Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Neživá příroda - horniny.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Jazyk a jazyková komunikace, Německý jazyk, Zvratné zájmeno „sich“ Autor:
Advertisements

Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Prvouka, Jaro Autor: Mgr. Vendula Janešová Název materiálu:
SOUSTAVY ROVNIC Metoda sčítací VY_42_INOVACE_26_01.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola při dětské léčebně, Janské Lázně, Horní promenáda 268 Autor: Mgr. Michaela Čapková Datum: Název:
ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ŠABLONA ČÍSLO: III/2 NÁZEV: INOVACE A ZKVALITNĚNÍ.
Základní škola a Mateřská škola, Jilemnice, Komenského 103, příspěvková organizace Autor: Mgr. Zdeňka Kobrová Název: VY_32_Inovace_2A_01_Geometrické tvary.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, K čemu jsou nám dobré?
Charakteristika výukového materiálu
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Majetek domácnosti Autor: Pavla.
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 9– OBRÁZEK V POWERPOINTU 2 Název školy:
Stopy zvířat Člověk a jeho svět (Přírodověda pro 4. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Rostliny a živočichové.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a příroda, Fyzika, Pohyby těles ve Sluneční soustavě Autor: Kamil.
Jazyk a jazyková komunikace, Český jazyk, Slovotvorné způsoby
CZ.1.07/1.4.00/ Autor Šárka Jurášová Škola
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Vlastivěda, Francie a Velká Británie Autor: Mgr. Marta.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Rostliny a živočichové.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Platit se dá i jinak než penězi.
CHARAKTERISTIKA HORNIN A NEROSTŮ
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Kolín V. , Mnichovická 62
Období: leden až květen 2012
AUTOR: Mgr. Lenka Rousová NÁZEV: VY_32_INOVACE_3A_08
Období: září – prosinec 2011
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Matematika a její aplikace, Matematika, Čísla a početní operace, Násobilka.
Škola: Základní škola Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín,
Procvičení a upevnění učiva
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a příroda, Zeměpis, Liberecký kraj Autor: Kamil Bujárek, Bc. Název.
Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3
VY_52_INOVACE_11_ Rostliny v rybníku a okolí
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Různé podmínky života na Zemi
Zlomky Část celku VY_42_INOVACE_20_01.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Matematika a její aplikace, Matematika, Čísla a početní operace, Násobilka.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je
  Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Využití ICT, výtvarná výchova, Land art Autor: Mgr. Olga Pasovská Název.
VY_32_INOVACE_01_Co je základem každé věty?
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a příroda, Fyzika, Dalekohledy Autor: Kamil Bujárek, Bc. Název materiálu:
AUTOR: Mgr. Jitka Plaširybová NÁZEV: VY_32_INOVACE_01_CJ_13
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Jazyk a jazyková komunikace, Český jazyk, Skloňování podstatných jmen Autor:
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:
Název školy : Základní škola Nový Kostel , okres Cheb
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okr
VY_52_INOVACE_ 07_ROZMANITOST PŘÍRODY ZŠ Zbytiny, okres Prachatice
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková NÁZEV: VY_32_INOVACE_M_02_Zlomky
AUTOR: Mgr. Lenka Rousová NÁZEV: VY_32_INOVACE_3B_13
Název školy: Speciální základní škola, Louny Poděbradova640, příspěvková organizace Autor: Mgr. Erika Pospíšilová Název materiálu: VY__32_INOVACE_20_IV_Z6_Typy_Krajin.
Název školy ZŠ a MŠ, Jilemnice, Komenského 103, příspěvková organizace
Člověk a jeho svět, Prvouka, Stavba stromu
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a příroda, Fyzika, Zábavné úlohy - rychlost Autor: Kamil Bujárek,
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková NÁZEV: VY_32_INOVACE_M_06_Hra 3 TEMA: Hra 3
Období: září – prosinec 2011
Vzdělávací materiál v rámci projektu EU peníze školám
Živá příroda Člověk a jeho svět (Prvouka pro 3. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Vlastivěda, Evropská unie Autor: Mgr. Marta Samlerová.
AUTOR: Mgr. Lenka Rousová NÁZEV: VY_32_INOVACE_3B_06
Název školy: Základní škola Chomutov, Písečná 5144 Název materiálu: VY_52_INOVACE_23_Buditelé_českého_národa_ib1 Číslo projektu: CZ1.07/1.4.00/
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_22_INOVACE_08_Křížovka - sporty
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Matematika a její aplikace, Matematika, Geometrie v rovině a v prostoru,
Škola: Základní škola Trávníky Otrokovice, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název výukového materiálu: Otáčení Země + Poledník.
Autor: Mgr. Eva Procházková Název: VY_32_INOVACE_14_Les - shrnutí
Období: září – prosinec2011
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Na co všechno si dát pozor.
Název školy: Speciální základní škola, Louny,
NÁZEV ŠKOLY:ZŠ Dolní Benešov
AUTOR: Jiří Toman NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_01 Čas
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Rozpočet a druhy rozpočtu (prezentace)
Odkrývačka rostliny Člověk a jeho svět (Přírodověda pro 4. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Základní škola a Mateřská škola Bečváry, okres Kolín
Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Rostliny a živočichové.
Transkript prezentace:

Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Neživá příroda - horniny a nerosty Autor: Mgr. Ivana Havranová Název materiálu: VY_52_INOVACE_29/II.SADA Anotace: Test je určen pro žáky 4. ročníku, slouží k procvičení učiva Neživá příroda - horniny a nerosty Období: leden - květen 2012

TEST Z čeho je tvořena zemská kůra? Co víš o žule a pískovci? Vyjmenuj nerosty. Jaké nerosty používáš denně? Poznáš tyto horniny a nerosty?

Použité zdroje: obrázky použity: vápenec - http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e7/%C5%A0kavnica.jpg, pískovec - http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/LionHeadSandstone.jpg/250px-LionHeadSandstone.jpg, sůl kamenná - http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7c/Selpologne.jpg, zlato - http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/87/Or_Venezuela.jpg, diamant - http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6f/Brillanten.jpg/248px-Brillanten.jpg

citace 4. 1. 2012 vlastní tvorba