SDP tramvajová sekce Bratislava 16. – 17. 4. 2014.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výběr vozidla do firmy – máme k dispozici všechny informace? Michal Krátký, Přemysl Žižka – DEN S FLEETEM DEN S FLEETEM – JARO 2010.
Advertisements

Technická dokumentace
Úřad práce v Jihlavě Informační poradenské středisko
Informační poradenské středisko
Mezinárodní konference DOPRAVA BEZ BARIÉR
PODPURNÉ PROCESY V ORGANIZACI
Číslo-název šablony klíčové aktivityIII/2–Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tematická oblastEkonomika a účetnictví – Činnosti ve výrobním.
Management kontinuity činností organizace
Geo-informační systémy
SEKUNDÁRNÍ TRH UŽITKOVÝCH VOZIDEL
Pracovní skupina Pracovní skupinu tvoří určitý počet osob na jednom pracovišti, kteří jsou spjatí společnou činností, vnitřní strukturou sociálních pozic.
Hanácké železárny a pérovny, a.s. PROSTĚJOV Připravila: Ing. Marika Pilíšková Dne:
Ekonomika informačních systémů
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Příprava výrobního procesu Vypracoval : Ing. Marcela Zlatníková Projekt Anglicky v odborných předmětech,
Příprava pracovníků v Tanex,PLASTY a.s. Ing. Dana Spejchalová, Ph.D.
Organizační členění ÚO
Personální funkce Ekonomika a řízení podniku 2008/2009 Seminář č. 6 JUDr. Martin Landa.
STRATEGIE SPOLEČNOSTI A JEJÍ ZÁMĚRY V ROCE 2014
Požadavky KOMA-Servis na absolventy pro obor hydrauliky Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ“ Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH.
Technologie sledují pohyb Telematická řešení nad vozovými parky
RNDr. Jana Sýkorová SOŠ a SOU technické, Třemošnice, Sportovní 322
Komplexní produktivní údržba (TPM)
Členění nákladů v nákladovém účetnictví
1 O čem budeme dnes hovořit: Management MSP Marketing MSP Tvorba cen.
Od 1. dubna 2011 je účinný zákon o Úřadu práce České republiky, kterým se mění struktura a řízení úřadů práce. Tolik citace z tisku, co to však znamená?
TECHNICKÝ ÚSEK HOTELU Náplň vedoucích pracovníků
Asociace energetických manažerů a Sdružení velkých spotřebitelů Ing. Aleš Valla Obchodní ředitel MORAVIA ENERGO, a.s. Nová pravidla vyhodnocování odchylek,
Charakteristiky provozu trolejbusové dopravy
Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval:
Management - Organizování
2. Životní cyklus a procesy projektu
Podpora zaměstnanosti v Jihočeském kraji
5. PROJEKCE MODERNÍCH ORGANIZAČNÍCH A ŘÍDÍCÍCH PODNIKOVÝCH STRUKTUR Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology.
Vybrané manažerské metody: Balanced Scorecard, EFQM
AUDIT ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ V MALÝCH A STŘEDNÍCH PODNICÍCH Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business.
EKONOMIKA DOPRAVNÍHO PODNIKU Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Projekt EVO1 Jednočlánkové bezbariérové tramvajové vozidlo typu EVO1 člen skupiny
 Jedna z největších škol Karlovarského kraje  Více jak 1000 žáků a 100 zaměstnanců  11 maturitních oborů  11 učebních oborů 
Průzkum zaměstnanosti v Jihomoravském kraji k Na realizaci průzkumu se podílely: Krajský úřad Jihomoravského kraje a Úřady práce Blansko, Brno.
Ekonomické a organizační problémy ve školství Pk v 1. Q 2009 Ing. Ladislav Forman vedoucí odboru školství, kultury, památkové péče a tělovýchovy
Management - Organizování1 Ladislav Blažek Organizování PS 2015/16 Osnova: 1. Organizace a trh 2. Organizační struktura 3. Parametry organizační struktury.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Dopravní politika ČR.
Klimatizace ve vozidlech MHD SDP ČR Tramvajová skupina Košice
1 Název projektu: Pořízení trolejbusů MDPO, a.s..
Prezentace pro OS tramvají - Bratislava, Odbor Kolejová vozidla, Ing. Petr Tomala, Prezentace pro OS tramvají Bratislava.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Navrhování a hodnocení technického produktu z hlediska.
Prezentace pro OS tramvají - Ostrava, Odbor Kolejová vozidla, Ing. Petr Tomala, Prezentace pro OS tramvají Ostrava.
Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera.
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI SDP října PARTNER DOPRAVNÍCH PODNIKŮ PARTNER VÝROBCŮ VOZIDEL PARTNER PRO VÁS.
Marketingový systém řízení KontrolaRealizacePlánování.
Management řízení organizací. složky řízení plánování plánování organizování organizování vedení lidí a motivace vedení lidí a motivace kontrola kontrola.
Setkání s hejtmanem Most, Obsah setkání – aktuální témata  Doprava v Ústeckém kraji – souběhy tratí a řešení  Cestovní ruch v Ústeckém.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Sdružení dopravních podniků ČR odborná skupina TRAMVAJE
PROJEKT SYSTÉMU ŘÍZENÍ PODNIKU
SDP tramvajová sekce OSTRAVA 22. –
Šablony OP VVV a podpora nadání
Škola jako partner firmy
Základní výpočty v silniční nákladní dopravě II Předmět: Technologie silniční nákladní dopravy - cvičení Ing. František Lachnit, Ph.D.
Dva jsou víc než jeden CZ.1.07/1.2.23/
Optimalizace výrobního procesu s využitím principů štíhlé výroby
PROJEKT SYSTÉMU ŘÍZENÍ PODNIKU ZÁKLADNÍ POŽADAVKY A DOPORUČENÍ
PROJEKT SYSTÉMU ŘÍZENÍ PODNIKU
Možnosti spolupráce škol a firem
Sdružení dopravních podniků ČR Odborná skupina TRAMVAJE
Setkání kariérových poradců
Setkání kariérových poradců oblasti Ústí nad Labem, Děčín a Litoměřice
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY
Prezentace pro OS tramvají
Současný počet tramvají v evidenci DPMO a. s.
Transkript prezentace:

SDP tramvajová sekce Bratislava 16. – 17. 4. 2014

Evidenční stav tramvají

Středisko ústřední dílny DPMB, a. s. Rozhodující úkoly v rámci DPMB, a. s. Zabezpečení střední a těžké údržby tramvajových vozidel Realizace rekonstrukcí a modernizací tramvají Renovace komponent Činnosti pro externí zákazníky Ostatní práce – havárie, běžné opravy, údržba zvedacích zařízení

Práci organizuje a podporuje Personální členění Rozhodující profese Elektromechanici a zámečníci kolejových vozidel Speciální profese Lakýrníci, stolaři, čalouníci, kováři, obráběči kovů a další Organizační členění 20 dílenských pracovišť se 160 pracovníky Základní sekce Elektrodílny, karosárna, strojní dílny, lakovna, stolárna, zkušebny Práci organizuje a podporuje 6 mistrů, 3 pracovníci ekonomického zaměření, 3 konstruktéři, 4 technologové

Celkové plnění má dopad do mezd Procesní řízení Každá prohlídka má definovaný: 1) Návod údržby (pracovní postup) v SAPu Návody jsou pro každý typ prohlídky a tramvaje a každé pracoviště, aktualizují se každý rok 2) Harmonogram postupu prací. Jsou stanoveny: Konkrétní odpovědnosti Plánované náklady Výkony Termíny Souběhy prací Celkové plnění má dopad do mezd

Ukázka návodu údržby výkony

Ukázka návodu údržby komponenty

Harmonogram prohlídky

Podíl základních činností Těžká údržba – generálky a velké prohlídky 25 – 35 KS 120 000 hod. Rekonstrukce a modernizace tramvají 6 - 12 KS 70 000 hod. Střední prohlídky tramvají 90 – 100 KS 40 000 hod. Podpůrné činnosti 30 000 hod.

Předpoklady další činnosti ústředních dílen souvisí se strategií DPMB,a.s. Vývoj v obnově vozového parku Modernizační programy tramvají Vyřazení odporové výzbroje Postupné vyřazování vozů typu T3G, K2R Pokračování rozšiřování podílu tramvají s nízkou podlahou ze současných 43% na 60% (do 5ti let ?) Provoz max. 40m souprav Zvýšení podílu asynchronních pohonů

Děkuji za pozornost a těším se na příští setkání