Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MOST (Management of Social Transformations)

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MOST (Management of Social Transformations)"— Transkript prezentace:

1 MOST (Management of Social Transformations)
Zdeněk Uherek

2 Jedná se o společenskovědní program UNESCO
Zabývá se vytvářením veřejných politik, transformačními procesy, řízením sociálních změn. Podporuje vědecké přístupy k řízení společnosti široký přístup k datům o společnosti udržitelnost řešení společenských problémů výměnu informací mezi mocenskými složkami a odborníky výměnu informací mezi zadavateli, řešiteli a uživateli v oblastech spadajících do společenskovědní problematiky

3 Zapojení ČR do celé řady výzkumných aktivity: Le programme « les Mots de la ville » ( ), par Christian Topalov Using social research in public policy-making (2002 – 2004)

4

5

6

7 Současnost Květen – 2018, setkání některých tvůrců publikace v Praze, diskuse nad publikací a jejími tématy: sociální diverzita v městském prostoru, městský prostor v jižní a východní Evropě, kulturní dědictví a jeho role v současném životě měst, migrace a město, specifické sociální skupiny ve městě. Otevřené studentům. Spolupráce mezi Fakultou sociálních věd UK a Filozofickou fakultou UK.

8

9 Resilience of Heritage in Resilient Cities  
November 15th – 16th, 2018, Charles University, Prague, Czech Republic,  venue Faculty of Arts, Sporck-Sweerts Palace, Hybernská Proponované spolupráce se zástupci MOST v dalších státech Konference v Ljublani – téma migrace (organizuje zejména slovinští a slovenští zástupci MOST) Workshop na téma transformace a její kulturní dopady - Polsko Prostor ke kooperaci: zejména FSV UK a FF UK, MOST má již nyní vliv na edukační aktivity.

10 Děkuji za pozornost


Stáhnout ppt "MOST (Management of Social Transformations)"

Podobné prezentace


Reklamy Google