Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL"— Transkript prezentace:

1 DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Střední průmyslová škola a Střední odborná škola gastronomie a služeb, Most, příspěvková organizace DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12 _INOVACE_OV24 Název školy SPŠ a SOŠGS Most Předmět ODBORNÝ VÝCVIK Tematická oblast PROVOZ OBCHODU Téma ČLENĚNÍ VELKOBCHODNÍC PODNIKŮ Z HLEDISKA VÝSTAVBY Ročník 1. Jméno autora Jaroslava Kapalínová Datum tvorby ZÁŘÍ 2012 Anotace Žáci se seznámí s členěním velkoobchodních podniků z hlediska výstavby. Materiál je určen pro žáky 1.ročníku obor prodavačské práce, prodavač.

2 ČLENĚNÍ VELKOOBCHODNÍCH PODNIKŮ
Z HLEDISKA VÝSTAVBY

3 ČLENĚNÍ Z HLEDISKA VÝSTAVBY:
OTEVŘENÉ SKLADY POLOOTEVŘENÉ SKLADY UZAVŘENÉ SKLADY VÝŠKOVÉ SKLADY HALOVÁ SKLADY ETÁŽOVÉ SKLADY

4 SKLADY OTEVŘENÉ A POLOOTEVŘENÉ
MAJÍ POUZE UPRAVENOU PODLA A OPLOCENÍ PODMÍNKA – DOBRÁ PŘÍSTUPOVÁ CESTA SKLADUJE SE ZDE – ZBOŽÍ V HROMADÁCH A KTERÉ NEVYŽADUJE UZAVŘENÉ SKLADY POLOOTEVŘENÉ: JEDNÁ SE O SKLADIŠTNÍ PLOCHY, KTERÉ JSOU ZASTŘEŠENY A NEMAJÍ BOČNÍ STĚNY UVEĎTE PŘÍKLADY ZBOŽÍ SKLADOVANÉHO V OTEVŘENÝCH A POLOOTEVŘENÝCH SKLADECH.

5 SKLADY UZAVŘENÉ A VÝŠKOVÉ
CHRÁNÍ VÝROBKY PROTI VŠEM ATMOSFERICKÝM VLIVŮM MAJÍ OBVODOVÉ STRANY A STŘECHU ŘADÍME SEM I SKLADY SPECIÁLNÍ VÝŠKOVÉ: JSOU TO UZAVŘENÉ SKLADY S VÝŠKOU OD 8 DO 12 METRŮ UVEĎTE DRUHY VÝROBKŮ SKLADOVÁNÝCH V TĚCHTO SKLADECH.

6 SKLADY HALOVÉ A ETÁŽOVÉ
JSOU TO JEDNOPODLAŽNÍ SKLADY S VÝŠKOU 5 AŽ 6 METRŮ ETÁŽOVÉ: JSOU SKLADY, KTERÉ MAJÍ DVĚ A VÍCE PODLAŽÍ UVEĎTE DRUHY VÝROBKŮ SKLADOVÁNÝCH V TĚCHTO SKLADECH.

7 ZDROJE Mojmír Novotný, OBCHODNÍ PROVOZ pro střední odborné učiliště, vydalo roku 2003, nakladatelství učebnic Fortuna, ISBN


Stáhnout ppt "DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL"

Podobné prezentace


Reklamy Google