Nadaní studenti Ústavu managementu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PROJEKT „ AGENT“ Registrační číslo projektu: CZ.1.07./2.4.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Advertisements

VZDĚLÁVÁNÍ INFORMATIKY NA VYSOKÝCH ŠKOLÁCH & POTŘEBY PRAXE Mgr. Petr Suchánek, Ph.D. Ing. Dominik Vymětal, DrSc.
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Nabízíme všem účastníkům projektu Posílení oborové zaměstnanosti absolventů Vytvoření poradenského servisu a aktivit pro stávající studenty, zájemce o.
Strategické dokumenty, řízení, plánování a směřování Jihočeského kraje Ing. Luboš Průcha vedoucí oddělení regionálního rozvoje KÚ JčK.
Nadaní studenti Ústavu managementu Ing. Sylvie Formánková, Ph.D.
1 Koordinátor S 1 Příprava vedoucích pracovníků a koordinátorů středních odborných škol na tvorbu a realizaci ŠVP.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, Jírovcova 24/1347, České Budějovice 1 Vzdělávání poskytovatelů sociálních.
Městský úřad Šumperk Implementace modelu CAF
Co je Open Access (OA) Bc. Miroslava Pourová. Open Access = Otevřený přístup mezinárodní iniciativa k zajištění: – trvalého – okamžité – bezplatného přístupu.
Název prezentace Podpora vědy a výzkumu v Moravskoslezském kraji 2010 Ing. Zuzana Bardoňová Datum:
Projekt práce s nadanými studenty Drahomíra Pavelková, Alena Kolčavová Zlín,
SEMESTRÁLNÍ PROJEKT B Učebna UF 219 pátek h.
Registrační číslo: CZ.1.07/2.4.00/ O PROJEKTU Cílem projektu E-SYNERGIE je vytvořit funkční vědeckovýzkumnou, aplikační, komunikační a vzdělávací.
11 Doktorské studium na FLD doc. Ing. Tomáš Kušta, Ph.D.
KVALITA VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB KVALITA VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB JIHLAVA Mgr. Naděžda Vrbatová, PhD.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Katedra podnikové strategie Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza marketingového mixu vybrané banky Autor bakalářské práce:
Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku
Ing. Kateřina Lichtenberková
Plánování rozvoje sociálních služeb Ústecký kraj
Platformy projektu KAP LK
Mgr. Karla Hrbáčková, Ph.D.
Úřad práce České republiky
PREZENTACE K VĚDECKÉMU KOLOKVIU I, II, III
KONCEPT NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Science centrum Lázně Chomutov???
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Vnitropodniková komunikace ve vybraném subjektu
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Didaktické metody Androdidaktika.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Zpětná vazba od zákazníků ve vybrané společnosti
Realizace interní benchmarkingové analýzy výkonnosti pracovnic úklidu
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Hlavní město praha a integrace cizinců
Společenská odpovědnost ve školství
Mezinárodní hotelnictví
Logistika a Supply Chain Management
WORD Číslování stránek
Marketingový plán společnosti
Inspirace pro přípravu projektů do Operačního programu
Evaluace a hodnocení Evaluace Autoevaluace ©.
Setkání zaměstnanců FHS
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Komunikace se zákazníky ve vybraném podniku Autor práce: Zuzana.
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
karel oliva Akademie věd ČR
Marketingová komunikace ve vybrané společnosti
Turistická informační centra na Vysočině
MBA Executive – úvodní informace
METODICKÁ PODPORA ŘÍZENÍ KVALITY V ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELCÍCH
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
Institucionální program pro veřejné vysoké školy pro rok 2017
Centralizované rozvojové projekty 2017
Kultura a problematika přístupnosti kulturního bohatství ve vzdělávání neslyšících žáků ZŠ Mgr. et MgA. Mariana Koutská katedra speciální pedagogiky, Pedagogická.
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/
Koncepce rozvoje činnosti AV ČR
Zdravý kraj Vysočina Marta Vencovská
PROCES STANDARDIZACE SOCIÁLNÍ PRÁCE V LOVOSICÍCH
Česká společnost pro jakost
Ochrana osobních údajů ve firmách v době účinnosti Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) - Podpůrné aktivity MPO pro podnikatele Ing. Pavel.
Klíčové aktivity projektu
Místní akční plán rozvoje vzdělávání v Území ORP Plzeň
Doktorské studijní programy v biomedicíně
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
Současné aktivity v oblasti České podnikatelské rady pro udržitelný rozvoj a Světové podnikatelské rady pro udržitelný rozvoj.
Úřad vlády České republiky Odbor Rady pro výzkum, vývoj a inovace
MOST (Management of Social Transformations)
„Postup města Chrudim k udržitelnému rozvoji pomocí MA 21“
Transkript prezentace:

Nadaní studenti Ústavu managementu Ing. Sylvie Formánková, Ph.D.

Kdo jsou naši nadaní studenti? Ing. Adéla Krchňáková – kouč doc. Ing. Ida Rašovská, Ph.D. – studium ukončeno Ing. Kateřina Píchová – kouč Ing. Hana Stojanová, Ph.D. – pokračuje na doktorském Radim Kučera – kouč doc. Ing. Helena Chládková, Ph.D. Bc. Kateřina Mlejnková – kouč doc. Ing. Ida Rašovská, Ph.D. Bc.Dáša Balajová – kouč Ing. Sylvie Formánková, Ph.D. Bc. Nicole Bohatová - kouč Ing. Sylvie Formánková, Ph.D. Bc. Dominik Dobák - kouč Ing. Sylvie Formánková, Ph.D. – studium ukončeno Bc. Šárka Bezděková - kouč Ing. Hana Stojanová, Ph.D. Bc. Tomáš Klusák - kouč Ing. Hana Stojanová, Ph.D. – studium ukončeno Bc. Tereza Pavlíčková – kouč Ing. Renata Kučerová, Ph.D.

Práce s nadanými studenty Webové stránky: http://uma.pef.mendelu.cz/cz/nadani_studenti?lang=cz Facebooková skupina: https://www.facebook.com/groups/nadanistudentiUMA/ Pravidelné setkání s členy ústavu managementu prostřednictvím porad (cca 1x měsíčně – zpráva o své činnosti) Pravidelné setkání nadaných studentů – diskuze, týmová práce

Workshopy pořádané Ústavem managementu pro nadané studenty Kurzy manažerských dovedností a soft skills (tzv. měkkých dovedností) – ve spolupráci se společností Umím se prosadit Nabízeny primárně pro nadané studenty (zdarma) a vybrané studenty předmětů Manažerské dovednosti a Management Středy 17:00-20:00, 6 workshopů V obou semestrech Po absolvování možnost získání certifikátu

Činnosti jednotlivých studentů

Bc. Kateřina Mlejnková Zapojení do projektové a výzkumné činnosti Týmový projekt IGA PEF - Rozvoj společenské odpovědnosti studentů ekonomicky zaměřených oborů Projekt GAČR – doplnit název  Úprava článků v angličtině i češtině (Urban Tourism – Potřeby a požadavky návštěvníků městských destinací) Publikace SVECR Městský cestovní ruch – význam kvality, co je důležité pro návštěvníky městských destinací – vyhledávání a zpracování literární rešerše, analýza aktuálních zdrojů výzkumu Příprava podkladů pro knížku Management kvality služeb cestovního ruchu – Jak zvýšit kvalitu služeb v cestovním ruchu. „V mé diplomové práci se také budu zabývat problematikou kvality ČR a mám v plánu pokračovat jako stipendistka na ústavu i tento rok.“

Bc. Adéla Krchňáková – Bc. Lucia Klimková Zapojení do projektové a výzkumné činnosti Vyhledávání odborných článků z databází, sběr dat, spolupráce při publikaci výsledků Spolupráce na GAČR – Hodnocení kvality destinací cestovního ruchu Zapojení do organizace konferencí – Enomtetrics XXII, ICOM 2016 Účast na metodických svačinkách Aktivní účast včetně prezentace vlastního příspěvku a participace v diskuzi na konferenci v Mnichově Consumer Behaviour in Tourism Symposium (prosinec 2015)

Bc. Adéla Krchňáková – Bc. Lucia Klimková - Výzkumné téma Společenská odpovědnost firem v kontextu udržitelného rozvoje regionu Analýza teoretických konceptů společenské odpovědnosti a udržitelného rozvoje Komparace konceptů Výzkum: Hodnocení CSR hotelů Východní Moravy Publikované a připravované výstupy: COMPARISON OF CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY CONCEPT AND CONCEPT OF SUSTAINABLE TOURISM Aktivní účast na konferenci ICOM 2016 - ocenění „The most original paper“ Czech Hospitality and Tourism Paper (ERIH) Sustainable Tourism and Corporate Social Responsibility of Hotels of East Moravia Consumer Behavior in Tourism Symposium v Itálii (prosinec 2016) PEFnet 2016

Bc. Kateřina Píchová Zapojení do výzkumné činnosti v oblasti age managementu aplikovaném na HRM Rešerše odborných textů Pilotní program PEF MENDELU a JIC Dílčí analýzy pro startupy Výsledek: coworkingové místo pro studenty v rámci JIC Enter Cíl: Podpora spolupráce studentů a startupů Spoluorganizace a aktivní účast v panelové diskuzi manažerské konference/diskusního setkání z cyklu “Kam kráčí management?” pod záštitou českého velvyslance ve Vídni Ing. Jana Sechtera Primární průzkum mezi studenty PEF Mendelu – sběr dat Sekundární průzkum – příprava na panelovou diskuzi Spoluorganizace akce Účast v panelové diskuzi s manažery a řediteli významných českých a rakouských firem Příspěvek na konferenci PEFnet 2016

Radim Kučera Zapojení do výzkumné činnosti týmu „Strategické řízení MSP“ Výzkumná činnost v oblasti hodnocení výkonnosti MSP, aplikace metodik pro analýzy vnějšího i vnitřního prostředí se zaměřením na potravinářský průmysl Výstupy: Kučera, R., Žiaran, P., Janiš, V. Searching for predictors of ethical decision-making by using a pedagogic and research platform Gepard. In Marketing Management, Trade, Financial and Social Aspects of Business. 1. vyd. Košice: Faculty of Business Economics with seat in Košice, 2016, ISBN 978-80-225-4163-3. URL: http://mts-conference.euke.sk Kučera, R., Žiaran, P., Janiš, V. Can dictator and ultimatum game predict ethical decision- making? Research by means of the in-class behavioral experiment. In 3rd International Conference on Advances in Managment, Economic and Social Science. Rome: 2015, URL: http://seekdl.org/nm.php?id=7243 Spoluorganizace a aktivní účast v panelové diskuzi manažerské konference/diskusního setkání z cyklu “Kam kráčí management?”

V čem nadané studenty práce na Ústavu managementu obohatila Motivace pro vědeckou činnost Aktivní seznámení s postupy vědecké práce Tvorba, prezentace a publikování odborných článků Možnost účasti na konferencích (aktivní účast i příprava a organizace konference) Praktické využívání databází Komunikační a prezentační dovednosti Týmová spolupráce Účast na poradách Metodické svačinky

Děkuji za pozornost! Kontakt Ing. Sylvie Formánková, Ph.D. Ústav managementu PEF, MENDELU E-mail: sylvie.formankova@mendelu.cz Info http://uma.pef.mendelu.cz/ ID Facebook stránky: 502513433201631 https://www.facebook.com/groups/nadanistudentiUMA/ O činnosti nadaných studentů informujeme prostřednictvím ústavních webových stránek a sociální sítě Facebook