Krajská hospodářská komora Zlínského kraje

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1 HK ČR, HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY EXPORTNÍ KONFERENCE PRAHA 15. LISTOPADU 2012.
Advertisements

Podpora plánování rozvoje sociálních služeb formou založení odborných partnerství CZ.1.04/3.1.03/
Úloha KISMO v rozvoji e-governmentu na úrovni měst a obcí Ing. Cyril Čapka Komise pro informatiku Svazu měst a obcí.
PODNIKÁNÍ VY_32_INOVACE_POD_20. Obsah Základní pojmy Právní úprava Podnikání podle živnostenského zákona Obchodní společnosti Družstva Státní podnik Neziskové.
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČR - Pevný bod ve světě podnikání Okresní hospodářská komora Vyškov Představení – komory a aktivit v regionu 1. dubna 2016 seminář SOCIÁLNÍ.
Projekt zvýšení vývozu služeb Ing. Radek Vaníček Ministerstvo průmyslu a obchodu.
AKTUÁLNÍ VÝVOJ V ROP SČ 15. října 2015 Výroční konference – Senohraby Ing. Václav Chytil.
Návrh věcného záměru zákona o podpoře a řízení cestovního ruchu Výroční konference cestovního ruchu turistického regionu Východní Morava Holešov, 25. leden.
Kulatý stůl II. Nový Šaldorf-Sedlešovice MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů.
Předcházení odpadům z pohledu Svazu měst a obcí ČR Pohled obcí a měst jako původců komunálních odpadů Praha, Svaz měst a obcí České republiky.
Operační program Průmysl a podnikání Programové dokumenty OP – Průmysl a podnikání Národní rozvojový plán ostatní operační programy Socioekonomická.
Páteřní infrastruktura Liberec mobilita, energetika, ICT, sítě ŽP Východiska, priority.
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Spolupráce podniků s vysokými školami. Kolaboratorní výzkum Účinná spolupráce Smlouva o využití podpory Smluvní výzkum Úvod ČVUT – odbor rozvoje2.
NSK A SEKTOROVÉ DOHODY JAKO NÁSTROJE PRO PROVÁZÁNÍ POTŘEB ZAMĚSTNAVATELŮ A VZDĚLAVATELŮ Ilona Šimarová, Svaz průmyslu.
Strategické dokumenty, řízení, plánování a směřování Jihočeského kraje Ing. Luboš Průcha vedoucí oddělení regionálního rozvoje KÚ JčK.
Procesy ve veřejné správě Ivo Vašíček Proces veřejné správy Získávání zdrojů dané, poplatky, pokuty Vnitřní a vnější bezpečnost Správa zdrojů Údržba.
SEMINÁŘ K PROBLEMATICE EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU Porovnání obsahu a zaměření OP RLZ a JPD Cíl 3 * Městská knihovna, Praha.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
SCLLD LAG Podralsko Zpracování SCLLD bylo podpořeno z Operačního programu Technická pomoc Registrační číslo projektu: CZ.1.08/3.2.00/ Strategie.
Strategická východiska rozvoje dopravních sítí Ing. Tomáš Čoček, Ph.D. 1. náměstek - státní tajemník Ministerstvo dopravy ČR.
Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název a adresa školy: Integrovaná střední.
Možnosti čerpání MAS v rámci jednotlivých OPERAČNÍCH PROGRAMŮ MAS STŘEDNÍ POVLTAVÍ z. s.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Podpora napojení logistických center na železniční dopravu Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav technicko-technologický Autor.
Fakta a mýty o přípravě dopravní infrastruktury v ČR Ostrava Libor Lukáš předseda SRDIM.
KVALITA VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB KVALITA VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB JIHLAVA Mgr. Naděžda Vrbatová, PhD.
Tematické setkání KAP Ústeckého kraje Metodická podpora KAP pro intervenci Rozvoj škol jako center CŽU (dalšího profesního vzdělávání) Jana Bydžovská,
1 VI. Ročník mezinárodní konference Střední Morava - křižovatka dopravních a ekonomických zájmů 22. září 2016 Luhačovice Potřeby a problémy dalšího rozvoje.
Veřejná podpora, veřejné zakázky (příklady z praxe) Ing. Josef Žid.
CESTA PRO CHYTROU BUDOUCNOST. SMART CITIES Teorie?Koncepce? Realita? Neohraničený urbanistický koncept Informační technologie pro efektivní správu měst.
ZÁKLADNÍ HLEDISKA A CÍLE PŘI ZPRACOVÁNÍ NÁVRHU STÁTNÍ ENERGETICKÉ KONCEPCE HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO 14001
MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů
Poloha Top argumenty. Poloha Top argumenty Top argumenty Doprava Silniční doprava Dálnice D11: 9 km Praha: 74 km Letecká doprava Praha - Ruzyně: 98.
Inovace jako nedílná součást programů financovaných z ESIF
Služby I. Z á k l a d n í š k o l a Z r u č n a d S á z a v o u
Brno, Příslušnost vodoprávních úřadů
Ing. Kateřina Lichtenberková
Postup aktualizace Regionálního akčního plánu Zlínského kraje Ing
Tematicky zaměřený kulatý stůl
Členská schůze MAS Nepomuk,
SEMINÁŘ AKTIVNĚ S BESIPEM
SMĚRNICE 2000/60/ES Evropského parlamentu a Rady z 23
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Mezinárodní hotelnictví
Krajská hospodářská komora Zlínského kraje
Podpora rozvoje dopravy s využitím ROP Střední Morava
Huslenky V obci se nachází evangelický kotel, který byl nedávno rekonstruován a je postavem i ve skanzenu v Rožnově. Historie obce začíná v roce 1949.
Směrnice OECD pro nadnárodní podniky – význam a role
Univerzitní město Olomouc
REGIONÁLNÍ ENERGETICKÉ FÓRUM - ÚSTÍ 2012
SOUSTAVA CHRÁNĚNÝCH ÚZEMÍ EVROPSKÉHO VÝZNAMU
AKTUALIZACE REGIONÁLNÍ INOVAČNÍ STRATEGIE ZLÍNSKÉHO KRAJE
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Hledáme klíč k právům dětí
Komora sociálních podniků
Výroční zpráva o stavu podnikání v Ústeckém kraji za rok 2017
Produktivita nejen v dopravě a růst mezd
Ing. Pavlína Tomková Odbor drážní a vodní dopravy
Projekt „Plánování sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Život bez střeva , Praha.
Významné stavby SŽDC v regionu Střední a východní Moravy
- ČESKY SEVER Sociální podnik a OPZ •.
Inovační strategie ČR a nástroje podpory MPO
Vítáme Vás v Luhačovicích
Aktivity Olomouckého kraje v oblasti podpory podnikání v roce 2016
Systémové řešení – Motivace a vzdělávání pedagogů aktivita Společně na trhu práce CZ /0.0/0.0/16_034/
Transkript prezentace:

Krajská hospodářská komora Zlínského kraje 24.9. 2015

Hospodářská komora ČR Jediná podnikatelská reprezentace zřízená zákonem č. 301/1992 Sb. o Hospodářské komoře České republiky a Agrární komoře České republiky Je zastoupena ve všech regionech, a to 14 krajskými hospodářskými komorami a 51 okresními a regionálními komorami. Nedílnou součástí hospodářské komory je 83 živnostenských společenstev. Vznik za účelem: Podpora podnikatelských aktivit Poskytovatel služeb Organizace vzdělávací činnosti Vydává odborná stanoviska (Osvědčení o původu zboží, ATA karnety) a další Krajská hospodářská komora Zlínského kraje Vznikla v roce 2013 fúzí Okresních komor Uherské Hradiště, Vsetín a Zlín. Zastupuje téměř 400 firem z regionu.

Hospodářská komora ČR Sekce Hospodářské komory ČR pracovní platformy vedeny odborníky na danou problematiku. úkolem je prosazovat požadavky podnikatelů v konkrétních oblastech zabývají se legislativou

odpolitizovat podnikání v dopravě Hospodářská komora ČR Dopravní sekce – cíle podpořit dobudování dostatečné dopravní sítě mezistátního,celostátního a regionálního významu a vybudování sítě multimodálních terminálů, napojených na silniční a železniční síť, ve vhodných případech i na vodní a letecké cesty, odpolitizovat podnikání v dopravě podpořit směřování investic do údržby a modernizace infrastruktury podle skutečných potřeb  

Hospodářská komora ČR HK z pozice zástupce českých podnikatelů prokázala, že -urychlené dobudování páteřní sítě DI má strategický význam na postavení ČR v mezinárodní ekonomické soutěži rozvinutá silniční a železniční síť má vliv na zaměstnanost a udržitelný rozvoj jednotlivých regionů .

Hospodářská komora ČR Apeluje aby vláda našla finance pro kraje, aby tak mohly pokračovat v započatých investičních aktivitách Požadujeme hledání účinnějšího a propracovanějšího systému financování DI jako celku a nalezení stabilního řešení financování krajských komunikací Podporujeme cíle Sdružení pro rozvoj dopravní infrastruktury na Moravě Přistoupili jsme jako signatáři k Luhačovické výzvě 2014

DĚKUJI ZA POZORNOST Ing. Ivona Huňková Předsedkyně představenstva KHK ZK Krajská hospodářská komora Zlínského kraje Vavrečkova 5262, Zlín