Pracovní činnosti VY_32_INOVACE_06_08_bezpečnost a hygiena provozu domácnosti, údržba, úklid.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ukládání potravin VY_32_INOVACE_2C_04 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 3 Práce v domácnosti MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny.
Advertisements

VY_32_INOVACE_02_20_zdravá výživa. Co by měla obsahovat?
ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětPotraviny a výživa Tematický okruhÚvod.
Soukromá hotelová škola Bukaschool s. r. o. Most Kmochova 1823, Most DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název a adresa školy: Integrovaná střední.
Úvod k přednáškám o Jištění kvality technologických procesů VŠCHT pd v
VY_32_INOVACE_08_21_spánek a odpočinek.
VY_52_INOVACE_05_23_LEZB Zbyněk Lecián Výukový materiál Škola: Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Autor: Zbyněk.
Tento výukový materiál byl vytvořen v rámci projektu EU peníze školám. Základní škola a Mateřská škola Veřovice, příspěvková organizace Kód materiálu:
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_62_FINANCNIGRAMOTNOST_08_01_banky a jejich služby Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa,
N Základní škola, Hrádek 203 Projekt: CZ.1.07/1.400/ VY_32_INOVACE_03_Věcné učení_10_9. ročník_Chřipka – léčba onemocnění a možnosti prevence Autor:
PŘÍRODOPIS 8. ROČNÍK VY_52_INOVACE_21_01_složky potravy.
Přepočty surovinových norem
Charakteristika rybího masa
Využití ovoce v kuchyni
Energetická hodnota potravin (EH)
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Účetní dokumentace a její náležitosti
Peckové ovoce Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Všechna neocitovaná díla jsou dílem autora.
Základní škola a mateřská škola Bukovec
Mgr. Jitka Vlková VY_32_INOVACE_07_12_vyjmenovaná slova
VY_32_INOVACE_10_08_hospodaření domácnosti, příjmy a výdaje
Tisková konference Informovaný spotřebitel
Výchova ke zdraví VY_32_INOVACE_04_20_první pomoc.
NEVIDITELNÝ ŠKRTIČ Jh*.
STŘEDNÍ ŠKOLA PEDAGOGICKÁ, HOTELNICTVÍ A SLUŽEB
PŘÍRODOPIS 8. ROČNÍK VY_52_INOVACE_04_01_ žlázy s vnitřní sekrecí.
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
VY_32_INOVACE_18_04_podstatná jména (souhrnné opakování)
  Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Mona Drábková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Název školy: Speciální základní škola,Louny, Poděbradova 640,příspěvková organizace Autor: Mgr.Jana Zelinková Název.
Pracovní listy k vytisknutí
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_567_ Výroba sýrů a jogurtů 1 Název školy: Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Lubomíra Moravcová Název materiálu:
ZAHUŠTĚNÉ, SUŠENÉ MLÉKO
VY_32_INOVACE_02_04_podstatná jména
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
DRUHY MLÉKA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Lada Marholdová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
VY_32_INOVACE_07_08_hospodaření domácnosti, příjmy a výdaje
VY_52_INOVACE_25_01_soustava kožní - hygiena
Výchova ke zdraví VY_32_INOVACE_20_20_zdravý životní styl.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Mgr. Milan Pechal, Ing. Zdeněk Hlavačka Ovládací prvky
Informační gramotnost
Mgr. Iveta Niederlová VY_32_INOVACE_06_17_dopravní značky 2
Pracovní listy – vnitřní orgány a kostra
VY_32_INOVACE_19_18_odčítání do 100 s přechodem desítky
PŘÍRODOPIS 8. ROČNÍK VY_52_INOVACE_28_01_stavba nervové soustavy.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:
Práce po skončení slavnostní hostiny
Popis pracovního postupu
Pořadí obrázků – domeček
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Mgr
Pracovní činnosti VY_32_INOVACE_05_08_bezpečnost a hygiena provozu domácnosti, údržba, úklid.
Sada číslo 15 STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Pracovní činnosti VY_32_INOVACE_13_08_bezpečnost a hygiena provozu domácnosti, údržba, úklid.
VY_52_INOVACE_21_02_Pardubický kraj
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Petra Hejlová Číslo
Pracovní činnosti VY_32_INOVACE_11_08_bezpečnost a hygiena provozu domácnosti, údržba, úklid.
ZÁSOBOVÁNÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Pracovní listy – vnitřní orgány a kostra
VY_52_INOVACE_19_01_trávicí soustava
VY_32_INOVACE_08_01_nadmořská výška
Zaměřené na orofacionální cvičení
DUM II. / 15. Světadíly Bc. Zdeněk Klíma.
Transkript prezentace:

Pracovní činnosti VY_32_INOVACE_06_08_bezpečnost a hygiena provozu domácnosti, údržba, úklid

Popis prezentace 3., 4. a 6. snímek Bezpečnost potravin (výklad) 5. snímek spojování šipkou, co k sobě patří.

Je důležité, aby rizikové potraviny byly skladovány tak, abychom zamezili vzniku bakterií a vyloučili možnost otravy jídlem.

Rizikové potraviny by měly být skladované v kontrolovaných teplotních podmínkách tak, jak je to doporučeno na výrobcích.

Rychle se kazící potraviny Spoj šipkou, co patří mezi rychle se kazící potraviny s krátkou dobou trvanlivosti. Mléčné výrobky Sušenky Minerálky Polotovary Hotová jídla Cukr Konzervy Naporcované maso Rychle se kazící potraviny

Nakoupené potraviny ihned po nákupu ukládáme doma podle zásad správného skladování.

Seznam informačních zdrojů 4. snímek http://images.google.cz/imgres?q=ledni%C4%8Dka&hl=cs&gbv=2&biw=1245&bih=785&tbm=isch&tbnid=MyKgsItWTYBURM:&imgrefurl=http://www.campi-shop.cz/katalog/katalog/chlazeni/lednicky/produkt/kompaktni-lednicky-4.-serie-znacky-dometic&docid=wMqTzDe7Zu0DUM&imgurl=http://www.campi-shop.cz/deploy/img/products/6424/6424.jpg&w=600&h=600&ei=YSDpTvbiDNCcOpiI8bQK&zoom=1&iact=rc&dur=187&sig=101973955948104394776&page=1&tbnh=141&tbnw=141&start=0&ndsp=25&ved=1t:429,r:1,s:0&tx=36&ty=94 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Radka Doubková.