Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_12_INOVACE 1_07

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Advertisements

Ivana Kuntová, Pětiúhelník Přesná konstrukce velikosti strany pětiúhelníku ze zadaného poloměru opsané kružnice Ivana Kuntová,
PŘEVODY JEDNOTEK HMOTNOSTI.
Měření 3. ročník Autorem materiálu je Miroslava Šafránková
(délka, obsah, objem, hmotnost, čas)
MĚŘENÍ HUSTOTY Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
PROVĚRKY Převody jednotek času.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Rozklad čísel 6 – 10 – doplňování varianta A
Dělení lomených výrazů
Funkce s absolutní hodnotou Využití grafu funkce při řešení rovnic a nerovnic s absolutní hodnotou Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Objem
ČESKÝ JAZYK - ČTENÍ Z POHÁDKY DO POHÁDKY. NÁZEV:Z POHÁDKY DO POHÁDKY AUTOR:Mgr. Jolana Zahradníková STRUČNÁ ANOTACE ( OBSAH, DATUM PILOTÁŽE ): Genetická.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
ČESKÝ JAZYK – ČTENÍ Svět kolem nás Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_12_INOVACE 2_06.
ČESKÝ JAZYK – ČTENÍ Svět kolem nás Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_12_INOVACE 2_02.
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_01 ČESKÝ JAZYK - ČTENÍ Z POHÁDKY DO POHÁDKY.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dušan Goš. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z.
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_12_INOVACE 1_01
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_54
Dostupné z Metodického portálu www. rvp
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_12_INOVACE1_01
Měření fyzikálních veličin
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_12_INOVACE 1_35
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_12_INOVACE 1_01
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 7_11
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 2_93
HODINY − pexeso Pexeso je navržené tak, aby si každý dle potřeby vytiskl ty snímky, které je třeba procvičit. Ať už celé hodiny, minuty nebo ve tvarech.
Rozcvička Urči typ funkce:
HODINY − pexeso Pexeso je navržené tak, aby si každý dle potřeby vytiskl ty snímky, které je třeba procvičit. Ať už celé hodiny, minuty nebo ve tvarech.
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_47
Zakresli dle 3D modelů – nárys, bokorys a půdorys
K U F R Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Dělení desetinného čísla desetinným číslem
PŘEVODY JEDNOTEK ČASU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Michal Kapoun. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
ZEMĚ I. PŘÍRODNÍ SÍLY - ČESKÝ JAZYK – 5. r
PROVĚRKY Převody jednotek času – 2. část
Najdi dva stejné obrázky
Autor: Mgr. Karolina Pátková
Název učebního materiálu
WHAT IS YELLOW? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 2_63
Převody jednotek délky - 2.část
Rozklad čísel od 1 do 10 Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 9_19
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_60
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 9_17
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_12_INOVACE 2_32
STRUČNÁ ANOTACE (OBSAH, DATUM PILOTÁŽE): Práce s textem
Anotace Litr Druhy a využití Co měříme v litrech
Najdi rozdíl IV. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
B a r v y Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Název školy Základní škola Jičín, Husova 170 Číslo projektu
ZLOMKY pracovní listy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dušan Goš. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_59
Procenta % Prezentace je zaměřená na procvičování procent užitím trojčlenky. Obsahuje celkem řešených 15 příkladů. Mgr. Eva Černá, Plzeň Autor © Eva Černá.
Převody jednotek objemu − 2. část
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 2_83
Převody jednotek – 2. část
Desetinná čísla (1) Základní pojmy
Převody jednotek hmotnosti – 2. část
Tvary – přiřazování Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Orofacionální cvičení III.
ČESKÝ JAZYK - ČTENÍ Z POHÁDKY DO POHÁDKY
Převody jednotek času – 2. část
ČÁSTI TĚLA Potřebné věci Autor © Žaneta Prošková
WHAT IS ORANGE? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Pracovní list 1) Do které kategorie jazyků se řadí španělština?
Transkript prezentace:

Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_12_INOVACE 1_07 JEDNOTKY OBJEMU ČTENÍ Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_12_INOVACE 1_07

Mgr. Jolana Zahradníková STRUČNÁ ANOTACE (OBSAH, DATUM PILOTÁŽE): NÁZEV: JEDNOTKY OBJEMU AUTOR: Mgr. Jolana Zahradníková STRUČNÁ ANOTACE (OBSAH, DATUM PILOTÁŽE): GENETICKÁ METODA ČTENÍ POROZUMĚNÍ TEXTU, DOPLNĚNÍ SLOV DO VĚT, VZDĚLÁVACÍ PŘEDMĚT (VE KTERÉM BYL MATERIÁL ODUČEN): ČTENÍ OČEKÁVANÝ VÝSTUP (INOVACE): Zvládnout odpovědi na jednoduché otázky k textu VĚKOVÁ SKUPINA: 4. – 7. ročník speciální školy Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

OBJEM Slouží k měření množství kapalných a sypkých látek. V obchodech máme především lahve o objemu jeden litr nebo půl litru. K přesnému měření objemu používáme kádinky nebo odměrné válce. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

OBJEM Slouží k měření množství a látek. V obchodech máme především o objemu jeden litr nebo půl litru. K přesnému měření objemu používáme nebo odměrné válce. lahve sypkých kapalných kádinky Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

JEDNOTKY OBJEMU LITR JEDEN LITR 1l Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

MENŠÍ JEDNOTKOU JE MILILITR Jeden litr 1000 ml Tisíc mililitrů Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

VĚTŠÍ JEDNOTKOU JE HEKTOLITR 1hl 100 l Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

V čem zjišťujeme objem… Laboratorní kádinky Odměrné válce Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

Co nakupujeme v obchodech v litrech? Dáša si koupila na smažení řízků o - - -. Adam koupil pro tatínka na žízeň - - v -. Pavlínka koupila na pití sladkou š - - - -. Milan a Petr dotankovali do auta - - - z - -. Ondra si nechal nasypat jeden litr b - - - v - - mamince na koláč. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

Odpovídej na otázky – spoj čarou Co uvádíme v kilogramech a gramech? Co uvádíme v litrech nebo hektolitrech? Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

NAPIŠ ČÍSLICÍ Jeden litr Tři litry Jeden mililitr Sto mililitrů Jeden hektolitr Čtyři hektolitry Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

Výborně – jsi jednička Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

Odkazy a citace Otevřená galerie Microsoft office Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.