Administrativní záležitosti, aneb formuláře a CIP ICT PSP

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Toto není MATRIX To je e - VLÁDA Praha, červen 2003Ing. Jan Duben.
Advertisements

OP Rybářství 2007 – 2013 Plná elektronizace příjmu Žádostí o dotace z OP Rybářství a koncept administrace v novém programovacím období Ing.
Enterprise řešení pro elektronický podpis VerisignIT
Podprogram pro začínající včelaře Číslo podprogramu: PF
(B1 Print and Delivery) B1 Tisk a odeslání Ing. Miroslav Beran Servis/Helpdesk.
Seminář k výběrovému řízení 2014
Brno 7. ledna 2010 Seminář pro předkladatele projektů do Integrovaného plánu rozvoje města Brna Postup předkládání projektů.
Monitorovací zpráva (MZ) Projektová část
Informační systém Benefit7+
1. Registrace 1.1 registrace nového uživatele 2. Přihlášení 2.1 Přihlášení nového uživatele 2.2 Přihlášení uživatele po ztrátě přístupových údajů, změna.
Setkání klinických uživatelů 2010 Petr Folwarczný.
Výběr projektů Leader ČR 2006 (Ing. Olga Ondráčková, manažerka MAS) Logo- návrh 13ti leté studentky Konečná podoba loga MAS Konečná podoba loga MAS.
OP Rybářství 2007 – 2013 Novinky v administraci Žádostí o dotaci OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka.
PŘÍLOHY MONITOTROVACÍ ZPRÁVY Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.
Program švýcarsko-české spolupráce Předkládání záměru projektu Konečný termín k předkládání projektových záměrů: ve 14:00 Místo předkládání.
Současný a nový systém implementace … aneb jak se poučit z předchozích zkušeností.
Postup pro podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Zpracování záměru projektu a jeho příloh Ing. Hana Kuželková, NVF, o.p.s.
…pro vodu, vzduch a přírodu OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Nejčastější chyby v žádostech Veronika Maršálková Referent Odboru příjmu žádostí a krajských.
Elsevier Science (ScienceDirect) John Wiley & Sons (InterScience) Academic Press (IDEAL) Porovnání licenčních podmínek realizovaných a připravovaných konsorcií.
1 Formální náležitosti žádosti. 2 Podání žádosti konec příjmu žádostí: , 17:00 hod. konec příjmu žádostí: , 17:00 hod. osobně žadatel.
Závěrečná monitorovací zpráva a její zpracování v Benefitu.
Hradec Králové. -Vyplňuje se prostřednictvím aplikace Benefit7 ( zadost.cz) – elektronická MZ. zadost.cz -Přílohy k MZ se přikládají.
Povinné přílohy žádosti pro 4. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Mgr. Jakub Benda Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU Oddělení.
1 INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA Děčín – Staré Město Připravte se na výzvu!
Sekretariát Regionální Rady NUTS II Severovýchod Implementační jednotka Společného regionálního operačního programu Elektronická žádost ELZA.
IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Seminář k 1. výzvě Města Náchoda pro podporovanou aktivitu 5.2b Regenerace bytových domů
Statistika 2010 a 2011 Úkoly na nejbližší období Několik informací Několik připomenutí Sekce SDRUK pro RF a skupina pro standardy VKIS Praha, 10. listopadu.
Možnosti projektové spolupráce a individuálních stáží Jihočeská univerzita Norské fondy a fondy EHP Spolupráce škol a stipendia (CZ07)
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr.
Instruktážní seminář pro žadatele INTERREG IIIA Česko - Polsko Ostrava – září 2005.
CAB ebooks eBooks Elektronické varianty odborných tištěných knih (mohou být i digital born) Trend současnosti nejen ve vědeckých oblastech.
Předkládání žádostí 1 - Elektronicky - Po vyplnění – data odeslat do úložiště dat - Formulář vytisknout, podepsat a s přílohami odeslat poštou nebo podat.
Operační program ESPON 2013 Informační den Program ESPON 2013 Projektová partneři Mgr. Milada Hroňková Ministerstvo pro místní rozvoj ČR 21. února 2011.
Benefit7 – jak vyplnit projektovou žádost
Elektronizace veřejné správy eGovernment 20. duben 2009, 10 min. nové zákony, povinnosti a možnosti pro obce CzechPOINT, datové schránky, spisová služba.
Krajský Akční Plán rozvoje vzdělávání 11. prosince 2015.
Informační schůzka k podávání žádostí o finanční podporu z rozpočtu JMK v souladu s ustanovením § 105 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách
Prezentace na konference k projektu „Inovace ŠVP“ - leden 2010 Ing. Radoslav Kučera, OA Pelhřimov.
Erasmus+ Certifikát mobility v odborném vzdělávání a přípravě (OVP) – VET Charter Erasmus+ Certifikát mobility v odborném vzdělávání a přípravě (OVP) –
PODÁNÍ ŽÁDOSTI O GRANT HL. M. PRAHY VLASTNÍKŮM PAMÁTKOVĚ VÝZNAMNÝCH OBJEKTŮ NA ROK 2016 JAK PODAT ŽÁDOST O GRANT a
Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Postup a způsob.
PŘÍLOHY MONITOROVACÍ ZPRÁVY 6. října OBSAH  Jednotlivé přílohy monitorovací zprávy  Elektronická žádost o platbu.
Seminář k výběrovému řízení 2016 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí, zdravotnictví a vzdělanosti.
Program rozvoje venkova Administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí
Operační program přeshraniční spolupráce Slovenská republika – Česká republika Centrum pro regionální rozvoj Infobod Zlín.
Seminář k výběrovému řízení 2017 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí a zdravotnictví.
Monitorovací zprávy projektů realizovaných v OP LZZ z hlediska obsahu Seminář pro příjemce.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Pracovní workshop pro příjemce 1. výzva 2. GG oblast.
Lenka Kšanová, Marta Mlejnková (Praha, duben 2016) Výzva Dodatečných aktivit.
Podání žádosti o dotaci
Dotační program Podpora včelařství 2016 Krok za krokem
Dotační program Podpora včelařství 2015 Krok za krokem
Pracovní workshop pro příjemce 2. výzva 2. GG oblast podpory 1. 1, 1
Dotační program Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2011
CERA - proces příjmu a hodnocení žádostí
Setkání regionálních výrobců
Besip Zlínského kraje Zlín,
Dočasná síť sociálních služeb v Jihomoravském kraji od roku 2017
Dočasná síť sociálních služeb v Jihomoravském kraji od roku 2017
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Základní informace o registraci
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Lenka Kšanová, Marta Mlejnková (Praha, duben 2016)
Institucionální program
Státní závěrečné zkoušky ak. rok 2018/2019
Příprava malého projektu - 2. část Předložení MP, žádost a přílohy
Podání žádosti o dotaci
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2012
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

Administrativní záležitosti, aneb formuláře a CIP ICT PSP Martin Kusák martin.kusak@mvcr.cz

Základní formuláře Členění Část A – Administrativní formuláře (A1 – A4) Část B – Popis a záměr projektu, textová část. Rozdílná pro jednotlivé typy projektů Část C – Finanční formuláře Formát Tištěná verze (6x – 1x nesvázaný originál, 5 svázaných kopií) Elektronická podoba – xls / pdf

Kdo co vyplňuje Koordinátoři Vyplňují všechny formuláře – A1 a A3 (auto-kontrola) a část B vyplňuji jen koordinátoři Ostatní členové konsorcia A2 (Informace o žadateli), A4 (Souhlas s členstvím v projektu) C1 (Výkaz zisků a ztrát) a C2 (Informace o účasti v dalších EU projektech)

Formuláře nepozměňujte, neboť jsou částečně zpracovávány automaticky! Jak vypadá finální CD Tři druhy souborů: Popis projektu - “[project acronym]_part_B.pdf Formuláře koordinátora - forms_A1_A3_coordinator.xls Formuláře jednotlivých členů (A2, A4, C1 a C2) - forms_applicant_XX.xls, koordinátor je vždy Nr. 1 Formuláře nepozměňujte, neboť jsou částečně zpracovávány automaticky!

Před odesláním! Dvakrát měřte, jednou řežte! Zkontrolujte si, zda jste vytiskli všechny formuláře (4 pro každého člena včetně koordinátora + část B + A1 a A3). Zkontrolujte si, zda z Vašeho CD lze číst a jsou na něm všechny formuláře. Buďte dochvilní! – 10% žádostí je doručeno po termínu!

Děkuji za pozornost a přeji hodně úspěchů při podávání Vašich projektů! Dotazy směřujte na: martin.kusak@mvcr.cz