Naše třída II.PŠ 2013/2014.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1. samostatná práce 9.B ZŠ Komenského 2 Žďár nad Sázavou
Advertisements

Šárka Špirhanzlová 3.A ČESKÝ JAZYK.
Zdravím ze školy v přírodě Nový Dvůr - Poustky
Kadeřnická soutěž „Glamour – Kouzlo krásy“ 2013
Kdo je kdo ZŠ Křepice 3. třída.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
Tenis Eva Jiránková. Obsah ∞ Koho hledáme? ∞ Proč hrát tenis? ∞ Přihláška KLIK.
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Naše ZŠ Ludgeřovice slaví 50. narozeniny :D
Mezi moje záliby také patří pozorování a fotografování ptáků
Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_222_2TR_CJ Autor: Mgr. Miroslava Ondrová.
Co rádi děláme.
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
Lenka Hodačová Mé studium na 4.zš v Chebu.
Denisa Tofernerová Mé studium na 4. ZŠ.
Základní škola Lenešice
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_236_2TR_CJ Autor: Mgr. Miroslava Ondrová.
6. TŘÍDA .
ASISTENTI PROJEKTU Práce v EU – proč ne?
Naše t ř ída VII.2oo7/2oo8. Seznam t ř ídy Seznam t ř ídy 1. Beneš Martin 1. Beneš Martin 2. Benová Jana 2. Benová Jana 3. B ěť áková Michaela 3. B ěť.
Jediným učitelem hodným toho jména je ten, který vzbuzuje ducha svobodného přemýšlení a vyvinuje cit osobní zodpovědnosti.
Nabídka letních táborů a pobytů pro děti a mládež z oblastí postižených povodní od České pojišťovny 1/7/2013 Česká pojišťovna.
Na vlně První republiky
Jmenuji se Pavel Hanzal. Bydlím v Chebu v centru města. Je mi 15 let. Nejdříve jsem chodil na 6. ZŠ v Chebu. Jelikož jsem dyslektik, tak jsem přešel na.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_237_2TR_CJ Autor: Mgr. Miroslava Ondrová.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
ZEMĚ NAŠE PLANETA Dílna 4 SKUPINOVÁ PRÁCE V CENTRECH AKTIVIT PŘI ZÍSKÁVÁNÍ POZNATKŮ PRACUJEME SPOLEČNĚ A UČÍME SE: -ROZDĚLIT SI MEZI SEBOU ÚKOLY -ZAPOJIT.
Cestovní agentura Caspo, s. r. o.. Naše cestovní agentura ve spolupráci s cestovní kanceláří ParisTour, s. r. o. se zabývá zprostředkováváním prodeje.
Co se mi líbí a nelíbí ve škole
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Jan Sekera Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová
Moje Rodina.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_215_2TR_CJ Autor: Mgr. Miroslava Ondrová.
Jsem, Umím, Mám Jsem Jmenuji se: Samuel Brablenec
Třída 8.C.
Začínáme besedou na téma Co s odpadem a zkoušíme recyklaci papíru Touto besedou nás provázel pan učitel Jan Kopřiva. Naučili jsme se tu i papír vyrobit.
SAZKA OLYMPIJSKÝ VÍCEBOJ 2014/2015
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
OABV 3. A (ekonomické lyceum) Jaňulka Polachová. Seznam studentů 3. A Bartošová VeronikaPaulík Jiří Blažejová ŠárkaPolachová Jana Darmovzal JanPoláková.
Základní škola Moravičany 2015/ ročník. Anna Faltýnková Jmenuji se Anna Faltýnková. Je mi 11 let. Pátým rokem hraji na housle. Ráda sportuji a.
Anotace: Prezentace je určena pro 3. ročník, předmět český jazyk. Žák se seznámí s přídavnými jmény. Naučí se na ně zeptat a vyhledat ve větě. Obohacuje.
Moje třída 9.ročník 4.ročník. 9.ročník Marian Čipčala, Petra Merhautová Simon Kocaj Zdenek Mühldorf Aneta Křížová Václav Lev Věra Čipčalová Luboš Ferenc.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Vlasta Fitzová Mgr. Název DUM: VY_32_Inovace_2.2.3 Co děláme ve škole Název sady: Člověk a jeho svět 2.ročník.
Letos nás je celkem holek a 8 kluků Máme nejlepší třídní učitelku Lídu Růžičkovou Máme skvělý kolektiv – táhneme za jeden provaz.
5. A 2013/2014 Berkyová Darina Filová Melisa Kapurová Agnesa Karchňáková Viola Kudríková Sandra Netáhlová Klára Bílý Kristian Demeter Gejza Kalocsai.
ANOTACE Materiál je určen pro žáky 3. a 4. ročníku. Patří do vzdělávací oblasti Jazyk a jazyková komunikace. Žáci procvičují pádové otázky a doplňují.
Patrik Válek Jsem Patrik. Chodím do 5. třídy. Rád hraju fotbal a mé oblíbené hodiny jsou matematika, čeština a tělocvik. Chci se stát fotbalistou.
Ráda hraje míčové hry Je pro holky ve třídě skvělá kamarádka
Patrik dupák ,hodný ,šikovný, někdy je urážlivý, ale spolehlivý.
Název školy: Svobodná základní škola, o. p. s
Naše škola 1.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
8. ZŠ Most Vítězslava Nezvala 2614.
Druhá třída hraje vánoční hru pro své rodiče
Žákovský parlament 1.stupeň
Vítáme Vás ve třídě 4.B .
Základní škola Jana Noháče
Základní škola Moravičany 2015/2016
„Moje škola – moje třída“
Mnichovice Tour 2018 benefiční cyklistický závod v rámci projektu
Naše první školní krůčky
Ekocentrum Paleta Jeden za všechny.
Základní škola Jana Noháče
PANDAMENT.
Mnichovice Tour 2019 benefiční cyklistický závod v rámci projektu
Exercise 1 Translate: Hi, my name is Darcy. I study Math and English.
Transkript prezentace:

Naše třída II.PŠ 2013/2014

Seznam žáků: + tř. učitelka Michal Bílý Markéta Pikalová Kristián Liška Marcel Ferko Miroslav Stuchlý Dagmar Kandrová Kristýna Berkyová Jiří Jambor Denisa Čonková

Jak se učíme ?

Máme u nás několik tříd, proto je naše učení trochu složitější. Naši nejmenší to však zvládají. Nejvíce nás baví tělocvik. Ani práce na Ict nám nedělá potíže. Jezdíme rádi na soutěže a závody. Poslech a tanec nejsou na škodu.

Hraju fotbal / Marcel/

Jezdím autem / Míra/

Jak vypadám? /Dáša/

Umím psát /Míša/

Snaha se cení /Kristián/

Už se nezlobím.

Marcel mi pomůže.

Schválně, umím to?

Napsal jsem to-uf.

Trocha pohybu neuškodí?

Dáša v akci.

Pracujeme na Ict.

Spolupráce.

Hra.

Učíme se?

Konec.