Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_12_INOVACE 1_35

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_12_INOVACE 1_35"— Transkript prezentace:

1 Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_12_INOVACE 1_35
Český jazyk-čtení Z pohádky do pohádky Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_12_INOVACE 1_35

2 NÁZEV DIGITÁLNÍHO UČEBNÍHO MATERIÁLU: Český jazyk-čtení - Z pohádky do pohádky
AUTOR: Mgr. Jarmila Luštická STRUČNÁ ANOTACE (DATUM PILOTÁŽE, OBSAH): Doplňování jmen známých dvojic pohádkových postav VZDĚLÁVACÍ PŘEDMĚT (VE KTERÉM BYL MATERIÁL ODUČEN): Český jazyk – literární výchova KLÍČOVÉ KOMPETENCE: Kompetence k učení, kompetence komunikativní, kompetence občanské MEZIPŘEDMĚTOVÉ VZTAHY: Hudební výchova, výtvarná výchova OČEKÁVANÝ VÝSTUP: Osvojení si pohádkových postav TYPICKÁ VĚKOVÁ SKUPINA: 3. – 5. ročník Praktická škola Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

3 Pohádkové dvojice Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

4 Umíš nakreslit pohádkovou postavu?
Křemílek Vochomůrka Hurvínek Spejbl Umíš nakreslit pohádkovou postavu? Maková panenka motýl Emanuel Pejsek Kočička Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

5 Křížovka 1. Bob a …… 2. Bolek a ….. 3. Maková panenka a motýl ....
4. Jeníček a ….. 5. Pat a …. 6. ….. a Vochomůrka 7. Gargamel a kocour ….. 8. Tom a …. 9. Sněhurka a ….. 10. Pejsek a ….. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

6 Řešení Doplňte háčky a čárky ke jménům.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

7 Odkazy a citace Pohádkové dvojice-křížovka-Činnosti a aktivity. Dětské stránky-omalovánky, hádanky, básničky, písničky, tipy na výlety [online] [cit ]. Dostupné z: Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.


Stáhnout ppt "Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_12_INOVACE 1_35"

Podobné prezentace


Reklamy Google