Vysočany 30 září 2016. Nevěda, jak si zlepšit moje dýchání, vydal jsem se zase k našemu rybníčku, podívat se, jak nám jeho okolí zlátne.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ledopády v Pískové rokli
Advertisements

Od leteckých modelů k Rogalu Andromeda, bohyn ě úsvitu.
1. Požehnání s vámi zůstává. Požehnání s vámi zůstává
.... budeme mít rodinku můžete se podívat....
Bůh je dobrý Pán, u něho svůj domov mám. On mě miluje, jako nikdo na světě. 1. Bez hranic je jeho láska, každý den ji potkávám. Hnedle.
6. Hospodin plní slib Abrahámovi - narodil se mu syn Izák
VTÍPKY nad * 18.
Výuková podpora pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami
Projektový týden v primě Projektový týden v primě.
Ahojky, lidi ! Doufám, že se máte skvěle. Tak tu máme zase krutou zimu, ach jo !? Každý z nás ví, kdo z toho má největší radost. Že ? Mirku, už tě vidím.
Zájezd do Velké Británie den : EASTBOURNE BRIGHTON.
(kulík) v obrazech vstupte Jedná se o několik snímků malé Jany Tauchmanové narozené v Brně. Fota jsou z období asi od 14. dne po narození do.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
VY_32_INOVACE_12_Číslice 11 – 20 (SADA ČÍSLO 5)
Expedice Lago d´Idro ( Itálie ) –
20tého října roku 2012 bylo k večeru krásné počasí, nedalo mi to a musel jsem jít na procházku k našemu rybníčku.
Udělej si čas na snění…. Udělej si čas na krásné večerní a ranní procházky….
Udělej si čas na snění…. Udělej si čas na krásné večerní procházky….
Takové přáníčko se čas od času, ne-li pořád hodí každému :-) Jde to atomaticky,zapni zvuk.
Tři Skoti seděli u baru.   "Až umřu," říká starý Skot, "polejte můj hrob nejlepčí skotskou whiskou."   "To pro tebe uděláme," řekl jeden z mladších mužů.
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
DEN ZEMĚ 30. dubna 2013 II. A a II. B ZŠ a MŠ Raškovice.
Moji jarní kamarádi se také těší z jara Musí si řádně načechrat peří.
Spolupráce dětmi z Víru v roce 2011 Zdeňka Chaloupková.
Mezi moje záliby také patří pozorování a fotografování ptáků
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
Achi,achi,ach.Ani nevíte jak se nudím.Už pěkných 25 let žiji tady v Podlésáku.Tak jsem se rozhod, že se přestěhuji. A celou tou cestou mě budete provázet.
„ Technika je zábava “ Projekt - zapojeno dvacet základních škol Karlovarského kraje včetně ZŠ a MŠ Pernink a cílem tohoto projektu je přiblížit žákům.
Dopis od Boha.
20tého října roku 2012 bylo k večeru krásné počasí, nedalo mi to a musel jsem jít na procházku k našemu rybníčku.
Vysočany Odpolední část leteckých modelářů ve Vysočanech. Tak jak bylo napsáno, tak se létání protáhlo až do nočních hodin. Vzhledem k mému zdravotnímu.
Moje třída.
Začalo to vše dramaticky, jezevec a auto mých páníčků. Jezevec to už nerozchodil, autíčko až po třech dnech čekání na nějaký nový blbý chladič, či co……
Neděle pěkná jako tulipán, a proto není radno býti sám, říkáme vesele, dneska jen v kostele vítáme zrovna vás. Slečna jde v džínách, to se nedělá, jít.
Kritické myšlení v dnešní škole Proč zrovna „kritické“?
Ve stáří velmi často vzpomínáme, co jsme měli ještě udělat pro rodiče, přátele…..a co jsme neudělali….
Cyber stalking (pronásledování) Nikol Káninská. Ahoj já jsem Petra a jednoho dne jsem si našla kluka. Jmenoval se Olda. Byl docela super do doby než jsem.
Sloup 26.června hostil žáky, kteří tam nastoupili do měšťanky v roce 1944 a sešli se na svém srazu.
Výlet za historií č. IV tentokrát ANTROPHOS Zdeňka Chaloupková říjen 2011.
Dexův zpravodaj. BAF!!! Utíká to jako voda, u nové paničky jsem už měsíc a tak vás, mí milí příznivci, zase zdravím. (SPAM upozornění: Kdo je do příznivců.
Tak zase Josefové slaví 19.března svátek. Již několik roků jsem jim touto cestou blahopřál a tak i letos malé přání, v tom jejich těžkém životě. Bohužel,
Den bez úsměvu je den ztracený. Tonda na oslavu 60 tin to vzal sportovn ě.
Pár vtípků.
Návštěva extraligového utkání Zlín proti Plzni Neděle
Před nedávnem jsem dostal od přítele pěknou prezentaci, „Muzeum voskových figurín ve Vídni.“ Při promítání prezentace jsem si zase zavzpomínal, jak jsem.
Prázdniny a co dál … Nejdříve se mi nebude chtít odejít od mojí třídy (ze školy) bude se mi po nich stýskat nevím s kým zažiju ještě takovou srandu nikdo.
Od Boha radost 1. Od Boha radost, radost, radost, radost, v srdíčku mám, v srdíčku mám, v srdíčku mám. Od Boha radost, radost, radost, radost, v srdíčku.
Napsala a vytvořila: Madlenka
Moji kamarádi mi píší, jak prožívají jaro. František s manželkou, pradědeček a prababička jen ve třech u svého domečku. To je úděl nás starších. Stáří.
CESTA KOLEM SVĚTA Pavlína Srbová, 1.B.
VÍTEJTE V ANTINUDĚ 7 Předchozí AntiNudy najdete na: se.webnode.cz Všimly jste si nového vzhledu? Pokračujte kliknutím na libovolné místo.
N AŠE PRVNÍ VYSVĚDČENÍ 31.Ledna A je tady další den „D“. Přijdeme do školy a tam na tabuli básnička. Všichni ve sváteční náladě i oblečení a celí.
Letní soustředění – OŠELÍN 23. – 30. srpna První odpoledne jsme prožili hraním s dětmi.
 Chci se s Vámi podělit o své zážitky z letního tábora s výukou angličtiny, kde se mi už dvakrát líbilo a kam byste se mohli podívat i vy. 
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
ADÉLKA KUTILOVÁ studentka sekundy
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
Noc ve škole Tereza Mamulová.
Skoro devadesátiletý, od mládí zapálený včelař pan Josef Král- Mlénské, předseda spolku včelařů, zase připravil pěknou akci nejen pro děti, ale i dospělé.
Název školy Téma Název DUM Popis Ročník Autor Číslo projektu
Rozvoj podnikatelských dovedností na ZŠ ve Zlínském kraji
Tak jsem se zase vydal po dlouhé době k našemu rybníčku, Chtěl jsem vidět, jak tam začíná podzim. Tak se také podívejte.
Tak jsem se vydal ve čtvrtek 2
Alkoholické.
Co napsat do písku, a co vytesat do kamene.
SLOVENSKO 2018.
Začíná adventní čas roku 2008
Chtěl jsem pro Vás hledat krámek za lesní tůní, koupit tam pro Vás dárek s vánoční vůní. Bohužel, jenom na tiché volání, otevřete prezentaci a podívejte.
Ach ty naše krásné ženy.
Transkript prezentace:

Vysočany 30 září 2016. Nevěda, jak si zlepšit moje dýchání, vydal jsem se zase k našemu rybníčku, podívat se, jak nám jeho okolí zlátne.

Tentokrát jsem se šel podívat, jak jsou na tom rybáři Tentokrát jsem se šel podívat, jak jsou na tom rybáři. Podivil jsem se, že je tam zrovna kamarád Pepek Pírek. Měl na návštěvě synovce, také rybáře a tak seděli pěkně v klidu, bylo ještě teploučko a byla to pohoda. Tak jsem se optal, jak berou. Jde to, povídá Pepek.

Tak Tondo, tady mám jednoho candáta, 55 cm, tak večer budeme s rodinou grilovat. Do večera budou další.

Ještě jsem se vydal do Houska, pořídit několik snímků Molenburku

Dá-li Bůh, tak zase někdy příště. J.A. Dá-li Bůh, tak zase někdy příště.