ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PENZIONU BEST

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Advertisements

1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
ROP – možnosti pro cestovní ruch
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013 Litovel
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ OLOMOUC (IPRÚ OLOMOUC) Past na turisty.
Odborná sekce Rady kvality ČR „Kvalita v průmyslu a stavebnictví“ Poradenské služby v programech Operačního programu Podnikání a inovace 5. ledna 2009.
Rekonstrukce východního přístavku zámku Liblice. Žadatel Středisko společných činností AV ČR, v.v.i. Národní 1009/3, Praha 1 veřejná výzkumná instituce.
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Výroční konference ROP Střední Morava Využití nového modelu administrace pro přípravu projektových záměrů z ROP Střední Morava OlomoucZlín
Přílohy související s podáním a realizací dotace z PRV Lipová, „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Možnosti podpory investičních záměrů v oblasti vzdělávání Liberec – KÚ Libereckého kraje.
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
Pro MAS projekty (období 2007 – 2013) Státní zemědělský intervenční fond, Ministerstvo zemědělství.
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
ROP: FINANCE PRO VÁŠ INVESTIČNÍ ZÁMĚR Výroční konference Regionálního operačního programu Střední Morava Zlín, 8. září 2009.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
IX. Konference Finance pro města a obce Libor Lukáš hejtman Zlínského kraje zástupce AKČR pro Regionální operační programy Využití Regionálních.
Regionální operační program NUTS II Severozápad 2007 – 2013 veřejné projednání
Integrovaný operační program Konference „Bezpečná Evropa“ Hradec Králové.
„Budujeme region se společnou budoucností“ „Budujeme region se společnou budoucností“ realizace SP LEADER Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova:
Opatření 2.2. Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech.
ROP: FINANCE PRO VÁŠ INVESTIČNÍ ZÁMĚR Výroční konference Regionálního operačního programu Střední Morava Olomouc, 2. září 2009.
IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Seminář k 1. výzvě Města Náchoda pro podporovanou aktivitu 5.2b Regenerace bytových domů
Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval:
Dotační projekty Vysokého Mýta
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
Regionální operační program Moravskoslezsko Datum: Místo: Prezentuje: Brno Kateřina Plachá.
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
AKTUALITY O REALIZACI ROP SČ 13/08/2009 Příbram JUDr. Ing. Tomáš Novotný, Ph.D.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV ERDF výzva pro vysoké školy Ing. Martin Hajnala Praha, duben 2016.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM (IROP) - možnost získání FINANČNÍ PODPORY pro pořízení územně plánovacích dokumentů - alokace 46 mil. EUR 1.
Evaluační aktivity Olomouckého kraje ve vztahu k vyhodnocení ROP SM Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Operační program Praha - Adaptabilita odbor fondů EU, Magistrát hl. m. Prahy Operační program Praha - Adaptabilita Možnosti čerpání z ESF v.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Cestovní ruch.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
VYHLÁŠENÍ 1. VÝZVY POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013 Tisková konference – Zlín
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
 Projekt byl spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj. náklady akce 25 mil. Kč z toho dotace z Evropské unie a ze Státního.
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Kroměříž
Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Kateřina Čočková, regionální projektová manažerka.
Regionální operační program pro NUTS 2 Střední Čechy 2007 – /11/2008 Mladá Boleslav Ing. Jan Přikryl.
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Informační seminář pro Seminář Greenway Jizera , Mladá Boleslav.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Přerov Podmínky pro dopracování projektu (problémy, rizika)
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Název projektu: „Výstavba pavilonu E v MŠ Pod Hájem„ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Výstavba pavilonu E v.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Královéhradecký kraj – podpora podnikání Ing. Michal Pultar Hradec Králové,
12. listopadu 2008Ing. Petra Zlámalová I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Oblast podpory 2.3 Lidské zdroje ve výzkumu a vývoji Výzva.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
Podpora obcí s rozšířenou působností z ROP Střední Morava v programovém období Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
IPRM Kladno-Kročehlavy Aktuální stav realizace IPRM
Integrovaný plán rozvoje města Hodonín Seminář pro žadatele
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Novinky z IROP.
Národní program podpory cestovního ruchu 2017
Možnosti financování obnov památek 2017 Ing. Alena Pospíšilová
RSK, KÚ Ústeckého kraje.
Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM
Revitalizace a zatraktivnění pevnosti Dobrošov „Kulturní dědictví ze strukturálních fondů“ , Sázava.
MAS Lípa pro venkov z.s. Monitoring a evaluace
Aktuální dotační příležitosti IROP
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
IROP SC VZDĚLÁVÁNÍ Centrum pro regionální rozvoj České republiky
INFRASTRUKTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ
INFRASTRUKTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ
Transkript prezentace:

ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PENZIONU BEST IVANA VÁCLAVKOVÁ Regionální operační program NUTS II Severovýchod Prioritní osa: 3 Cestovní ruch Oblast podpory: 3.1. Rozvoj základní infrastruktury a doprovodných aktivit v oblasti cestovního ruchu

ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PENZIONU BEST Základní informace o projektu Příjemce dotace: BEST s.r.o. Jednatelka: Ivana Václavková

ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PENZIONU BEST MÍSTO REALIZACE PROJEKTU ul. Brněnská 14/10, 571 01 Moravská Třebová

ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PENZIONU BEST VÝCHODISKA PROJEKTU stávající kapacita penzionu: 20 + 5 lůžek k tomu odpovídající prostory pro podávání snídaní nadprůměrná roční „obložnost“ lůžek 60% dispozice objektu umožňuje provést přístavbu a navýšit kapacitu o dalších 20 lůžek

ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PENZIONU BEST PŘEDMĚT PROJEKTU navýšení kapacity penzionu z 25 na 45 lůžek rozšíření kapacity a zlepšení kvality stravovacího zařízení a souvisejícího technického zázemí (sklady, recepce atd.) vytvoření 2 nových pracovních míst (indikátor)

ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PENZIONU BEST VÝZNAMNÝ ASPEKT PROJEKTU Spolupráce s místními autoritami na rozvoji služeb v oblasti cestovního ruchu Vazba na projekt předkládaný Městem Moravská Třebová zaměřený na revitalizaci památkově chráněných objektů „Cesta od renesance k baroku“ který spočívá ve vytvoření nové historicko - naučné stezky. Vedení Města Moravská Třebová vyjádřilo podporu realizaci projektu.

ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PENZIONU BEST ROZPOČET PROJEKTU Celkové plánované investiční náklady 10.641 tis. Kč z toho dotace z ROP NUTS II SV 60% ze způsobilých výdajů, tj. 6.384 tis. Kč

ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PENZIONU BEST AKTUÁLNÍ STAV REALIZACE PROJEKTU dne 22.9.2010 schválení dotační žádosti na realizaci projektu je vydané platné a pravomocné stavební povolení je zpracovaná prováděcí a tendrová projektová dokumentace na konci října 2010 bylo vyhlášeno zadávací řízení na dodavatele stavebních aktivit projektu ukončení fyzické realizace projektu – září 2011

ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PENZIONU BEST Děkuji za pozornost ! Ivana Václavková BEST s.r.o.