VYNÁŠENÍ MORANY 18.3.2016.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jarní putování za dobrodružstvím
Advertisements

Přírodovědný projekt 2. tříd
NEPOŘÁDEK V NAŠICH LESÍCH
Návštěva průmyslové školy v Písku Exkurze na SPŠ v Písku.
Naše třída od 1. do 7..
PRÁZDNINY 2010 A JAK TO ZASE ZAČALO. CO SE VLASTNĚ DĚLO NA KOPRETINĚ ? •B•Bylo potřeba uskutečnit další výměnu elektrického vedení •Š•Štěstí přeje připraveným,
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Když jsme byli prvňáčci V první třídě jsme se učili číst ve slabikáři, psát v písance a počítat.
Sáře Vilímový! Any Adamová
SLAVNOSTNÍ VYHODNOCENÍ VÝROBY ZNAKŮ MĚST A OBCÍ Z ODPADOVÉHO MATERIÁLU KRAJSKÝ ÚŘAD V ÚSTÍ NAD LABEM.
Seminář o mořských rybách Dne jsme navštívili restauraci Na hradbách, kde byl pro nás připraven seminář o pokrmech z mořských ryb. Tato akce.
Jarní prázdniny ve školní družině
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
Zeleň „Den Země”. Na tomto obrázku je vidět udržovanost trávníků a okolních stromů.
JARO Prvouka.
KOTVICE Večerková Kateřina. Psal se rok 2014, byl krásný, zatažený, dubnový den a naše třída se chystala na jednodenní exkurzi do přírody!
PRÁCE S GIMPEM. Úvod PRVNÍ HODINU NÁS NÁŠ PAN UČITEL MGR. ALEŠ SEKAL SEZNAMOVAL SE SOUTĚŽÍ. ROZDAL NÁM PAPÍRY A MĚLI JSME NAKRESLIT NÁŠ NÁVRH NA TÉMA.
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:VY_32_INOVACE_D Reka.Uhlavka.
V okolí rybníku se nachází spousta zajímavých živočichů Jako například: labutě,divoké kachny,srny,ptáci, žáby,brouci,hlemýždi a jiní.
Poznámky pro výuku Předmět: Prvouka Autor: Martina Šulová Škola: ZŠ Lidická 6a,Brno Téma: Kočka Název:Život kočky Třída: Plánované cíle: -Ukázat.
Příroda a já Otázky.
Vzdělávací oblast – člověk a jeho svět Předmět – prvouka 3. roč.
Pasování našich žáků na malé a na pokročilé čtenáře.
Hodina Prvouky- Rok, roční období
Hádejte děti: jaká dobrůtka kde uzraje?
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Slovní druhy 6. ročník.
Vytvořily : NickGuláš, Daniel Urban. Dne jsme navštívili jadernou elektrárnu Temelín.
JARO 1.B Jarní pozdrav d Ě tem na Slovensko. První pozdravy JARA.
J AK JSME SI UŽILI ZÁŽITKOVOU ŠKOLU ROZUMÍME PENĚZŮM ANEB kterak jsme se naučili geocachingu, filmování a týmové práci za všech okolností kterak jsme se.

Místo konání:  BSZ Bautzen SRN  Königswartha – odloučené pracoviště pro obor Rybářství, chov ryb.
Doprovod: Mgr. Dvořáčková, Mgr. Dolíhalová –
Ekokodex.
MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI PRAHA 11. května 2015 jsme se spolužáky a paní učitelkami L. Holeňovou a R. Pernickou vydali na hokejové utkání Rakousko.
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
9 let na základní škole:.
Malá loutková pohádka O zajíčkovi. Kulisy i loutky nakreslily a divadlo si zahrály šikovné děti: Jeník, Markétka, Josef, Anička, Kristýnka, David, Marienka,
VY_32_INOVACE_Čp z 1 Č í slo š ablony: Jak si žije strom po celý rok? Mgr. Pavlína Šantrochová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené,
Téma měsíce: Kniha-můj přítel Téma měsíce: Kniha-můj přítel Školní družina ZŠ Na Smetance Praha 2 měsíc Březen Po dlouhé a studené zimě se všichni radujeme.
Základní škola a Mateřská škola Litvínov - Janov Přípravná třída II.
Kaštanová mise 4.A ZŠ Rokycany Ul.Míru 64 Rokycany, (Mgr.Lucie Popovičová)
Název školy: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF Autor: Lucie Beranová, Název: VY_32_INOVACE_05_ČESKÁ REPUBLIKA Téma: Povrch.
Dobrý den, děti, jsem skřítek Lesánek. Zde bydlím. Starám se o lesní zvířata a mám velkou radost, když se jim dobře daří. Ale často jsem smutný. To když.
 Ekologie je věda zabývající se přírodou  Není to nic nudného  Ekologie je velmi důležitá, protože chrání živočichy a zajímavá místa na Zemi.  Mezi.
Srdečně Vás zveme na pochod Ze Zbraslavic (nejen) do Zruče, na který se můžete vydat 7. května 2016 od 6:30 do 13:00 ze sokolovny ve Zbraslavicích na Kutnohorsku.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Police nad Metují, okres Náchod Autor: Mgr. Karolina Pátková Název : VY_32_INOVACE_5B_08_Vyjmenovaná_slova_po_B.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_65_PRV1
Příroda na jaře 3 Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Druhy číslovek – číslovky základní, číslovky řadové
8. ZŠ Most Vítězslava Nezvala 2614.
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_62_PRV1
Autor: Mgr. Radana Marelová
05 Květiny a stromy na jaře
Základní škola a Mateřská škola Doudleby, okres České Budějovice
ŽELVA DANUŠKA ŽELVA STEPNÍ.
Autor: Mgr. Radana Marelová
Den Země 3.A – 25. dubna.
Název školy Téma Název DUM Popis Ročník Autor Číslo projektu
Autor Mgr. Hana Drchotová Škola ZŠ Bor, Školní 440, Bor, Téma
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_61_PRV1
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_66_PRV1
Autor: Mgr. Karolina Pátková
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Milena Závišová Číslo
VY_52_INOVACE_19_ Živá a neživá příroda
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_68_PRV1
Rozmanitost a ochrana přírody, vesmír, technika Název materiálu
Středa 25. dubna zase po týdnu v pondělí započaly práce na úpravě naší ulice. Přivezly obrubníky obrubníky.
Transkript prezentace:

VYNÁŠENÍ MORANY 18.3.2016

Dnes měla naše druhá třída příjemný zážitek Dnes měla naše druhá třída příjemný zážitek. Na hodinu prvouky jsme vyšli ven a pozorovali jsme změny v přírodě. Našli jsme mnoho rozkvetlých jarních květin, pozorovali jsme keře i živočichy. Když jsme došli až k Labi, naskytla se nám zajímavá podívaná. Na břehu řeky stály děti z mateřské školy a házely něco do řeky. Až zblízka jsme poznali, že jsou to malé postavičky vyrobené z pečiva – malé Moranky. A jednu velkou měly připravenou na břehu. Spolu s nimi jsme Moranu hodili do Labe, zamávali jsme jí a zazpívali a tím jsme vyprovodili zimu. Moc jsme si to užili.