Logistika a Supply Chain Management

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vypracováno kolektivem autorů České společnosti pro technickou normalizaci Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví
Advertisements

KATEDRA CHEMIE Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni 2016.
VÝPOČET ČISTÉ MZDY VY_32_INOVACE_12_1_5 VÝPOČET ČISTÉ MZDY Autor: Ing. Jana Rauscherová Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace Gymnázium a Střední.
LOGISTIKA NOVÉ MATURITNÍ ZKOUŠKY TELČ CERMAT - Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Evropská sociální politika Fakulta sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze Prof. Martin Potůček, PhD., vedoucí kurzu
1 Virtuální Univerzita třetího věku. 2 Seniorské vzdělávání Univerzita třetího věku (U3V) je součást Celoživotního vzdělávání, organizované veřejnými.
Připraveno s podporou programu Erasmus+ Evropské unie. Provázanost výsledků učení, vyučovacích a hodnoticích metod Zkušenosti ZČU Brno Praha.
Klíčová aktivita 2 Systém vzdělávání Mgr.Regina Jonášová Praha
Logistika a Supply Chain Management Úvodní seminář.
HRUBÁ MZDA VČETNĚ PŘÍPLATKŮ VY_32_INOVACE_14_1_5 HRUBÁ MZDA VČETNĚ PŘÍPLATKŮ Autor: Ing. Jana Rauscherová CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO NOVÝ ŠKOLNÍ ROK 2016 / 2017 přihlášky na střední školu podáváme do přihlášky na Sš s talentovou zkouškou podáváme do
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Úvod k přednáškám o Jištění kvality technologických procesů VŠCHT pd v
Nový celorepublikový nástroj územního plánování: –koordinuje územně plánovací činnost krajů a obcí –koordinuje resortní koncepce s průmětem do území Obsahuje.
Základy veřejné politiky Kombinované studium Website kursu: Garant kursu a přednášející:
Didaktika přírodopisu 2 9. seminář Návrh aktivizující metody Mgr. Libuše VODOVÁ, Ph.D. Katedra biologie PdF MU.
HRUBÁ MZDA VČETNĚ NÁHRAD VY_32_INOVACE_15_1_5 HRUBÁ MZDA VČETNĚ NÁHRAD Autor: Ing. Jana Rauscherová CZ.1.07/1.5.00/ Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím.
Přijímací řízení pro školní rok 2012/2013 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Společenské vědy Legislativní proces v ČR.
FINANČNÍ DOPAD OPTIMALIZACE LOGISTICKÝCH PROCESŮ VE SPOLEČNOSTI AVIRE S.R.O. Autor diplomové práce:Bc. Monika Budovičová Vedoucí diplomové práce:doc. Ing.
Maturita 2017 YMNÁZIUM BLANSKO Základní informace o maturitní zkoušce v roce 2017.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO 14001
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování
Pedagogická psychologie
Přijímací řízení 2016/17.
První informativní setkání
Maturitní zkoušky 2014 ke dni
Organizace výroby Organizace a řízení výroby
Komplexní systém hodnocení
PREZENTACE K VĚDECKÉMU KOLOKVIU I, II, III
Organizace výroby Organizace a řízení výroby
Vnitropodniková komunikace ve vybraném subjektu
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Biologie - pokyny ke zkoušce
Evaluace předmětů studenty (Anketky)
Speciální metody fyziologie živočichů Bi 5611c
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
PB071 – Programování v jazyce C
Exkurz do historie a kultury Romů
JUDr. Věra Honusková, Ph. D., KMP, PPP
Organizace a požadavky
Program – – → 1. blok – dotazy posluchačů k prezentaci z minulého semináře, poskytování informací o dítěti, informovaný souhlas.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012
Z0076 Meteorologie a klimatologie
Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity
Rešerše.
Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
Novinky v Záznamníku učitele
VYUČOVÁNÍ A UČENÍ B/ A/ a/ cíle výuky b/ klíčové kompetence
Z0026 FYZICKÁ GEOGRAFIE Semestr: podzim 2013.
Digitální učební materiál
Základy sociální politiky - sociální reforma - sociální doktrína, Evropská sociální charta, Lisabonská strategie sociální statistika Mirka Wildmannová.
Mgr. et Mgr. Michal Tuláček 9. října 2017
Harmonogram cvičeních Podmínky pro zápočet Informační zdroje
BPH_EKOR Ekonomika organizací podzim 2012
Informace k přednášce a semináři k předškolní pedagogice Jarní semestr 2016 Zora Syslová.
Pravidla a doporučené postupy pro vytváření studijních programů
Tresty a ochranná opatření ( trestní sankce)
Cisco Networking Academy
Kontrolní práce – složené lomené výrazy
PŘEDZKOUŠKOVÁ PREZENTACE
Rovnice HRA.
Úvodní přednáška pro 1. ročník
SAMOSTATNÉ ODBORNÉ PRÁCE Národní ústav pro vzdělávání
Hodnocení, realizace a kontrolní etapa
STŘEDOŠKOLSKÁ ODBORNÁ ČINNOST
Informační modelování staveb (BIM)
Portál - role studenta v informačním systému STAG
Transkript prezentace:

Logistika a Supply Chain Management Úvodní seminář

Informace ke kurzu Výukové metody Metody hodnocení Výuka probíhá formou přednášek, které zahrnují výklad pomocí diskuze, a formou seminářů, ve kterých studenti pod dohledem vyučujícího zpracovávají zadané úkoly, s cílem procvičit si aplikaci vybraných metod a koncepcí. Metody hodnocení Kurz je zakončen písemnou zkouškou, která se skládá ze dvou testů: průběžného v polovině semestru a závěrečného ve zkouškovém období. Závěrečný test zahrnuje pouze učivo odpřednášené v druhé půlce semestru. Souhrn bodů získaný z obou testů musí překročit 60% (ze součtu maxima obou testů). Podmínkou ukončení předmětu je také splnění úloh vyžadovaných na seminářích (v požadovaném termínu a kvalitě). Zpracování a prezentace seminární práce tvoří 20% celkové známky Lze získat plusové body (max. 6) za dotazník (jeden dotazník – max. 2 body podle „kvality vyplnění“), který je uložený ISu. Dotazník je určený respondentům z podniků.

Úkoly Zpracování a prezentace jedné seminární práce (SP) ve vybraném termínu (termíny uloženy v rozpisu v ISu https://is.muni.cz/auth/rozpis/tema.pl SP je zpracována 2 osobami Je možné „vlastní téma“ nebo výběr (a případná specifikace) jednoho z navržených (viz následující slide). Vlastní téma je potřebné konzultovat s vyučujícími předmětu. SP může mít: 1. charakter případové studie - tedy prezentovat reálnou situaci v podniku (s částí textu věnovaného teoretické rešerši); 2. podobu rešerše dostupných empirických průzkumů - tedy průzkumů k danému tématu z vícero - mnoha podniků (opětovně s částí textu věnovaného teoretické rešerši; 3. podobu čistě teoretické rešerše k danému tématu. Konkrétní informace (rozsah a další formální požadavky a termín a způsob odevzdání atd.) k seminárním pracím jsou uvedeny v materiálu „Pokyny k seminárním pracím“ uložených v „Organizačních pokynech“ v ISu

Úkoly - Seminární práce Termíny pro prezentace seminárních prací: 11. 3., 18. 3., 25. 3. a 1. 4. (vždy 3 týmy/1 seminář). Přihlašuje se vždy jeden člen týmu. Jméno a příjmení druhého člena se vpisuje spolu s vybraným tématem do "Oficiálního zadání" k přihlášenému termínu prezentace.  Seznam navrhovaných témat (uvedený taktéž v rozpisu): Analýza systému skladování vybraného podniku Funkce dopravy, dopravní politika a vliv na logistiku a SCM Specifika logistiky chlazeného a mraženého zboží Řízení zásob - analýza přiměřeně komplexního příkladu z praxe Logistika nebezpečných chemických látek Výběr dodavatelů, rozvoj dodavatelů a rozvoj spolupráce Logistika a oděvní průmysl Zákaznický logistický servis podniku Hodnocení dodavatelů Řízení zásob Řízení skladů a skladových procesů a operací Řízení mezinárodní přepravy - analýza příkladu z praxe Udržitelná logistika - analýza příkladu z praxe Zpětná logistika - analýza příkladu z praxe TERMÍN ODEVZDÁNÍ DOTAZNÍKU/Ú (pokud se rozhodnete získat plusové body) JE 30.4. 2015.