Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Před nedávnem jsem dostal od přítele pěknou prezentaci, „Muzeum voskových figurín ve Vídni.“ Při promítání prezentace jsem si zase zavzpomínal, jak jsem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Před nedávnem jsem dostal od přítele pěknou prezentaci, „Muzeum voskových figurín ve Vídni.“ Při promítání prezentace jsem si zase zavzpomínal, jak jsem."— Transkript prezentace:

1

2 Před nedávnem jsem dostal od přítele pěknou prezentaci, „Muzeum voskových figurín ve Vídni.“ Při promítání prezentace jsem si zase zavzpomínal, jak jsem před léty často zajížděl do Berlína a tak při jedné návštěvě jsem se také vydal do muzea voskových figurín. Bylo to úžasné. Tenkrát, tam těch figurín nebylo tolik, jako je nyní v nově otevřeném muzeu ve Vídni, které musí být překrásné. Pokud se tam nemíníte vydat, tak se alespoň podívejte na prezentaci. A.J.Před nedávnem jsem dostal od přítele pěknou prezentaci, „Muzeum voskových figurín ve Vídni.“ Při promítání prezentace jsem si zase zavzpomínal, jak jsem před léty často zajížděl do Berlína a tak při jedné návštěvě jsem se také vydal do muzea voskových figurín. Bylo to úžasné. Tenkrát, tam těch figurín nebylo tolik, jako je nyní v nově otevřeném muzeu ve Vídni, které musí být překrásné. Pokud se tam nemíníte vydat, tak se alespoň podívejte na prezentaci. A.J.

3 ÚVOD Zámek se nachází v městě Plumlov nedaleko okresního města Prostějov. Zámek postavil v letech 1680-1686 kníže Jan Adam I. z Lichtenštejna podle projektu svého otce. Zámek má nevýraznou a starou fasádu!!!

4 Město Plumlov má 2 500 obyvatel a jeho nadmořská výška je 308 m

5

6

7

8 Tímto hlavním vchodem, kde je informační centrum, se přijde na nádvoří zámku

9 Další snímek vstupu na zámek

10 Pohled na nádvoří zámku

11 Nádvoří zámku

12 Příchod k zámku - čelní pohled

13 Snímky interiéru

14 Pořízeno fotoaparátem s optikou RYBÍ OKO

15 Boční pohled na Plumlovský zámek

16 Pohled z nádvoří zámku na jeho okolí

17 Plumlovská přehrada se nachází na říčce Hloučela asi 3 km jihozápadně od Prostějova. Je jednou z našich nejstarších přehradních nádrží s rozlohou 65 ha.

18 Foto staženo z webových stránek Plumlovská přehrada-hráz

19 …. Snímky pořídili - Vladimír Hudec Karel Dyntera 5.6. 2014


Stáhnout ppt "Před nedávnem jsem dostal od přítele pěknou prezentaci, „Muzeum voskových figurín ve Vídni.“ Při promítání prezentace jsem si zase zavzpomínal, jak jsem."

Podobné prezentace


Reklamy Google