Co znamená „Guards“ ? Guards je jednotka britské armády, odpovědná za správu 6 pluků, včetně prestižní skotské stráže a granátníků.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hlavní atrakce zájezdu: Vychutnání ruchu a atmosféry Čínské čtvrti.  Návštěva chrámu Wat Po s velkou zlatou sochou ležícího Buddhy a Královského Paláce.
Advertisements

Naše obec – Rožmitál p. Tř
OLYMPIC VENUES LONDON 2012 OLYMPIJSKÁ SPORTOVIŠT Ě LONDÝN 2012.
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
Blanka Matragi.
Fotbal Kopaná Fočus.
SPORTOVNÍ PRODUKT Brigita Stloukalová.
VY_32_INOVACE_65_TEST OBECNÁ GEOGRAFIE AMERIKY
Matěj Školný. Je demokratický stát, jehož většina území se nachází v západní Evropě. Francouzskou republiku tvoří i Zámořská Francie, která zahrnuje území.
Zájezd do Velké Británie Konečně jsme na trajektu a loučíme se s francouzským přístavem Calais.
Prezentace Prezentace Sportareálu Pod Lipou ROUDNICE n/L. ROUDNICE n/L. Autor prezentace: Jan Franěk Použitá fota : Jan Franěk profes.fotog.-David.
Španělsko ZÁŘÍ ŠPANĚLSKO ZÁŘÍ 2014 V termínu od – jsme uskutečnili výlet do španělského městečka Oropesa del Mar, které leží naproti.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2009.
Rotary Exchange Columbus, Wisconsin Columbus, Wisconsin Město v jižní části státu Wisconsin Město v jižní části státu Wisconsin Přibližně.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
Vznik měst a jejich význam
Sankce a omezující opatření
ZSV Vznik a podstata státu.
Proč si myslíte, že byla Anglie takto označována?
ČLOVĚK A PŘÍRODA Zeměpis
Extreme Golf 1. Turnaj v extrémním golfu na sněhu.
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Památky Londýna Vítězslav Traurig.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_15.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
LONDÝN Hlavní město Spojeného království leží na řece Temži v jihovýchodní Anglii. Žije tu zhruba 7 miliónů obyvatel. Londýn se skládá ze tří částí: původní.
Česká literatura mezi válkami
VY_32_INOVACE 01 Úvod do Ameriky - poloha, rozloha, členitost
Austrálie.
VY_32_INOVACE_18 Amerika - Kanada - pracovní list
Házená Kateřina Horáková.
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Marketing klubu a události (Club Marketing and Event Marketing)
Amazonský prales Filip Tarant Můj web
Šumperk (Malá Vídeň).
Big Ben je hovorové označení používané pro hodinovou věž, která je součástí budovy Westminsterského paláce vedle Temže v Londýně a neformální pojmenování.
Rozdělení pozemních staveb do typologických skupin
PRORODINNÁ POLITIKA.  Prorodinná politika = souhrn aktivit a opatření za účelem podpory rodiny. Obecně se jedná o podporu rodin ve výkonu jejich přirozených.
VLÁDA. Vláda – předseda vlády (premiér) - místopředsedové - ministři Vláda České republiky  je vrcholný orgán výkonné moci  vláda je jmenována vždy.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Velká británie ( Anglie ) Hlavní město je Londýn ( obyvatel ). Sousedí s Irskem. Sousedí s mořemi Severní moře, Keltské moře, Irské moře, průliv.
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Šablona. Anotace : výkladová prezentace věnující se Kanadě jako státu Autor: Mgr.Hana Hilscherová Jazyk: Čeština Očekávaný výstup: porovnává a přiměřeně.
Název školy: Základní škola Chomutov, Písečná 5144 Název materiálu: VY_52_INOVACE_05_Britské_souostroví_ib2 Číslo projektu: CZ1.07/1.4.00/ Autor:
Autor: David Primus. What I liked most: I was most impressed by a meteorite, which was exhibited at the planetarium in Greenwich. I was surprised that.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL: VY_32_INOVACE_06_Z67_01 ŠkolaZákladní škola T.G. Masaryka Komárov, okres Beroun Jméno autoraMgr. Borovský Štefan Datum vytvoření
Základní škola Frýdlant nad Ostravicí, Komenského 420, příspěvková organizace Název projektu:Učíme obrazem Šablona:III/2 Název výstupu:Zoologické zahrady.
Londýn. Základní fakta Londýn je hlavní město Spojeného království Londýn má kolem 7 milionů obyvatel Londýn se skládá ze 3 částí: a)Město Londýn b)Město.
Název školy: MŠ a ZŠ Veselí nad Moravou, Kollárova 1045 Autor: Mgr. Andrea Filípková Název : VY_32_INOVACE_12/19_Západní Evropa Téma: Státy západní Evropy.
TITANIC V PRAZE Na světové výstavě Titanic se žáci IX. A a B seznámili nejen s osudy legendárního Titaniku, ale také s bouřlivým obdobím technických objevů.
Východní Evropa Zpracovala: Mgr. Kateřina Holá Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
Starověká Římská říše. Řím Civilizační okruh Původ ve městě Řím (zal. v 8. stol. př.n.l.) Kultura ovlivněna vlivem Etrusků, Řeků a dalších italických.
Speedminton Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova
VY_32_INOVACE_4/03_ČLOVĚK A PŘÍRODA
Londýn.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:
Londýn, místo, které mě zaujalo
Anglie LONDÝN.
BSE České Budějovice o. s.
Aplikace managementu ve sportovním klubu (min
Dolmabahce Palace v tureckém Istanbulu, který se nachází na evropské straně
Světadíly Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č. DUMu:
7 divů RUSKA IV Audio Tchaikovsky – La bella durmiente (libre)
MARIÁNSKÉ LÁZNĚ.
Curling Noblesa na ledu….
BEACHVOLEJBAL.
Dějiny Austrálie
Transkript prezentace:

Co znamená „Guards“ ? Guards je jednotka britské armády, odpovědná za správu 6 pluků, včetně prestižní skotské stráže a granátníků.

Jaká je provázanost mezi Guards Polo Clubem a La Martinou? La Martina není jen sportovní Polo oblečení, je to životní styl La Martina je původem z Argentiny, ze země, ze které pocházejí ti nejlepší polo hráči světa To nejpokročilejší technické vybavení pro Polo vyrábí La Martina v Argentině La Martina chápe Polo jako sport a také jako kulturu Stylové a určené k výkonu nejen pro Polo hráče Jaká je provázanost mezi Guards Polo Clubem a La Martinou?

GUARDS POLO CLUB Nachází se ve Velkém Windsorském parku, Guards Polo Club má vojenské pozadí a je často navštěvován královskou rodinou. Princ Filip, vévoda z Edinburghu, je prezidentem Guards Polo Clubu. Guards je největší polo klub v Evropě, co do počtu členů a množství polo hřišť.

Přes 1000 společenských členů a skoro 200 hrajících členů GUARDS POLO CLUB Přes 1000 společenských členů a skoro 200 hrajících členů Hrací sezóna – od Dubna do poloviny Září 25% hráčů jsou zahraniční návštěvníci z Evropy, Středního a Dálného východu a Severní a Jižní Ameriky

Jeho královská výsost královna Elizabeth II oficiálně otevřela La Martina obchod v Guards Polo Clubu v roce 2009

Její Výsost Královna sleduje hru z Royla Boxu Fasáda La Martina obchodu v Guards Polo Clubu

Guards kolekce La Martiny kombinuje inspiraci z autentických královských a vojenských uniforem, spolu s designem odvozeným od tradičního sportu Polo Symboly, grafika a výložky jsou převzaty z původního archivu královské rodiny.

Luxusní zlaté výšivky Detailně propracované límce Okrasné zdobení na ramenou Kovové knoflíky Autentické detaily na rukávech

Top linie Guards se jmenuje „Royal Box“ Kompletní look pro prestižní hosty, kteří navštěvují Polo turnaje Odpovídá konkrétnímu a exkluzivnímu společenskému postavení Představuje formální oblékání pro ty, kteří se chtějí odlišit a mají rádi sport Polo a jeho kulturní postavení

Royal Box je budova s výhledem na královskou půdu Royal Box je budova s výhledem na královskou půdu. Tato část je vyhrazena výlučně pro královskou, když se chtějí dívat na zápasy pólo pořádané v Guards Polo Clubu. Royal Box kolekce jsou dodávány se speciálním Royal Box lístkem, na který si může zákazník vypsat své jméno a stát se "vlastníkem" tohoto krásného kusu oblečení.