Magistrát města Ustí nad Labem

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1 7. kap. Prevence a řešení konfliktů s klienty Obsah kapitoly: •A) Předcházení konfliktů s klienty •B) Jak řešit konflikty s klienty •C) Řešení stížností.
Advertisements

Jak na to, aniž bychom se zničili
OSOBNÍ SEZNAMKA BEATRIS. PROČ OSOBNÍ? Dostane se Vám osobního přístupu Budete komunikovat s živým člověkem (se mnou) ☺ Nebudete vystavovat svůj profil.
Technologie pro publikování na webu 1 Cvičení 3 Nadpisy a základní formátovací elementy.
Hospodaření domácnosti Rodinný rozpočet
Rezervační systém AK Kladno Pokročilé používání. Vytvoření opakování rezervace.
Time management.
ASERTIVITA Společenská kultura Asertivita ; VY_32_INOVACE_D3_03
Jak na úspěšné projekty Ivana Brabcová
Co má obsahovat prezentace
4IZ 229 – Cvičení 4 Složitější vlastnosti systému NEST Vladimír Laš.
Dokáže člověk vytvořit něco tak dokonalého jako je příroda ? …snad možná hudbu..
Představujeme službu Samepage
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_3_17.
Projekt Pracujte na dálku, registrační číslo CZ.1.04/5.1.01/
Time management Pavla Kotyzová
1 Týmová práce TYMP2/ C7 Time management Pavla Kotyzová UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ, ÚSTAV MARKETINGOVÝCH KOMUNIKACÍ.
E M A S Workshop Pavel Růžička, MŽP Projekt „Environmentální řízení měst se zaměřením na energetický management“ Ústí nad Labem,
Time management/ 1 Pavla Kotyzová
Proškolení studentů k projektu Inovace a podpora praxí VŠPJ
X13PMT 3. seminář Ing. Martin Molhanec, CSc. Garant předmětu ČVUT – FEL, K13113.
Jak vyjednávat o smlouvě a honoráři I. pro společnost JTP Roman Čiviš, A TREND.
Timemanagement Pavla Kotyzová
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Gymnázium, Broumov, Hradební 218 Tematická oblast: Informační a komunikační technologie Číslo materiálu: E Název: Photo-Paint – formát papíru, rozlišení.
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:7.
„Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Investuje do venkovských oblastí"
1 Průběh řešení: Postupuje úkol podle časového plánu? Jaké je konečné datum úkolu? Jaké jsou konečné odhady nákladů? Porovnání stavu s jinými způsoby řešení.
Tvůrčí setkání Aneta Kobzíková. Pravidla Žádný nápad není špatný. Buďte tvůrčí. Nebojte se riskovat. Kritika není povolena.
1 OD PROJEKTOVÉHO ZÁMĚRU KE KVALITNĚ PŘIPRAVENÉ AKCI 3 témata a) Přehled požadavků financující instituce b) Fáze přípravy akce c) Kritéria úspěšnosti akce.
2. změňte logo na pozadí předlohy snímku ze zelené bubliny na usměvavé sluníčko Procvičování prezentace 1. Klepnutím a přepisem vložte libovolný nadpis.
Projekt: Vzdělávání pro ekonomický rozvoj v zemědělství – Ing. Petr Hladký Agro Brno - Tuřany, a.s. Téma: Obchodní dovednosti pro obchodníky.
Filosofie podnikatele Seminář VŠE Martin Černohorský, výkonný ředitel.
Informační a komunikační technologie Zabezpečení sítě Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Studijní obor: Sociální péče Ročník:
GIMP Využití nástroje Cesty Michal Zerzáň
Projekt LISp-Miner Milan Šimůnek. Milan Šimůnek – Projekt LISp-Miner2 Obsah Význam databází a uchovávaných informací Proces dobývání znalostí z databází.
Time management 1 Pavla Kotyzová
Než začnete podnikat Kdo je můj klient. Kdo je můj klient? S touto otázkou souvisí spousta dalších: Jak velký je „můj trh“? Je tam pro mě místo? Kolik.
Absolventi na trhu práce
Úvodní hodina do předmětu Knihovnické procesy a služby Martin Krčál VIKBB42 Knihovnické procesy a služby Brno, 19. února 2014.
Týmová práce TYMP1/ C8 Time management Pavla Kotyzová 1 UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ, ÚSTAV MARKETINGOVÝCH KOMUNIKACÍ.
1 Životní scénář aneb Naučte se žít v přítomném okamžiku.
2 Týmová práce TYMP1/ C8 Time management/ 1 Pavla Kotyzová UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ, ÚSTAV MARKETINGOVÝCH KOMUNIKACÍ.
Může i málotřídní škola získat velké peníze z evropských fondů? Jaká je spolupráce málotřídní školy s obcí? Přivítání kolegů Představení se Přeformulování.
Přístupnost (bezbariérovost) důležité kritérium hodnocení expertní tým zrakově postižených uživatelů pod vedením RNDr. Hany Bubeníčkové a Mgr. Radka Pavlíčka.
Strategie rozvoje obce – tvorba koncepčního dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období fáze tvorby koncepčního dokumentu Mgr.
Strategie rozvoje obce - tvorba koncepčního dokumentu Mgr. Jiří Starý Odbor strategického rozvoje Magistrát města Ústí nad Labem.
Páteřní doprava ve městě Verze na web Město na zelné louce.
Praktické cvičení Symptomy tlaku (stresu) (1) Prostudujte předložené symptomy tlaku Které z nich jste zaznamenali mezi zaměstnanci ve vaší společnosti?
Integrated and Planned Enforcement of Environmental Law Phare Twinning Project CZ03/IB/EN/01 1 Úvodní přednáška (Time management ) Martin Vykouk Magistrát.
AnotaceMetodický pokyn Prezentace obsahuje celkem 9 snímků. Po spuštění jsou na 2. snímku pokyny pro postup práce s prezentací. Do 3. snímku je vložen.
Ing. Veronika Dostálková MBA
„IS není složitý, IS je jen obsáhlý.“
Úvodní hodina do předmětu Knihovnické procesy a služby
Seminář ze sociální psychologie
Média - jak s nimi a jak na ně?
Time management. Time management Time management řízení času soubor dovedností pro lepší využití svého času k dosažení produktivity.
Označení materiálu:VY_32_INOVACE_19_Kocůrková
ŽÁDOST Mgr. Michal Oblouk.
5 tipů pro zjednodušení práce
WORKSHOP Metody práce s informacemi v online prostředí
DESIGNOVÉ MYŠLENÍ Tento projekt byl financován za podpory Evropské komise. Podpora Evropské komise při vypracování této publikace neznamená, že se Komise.
Povšechné zásady: Time managementu:
Stanislava Andršová Josef Vlach
POSKYTOVÁNÍ A PŘIJÍMÁNÍ ZPĚTNÉ VAZBY
Den otevřených dveří Název školy Datum.
Klientský pracovník Proč si vybrat právě nás?
Kreativní debata Jméno prezentujícího.
Myšlenka dne.
Název vědeckého projektu
Transkript prezentace:

Magistrát města Ustí nad Labem Time management praxe Martin Vykouk Magistrát města Ustí nad Labem

Přesnost odhadu potřeby času seznam úkolů stanovte čas, který potřebujete na vyřešení zkontrolujte, zda byl Váš odhad přesný zpřesněte svůj odhad

Odmítnutí nereálného termínu udělejte to ihned mějte pozitivní přístup k řešení úkolu mějte připraveny argumenty pro odůvodnění odmítnutí úkolu

Nemůžete nereálný termín změnit? najděte potřebný čas jinde přehodnoťte stávající úkoly a stanovte nové priority přesvědčte se, že máte po ruce vše potřebné

Zjistěte si kdy je „Vaše doba“ jste ranní nebo večerní člověk která denní doba Vám vyhovuje pro náročnější práce plánujte složitější úkoly do vhodné části dne

Změňte své zvyky máte zvyky, které Vás omezují při práci pracujte na jejich změně daří-li se Vám to – odměňte se !

Jak si usnadnit „papírování“ každý příchozí dokument ihned vyřiďte jedním z těchto způsobů: Zpracování Zničení Přesměrování Uložení Určení budoucí akce

Nestíháte – požádejte o pomoc kolegy Uvažte o co můžete kolegy požádat Ale nezapomeňte !!! s podobnou prosbou se mohou obrátit i kolegové na Vás

Naučte se říkat ne nemůžete vyhovět každému požadavku vytvořte si hranici kam až jste ochotni „zajít“ buďte pozitivní – naznačte možná řešení

Zlaté pravidlo na závěr Organizace Vašeho času Vám nesmí zabrat tolik času, že pro ni nestihnete udělat jiné úkoly.

Nějaké otázky?

Děkujeme za Vaši pozornost