art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < OCAL. Various Cliparts clip art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < OCAL. Zielony Kubek Herbaty - Green Mug Of Tea clip art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < OCAL. Sausage clip art online. cit . Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.


Stáhnout ppt "Food & Drink 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785,"

Podobné prezentace


Reklamy Google