Obsah strategie Dílna D

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Personální řízení v malých podnicích
Advertisements

Strukturální fondy jako zdroj financí pro komunální investice
Představení Generálních sekretářů a generálního zmocněnce Aktuální stav přípravy 2014 – 2020.
Vstupní informační seminář k přípravě dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem do roku 2015 a posuzování vlivu tohoto dokumentu na životní prostředí.
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro místní rozvoj, ČR Odbor evropských fondů Výroční zpráva Rámce podpory Společenství.
Horizontální priority Johana Jonáková 1. 2 Manuál horizontálních priorit OBSAH metodická pomůcka legislativa, relevance 4 priority schválení
Obsah a pořízení politiky územního rozvoje Politika územního rozvoje -určuje ve stanoveném období požadavky na konkretizaci úkolů územního plánování v.
Příprava výzkumného projektu I. Bakalářský seminář Jan Vávra Miloslav Lapka 12. října 2011.
Audit administrativních činností
Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj vzdělanosti Číslo šablony:
Aktivita číslo 5 Návrh a zavedení systému centrální administrace a řízení projektů Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje.
Ing. Jan Doležal Odborná skupina pro predikci a optimalizaci projektů, VŠE SE MĚNÍ „Kdo nemyslí na budoucí, bude poděšen blízkým.“ (Konfucius)
Projekt „Učíme digitálně“ Registrační číslo CZ.1.07/1.3.00/ Profil Škola 21.
VZDĚLÁVACÍ MODULY PRO EUVENKOV. Moduly vycházející z projektu 1.Základní důvody vzniku nové politiky EU pro zemědělství a venkov – Agenda 21 2.Hospodaření.
Jiří Hradec. ŽP v Evropě i u nás Ještě v 90. letech všichni věděli, že základním zadáním je ochrana životního prostředí:  znečištění je zjevné -> zadání.
E M A S Workshop Pavel Růžička, MŽP Projekt „Environmentální řízení měst se zaměřením na energetický management“ Ústí nad Labem,
VZOR PREZENTACE – ÚVODNÍ JEDNÁNÍ PRACOVNÍ SKUPINY
INstrategy - Institut pro evropské a národní strategie Zkušenosti s přípravou a realizací projektů v rámci 1. strukturální intervence EU (2004-6) Plzeň,
1 Inovace 2007 Týden výzkumu, vývoje a inovací Operační programy na období Doc. Ing. Karel Šperlink, CSc.prosinec 2007.
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Centrum andragogiky, s.r.o. Škroupova 631, Hradec Králové 2 Práce na dálku řízená podnikem (Corporate Teleworking) Úvod.
ÚVOD STRATEGICKÉ ŘÍZENÍ STRATEGIE TRH KOMPLEXNÍ PŘÍSTUP NÁKLADY
Strategie rozvoje městské části Praha - Libuš Posouzení vlivů Strategie na životní prostředí (SEA) Ing. Bohumil Sulek, CSc. Praha-Libuš,
Horizontální priority = oblasti, které musí zohledňovat každý projekt předkládaný k podpoře ze strukturálních fondů Evasco s.r.o. Rumunská 1 CZ
Nashova rovnováha v elementárním redistribučním systému
Potřeby obcí a jejich financování v období Ing. Dan Jiránek XV. Celostátní finanční konference Praha, 29. listopadu 2012.
Project informační systém E-Shop Jméno: Michal Straka Třída: 2.IT Rok: 2011/2012.
Program rozvoje venkova ČESKÉ REPUBLIKY na období 2007 – 2013.
Prezentace společnosti GOLFER s.r.o Konference Partnerství pro budoucnost – CÍLOVÝ SYSTÉM ŘÍZENÍ MÍSTNÍHO ROZVOJE STRATEGIE A PROJEKTY.
Vydání prvního ECD u příležitosti druhé řádné valné hromady CACS v místě jejího konání, na čistící stanici SPETRA CZ s.r.o. SPETRA CZ s.r.o. Třanovice.
1 Řízení implementace IS a SS* Šablony. 2 Vzorové postupy.
Traumatologický plán ÚSZS
V. Informace pro marketing Otázky: 1.K čemu slouží systémy market.informací 2.K čemu slouží market. Výzkum 3.Jak řešit market. Problém 4.Jak získat primární.
Ing. František Řezáč, Ph.D. Masarykova univerzita Marketingové řízení pojišťoven.
Př.MPO 2: strategie podniku a růst hodnoty podniku Strategie Růst výkonnosti podniku Růst hodnoty podniku.
Projekt: Praktický průvodce ekonomikou aneb My se trhu nebojíme! Reg. č.: CZ.1.07/1.1.34/ Nové trendy v investování.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
Předmět Marketing BP522 Kontaktní údaje: Ing. Šárka Dvořáková, Ph.D. Středa.
Strategie rozvoje obce – tvorba koncepčního dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období fáze tvorby koncepčního dokumentu Mgr.
Programy regionálního a municipálního rozvoje Mgr. Oldřich Hájek.
Evropské fondy a budoucnost obcí a měst Městská a územní dimenze politiky soudržnosti Oldřich Vlasák Místopředseda Evropského parlamentu Místopředseda.
Akční plán Strategie vzdělávání pro udržitelný rozvoj Materiál je připravován na základě usnesení vlády č. 851/2008, o Strategii vzdělávání pro udržitelný.
DEPARTMENT OF HR MANAGEMENT UNIVERSITY OF ECONOMICS, PRAGUE | W. CHURCHILL Sq. 4 | Prague 3 | kp.vse.cz CSR jako součást výuky personálního managementu.
Aktuální stav přípravy programového období František Kubeš odbor regionální politiky Ministerstvo pro místní rozvoj ČR RSK Pardubického.
Vstupní a Výstupní zařízení. Co to je? Vstup/výstup (I/O, anglicky input/output) označuje ve výpočetní technice hardwarové zařízení, která zprostředkovávají.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad zdrojů a veřejného rozvodu elektrické energie.
Posouzení vlivů Národního rozvojového plánu pro programové období 2007 – 2013 na životní prostředí Regionální environmentální centrum ČR Praha,
Projekt Sdružení místních samospráv ČR „MAS jako nástroj spolupráce pro efektivní chod úřadů“
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR RNDr. IVO RYŠLAVÝ STRATEGIE REGIONÁLNÍHO ROZVOJE ČR
STRATEGIE ČIŽP Rob Bakx
Software pro řízení projektů
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Aktualizace Strategie udržitelného rozvoje ČR
Zdravé prostředí pro život je veřejná služba
DEN ZEMĚ
ČLOVĚK V PROSTORU Tematická oblast
TVORBA STRATEGIE HARM BORGERS
Michal Kubáň Martin Nečaský Tomáš Pecha 31. března 2017
UNIVEZITA SPOLUVYTVÁŘÍ SVOU ZEMI
INTEGROVANÉ PLÁNOVANÉ PROSAZOVÁNÍ ZÁKONŮ O ŽIVOTNÍM PROSTŘEDÍ
Národní síť Zdravých měst ČR
Kontext Strategie Dílna C
MIIMÁLNÍ KRITÉRIA PRO INSPEKCE V ŽIVOTNÍM PROSTŘEDÍ
STANOVENÍ INSPEKČNÍCH PRIORIT
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA
„Koncept“ – Koncepce dalšího vzdělávání
Úřad vlády České republiky Odbor Rady pro výzkum, vývoj a inovace
Život na venkově Denisa Poskočilová 9.C. Charakteristika venkovského osídlení.
Transkript prezentace:

Obsah strategie Dílna D Notes

Perspektivy pro obsah strategie Řízena životním prostředím (z venku dovnitř) Řízena zdroji (zevnitř ven) Strategy content

Úkol pro skupinu 1 a 3 Použijte všechny seznamy z dílny C k definici priorit všech možných témat z perspektivy “řízení zdroji” Strategy content

Úkol pro skupinu 2 a 4 Použijte všechny seznamy z dílny C k definici priorit všech možných témat z perspektivy “řízení životním prostředím” Strategy content

Prázdný seznam obsahových priorit Téma Zdroj s vlivem na téma Priority (vysoké, střední, nízké, žádné) Důvod pro priority Strategy content