Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

HODINY − pexeso Pexeso je navržené tak, aby si každý dle potřeby vytiskl ty snímky, které je třeba procvičit. Ať už celé hodiny, minuty nebo ve tvarech.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "HODINY − pexeso Pexeso je navržené tak, aby si každý dle potřeby vytiskl ty snímky, které je třeba procvičit. Ať už celé hodiny, minuty nebo ve tvarech."— Transkript prezentace:

1 HODINY − pexeso Pexeso je navržené tak, aby si každý dle potřeby vytiskl ty snímky, které je třeba procvičit. Ať už celé hodiny, minuty nebo ve tvarech čtvrt, půl, tři čtvrtě. Snímek 11 je rubem kartiček. Kartičky můžeme využít i k prostému přiřazování. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11 PEXESO PEXESO PEXESO PEXESO PEXESO PEXESO PEXESO PEXESO PEXESO PEXESO PEXESO PEXESO PEXESO PEXESO PEXESO PEXESO PEXESO PEXESO PEXESO PEXESO PEXESO PEXESO PEXESO PEXESO


Stáhnout ppt "HODINY − pexeso Pexeso je navržené tak, aby si každý dle potřeby vytiskl ty snímky, které je třeba procvičit. Ať už celé hodiny, minuty nebo ve tvarech."

Podobné prezentace


Reklamy Google