Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
Advertisements

Strukturální fondy na MŠMT Setkání českých technologických platforem
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Veřejné projednání květen 2006.
Představení projektu: ROZVOJ West Bohemia – rozvoj partnerství v územní působnosti Ústeckého, Plzeňského a Karlovarského kraje 2. Expertní workshop k projektu.
Projekty řešené Ústavem mechaniky těles, mechatroniky a biomechaniky Seminář k problematice spolupráce v OP VK
KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE Registrační číslo: CZ.1.07/1.2.08/
Brno: NANOcontact – partnerské sítě1 Vzdělávací a kontaktní středisko pro průmyslové nanotechnologické úpravy povrchů CZ.1.07/2.4.00/
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Městská poliklinika Praha Městská nemocnice následné péče Název projektu Celoživotní.
Představení projektu a řešitelského týmu Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko – výzkumnou kariéru CZ.1.07/2.3.00/
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Tento materiál vznikl jako součást projektu In-TECH 2, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Projekt In-TECH 2 Ivan.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Rozvoj výzkumu a vývoje na Ekonomické fakultě JU CZ.1.07/2.3.00/
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost projekt POSTA PODPORA STÁŽÍ A ODBORNÝCH AKTIVIT PŘI INOVACI OBLASTI TERCIÁRNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ NA DFJP A FEI UNIVERZITY.
KONFERENCE k zahájení projektu Centrum celoživotního vzdělávání Klatovy Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Zkvalitňování dalšího profesního vzdělávání zaměřeného na stavebnictví, elektrotechniku a gastronomii.
Informační schůzka ŠANCE – před - po 1. výzvě.
Výzva č. 31 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.4 Partnerství a sítě Mgr. Martina Jedličková.
Projektový den Střední školy elektrotechnické, Ostrava, Na Jízdárně 30, příspěvkové organizace Mária Borovská Ostrava, TIME (tréninkové, inovační,
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
Operační program Rozvoj lidských zdrojů 1 OPERAČNÍ PROGRAM ROZVOJ LIDSKÝCH ZDROJŮ MPSV - Odbor řízení pomoci z ESF Konference k ESF – Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
OPERA Č NÍ PROGRAM VZD Ě LÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Mgr. Barbora Hošková Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR září 2008.
KONFERENCE k zahájení projektu Centrum vzdělávání pedagogů Klatovy Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR Klatovy.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
EVVO v Královéhradeckém kraji. Situace na KÚ KHK a strategické dokumenty pracovníci EVVO – 1 úvazek na odboru životního prostředí, spolupráce s odborem.
Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem ČR Číslo projektu – CZ /0024 Zřízení vzdělávacího střediska zařazeného do sítě Science.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
CZ.1.07/1.1.02/ Trvalá udržitelnost součástí implementace ŠVP na ZŠ Deblín Koordinátor projektu (manažer): RNDr. Břetislav Svozil, Ph.D. Zástupce.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
1 Operační program Výzkum a vývoj pro inovace Programovací období
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
Role znalostí MANAGEMENTU A MARKETINGU v přípravě pracovníků pro řešení vědecko-výzkumných úkolů Doc. RNDr. Eva Grublová, CSc. Mgr. Daniela Navrátilová.
Opava Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v Moravskoslezském kraji a jeho realizace OP RLZ Opatření 3.2 Registrační číslo.
Informace k možnosti motivace municipalit k UR v rámci fondů EU a jiných zdrojů.
Projekt ERNIE Moravská zemská knihovna Mgr. Jan Lidmila.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Strukturální fondy EU a priority MŠMT Ondřej Liška ministr školství, mládeže a tělovýchovy.
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
Konference INOVACE JE ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Brno,
Klinická hodnocení a farmakologie pro 3.tisíciletí – multimodální edukační platforma CZ.1.07/2.4.00/
INOVACE STUDIJNÍHO PROGRAMU FARMACIE NA FAF UK. Základní údaje o projektu Název projektuInovace studijního programu Farmacie na Farmaceutické fakultě.
Projekt IVOŠ Inovace a modernizace vzdělávacích programů VOŠ Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory: Vyšší odborné vzdělávání.
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
Okna vědy dokořán Rostislav Miarka. Souhrnné informace OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa 7.2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj Oblast.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í.
1 LETNÍ ŠKOLA MATERIÁLOVÉHO INŽENÝRSTVÍ – SUPMAT - Podpora vzdělávání pracovníků center pokročilých stavebních materiálů (CZ.1.07/2.3.00/ )
Úvodní konference projektu Kreativní a kompetentní učitel CZ.1.07/1.3.06/ Třeboň, 7. září 2010.
Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika OP3: Rozvoj lidských.
UNIVERZITNÍ INSTITUT SEMINÁŘ K OP VK VÝZVA 2.2 – VYSOKOŠKOLSKÉ VZDĚLÁVÁNÍ DOPORUČENÍ PRO PŘÍPRAVU PROJEKTŮ Zlín, budova VTP, 1. července 2009.
„Partnerství pro konkurenceschopnost“ Název projektu: „Partnerství pro konkurenceschopnost“ Zkrácený název projektu:„PARKON“ OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Projekt ESF Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality Jihlava, Michal Uhlař 1Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality.
Informace o projektu CEPIN. Cíl projektu Trvání projektu – Celková dotace Kč, z toho na FaF UK: Kč Realizován.
1 PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ Radim Chmelík.
Individuální projekt OP VVV
LETNÍ ŠKOLA MATERIÁLOVÉHO INŽENÝRSTVÍ
Místní akční plán vzdělávání MAP rozvoje vzdělávání na území Prahy 8
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Regionální stálá konference
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Zkrácený název projektu: „Rozvoj kompetencí“
Úvodní seminář Klíčová aktivita č. 3
Představení Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Rozvoj vzdělávání na Slezské univerzitě v Opavě CZ /0. 0/0
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
Statutární město Ostrava
Individuální projekt OPVVV Implementace KAP I.
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
Implementace Krajských akčních plánů rozvoje vzdělávání
Enterprise Europe Network: Výsledky a příprava období 2022+
Transkript prezentace:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK) 2.4 Partnerství a sítě CZ.1.07/2.4.00/31.0019 Partnerská síť pro spolupráci a aplikace v geoenvironmentálních a geotechnických oborech (PasGeo) Josef Zeman

Příjemce: Masarykova univerzita Partneři: Moravské zemské muzeum Těžební unie Spolupracující org.: ČGS, DIAMO s. p., Georadis s. r. o., MND, RWE, SÚRAO

Podporovaná aktivita Podpora spolupráce mezi institucemi terciálního vzdělávání, výzkumnými organizacemi a podnikatelským, veřejným a neziskovým sektorem Celkový rozpočet 20,277 mil. Kč Doba řešení 1. 2. 2012–31. 1. 2014 Klíčové aktivity KA 1 Stáže a odborné praxe (pro závěrečné práce) 6,732 mil. Kč KA 2 Odborné kurzy a semináře 6,500 mil. Kč KA 3 Tuzemské konference a studentské semináře 2,800 mil. Kč KA 4 Zahraniční konference a exkurze 2,500 mil. Kč

Řízení Řídící vědecký a realizační tým MU hlavní vědecký manažer doc. J. Zeman 50 % vedoucí KA 1 doc. J. Štelcl 50 % vedoucí KA 2 doc. M. Ivanov 50 % vedoucí KA 3 Mgr. L. Dziková 30 % vedoucí KA 4 doc. S. Nehyba 30 % koordinátor projektu ing. Kopecký 50 % administrátor KA 1-4 Mgr. I. Sedláková 80 % ekonom projektu (finanční manažer) 30 % MZM odborný garant partnera 15 % manažer u partnera 15 % ekonom partnera 20 % TU odborný garant partnera 15 % manažer u partnera 15 % IT-specialista 20 %