E-tržiště vortalGOV.cz

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Národní elektronický nástroj (NEN)
Advertisements

Elektronická tržiště veřejné správy dle Usnesení Vlády ČR 343/2010
Informační systém krizového řízení kraje
KONICA MINOLTA a veřejné zakázky
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Integrovaný systém kvality v dalším profesním vzdělávání KVALITA V DALŠÍM VZDĚLÁVÁNÍ Liberec,
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
METODOLOGIE PROJEKTOVÁNÍ NÁVRH IS PRO TECH. PROCESY Roman Danel VŠB – TU Ostrava HGF Institut ekonomiky a systémů řízení.
Mgr. David Mlíčko odbor veřejného investování
C c e r b Implementace Aspe ve společnosti Brex spol. s r.o. stavební společnost.
GORDIC ® + CA = vaše cesta ke zvýšení kvality a efektivity služeb DRMS FORUM Ing. Jakub Fiala vedoucí týmu CA Technologies programátor,
TENDERMARKET Elektronické tržiště jako součást komplexního řešení pro administraci veškerých veřejných zakázek. © Tender systems s.r.o
SAP Ing. Jiří Šilhán.
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
Možnosti kontroly veřejných zakázek Oživení, o. s.
Nový systém elektronických nákupů z pohledu provozovatele E-tržiště
„Zkušenosti s eProcurementem ve státní správě ČR“ Ing. Dalibor Wijas, MBA B2B Centrum a.s. Government electronic Marketplace Elektronické tržiště veřejné.
Zkušenosti se zaváděním systému řízení v KSRZIS podle:
Outsourcing ICT systémová a aplikační integrace v pojetí O2 Projekt Integrace sítě Ministerstva zemědělství.
CIS Cizinecký informační systém
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
Podpora a rozvoj komunikační infrastruktury veřejné správy (KIVS) Ing. Lubomír Moravčík
Elektronické zadávání veřejných zakázek
STANDARDIZACE V EOC inTEGROVANÉ DOPRAVNÍ SYSTÉMY Ing. Jiří Matějec Koordinátor pracovní skupiny Platby v dopravě SDT (ITS&S Czech Republic)
Realizační tým ICZ duben 2005
eHealth vs eGovernment : souboj bez vítěze
NÁRODNÍ DIGITÁLNÍ ARCHIV
Vaše jistota na trhu IT Vybudování a provozování e-spisovny Josef Sedláček ICZ a.s.
EGON Centrum a technologické centrum kraje Vysočina Petr Pavlinec, vedoucí OI KrÚ.
Zkušenosti ze zavedení systému řízení bezpečnosti informací ve shodě s ISO a ISO na Ministerstvu zdravotnictví ČR Ing. Fares Shima Ing. Fares.
MoReq2 Ing. Miroslav ŠIRL Hradec Králové.
Risk Analysis Consultants s.r.o
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
AKORD SOFTWARE s.r.o. Ing. Věra Kovářová Softwarové nástroje pro sledování a vyhodnocování kvality řízení Případová studie Parlament České republiky.
PREZENTUJÍCÍ Hodnocením ke zvyšování kvality vzdělávacích služeb středních škol v kraji Vysočina Mgr. Miroslav Pech.
Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje
1 14.Postakviziční integrace-jaké kroky se mají učinit po podpisu kupní smlouvy Kateřina Čepeláková, E-72 Šk.rok:2009/2010.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Elektronizace postupů při zadávání veřejných zakázek v ČR Úvodní slovo ředitele Odboru veřejného investování RNDr. Jiří.
Nový obchodně technický systém ČEPS, .a.s
Slušná radnice Mgr. Tomáš Chalupa, starosta. Co to je „Slušná radnice“? Obecní program prosazující transparentnost práce radnice a zjednodušení a zároveň.
Transformace sociálních služeb: zkušenosti a výsledky Ing. Daniela Lusková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR JUDr. Jana Nedvědická Odbor práva veřejných zakázek a koncesí MMR ČR Zákon o veřejných zakázkách – možnosti společensky.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR E-tržiště České pošty.
Přínos projektu VIP Kariéra II – Kariérové poradenství v podmínkách kurikulární reformy Ing. Jiří Vojtěch, hlavní manažér projektu, vedoucí oddělení pro.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Autoři: Ing. Martin Polák Výhody e-tržišť z pohledu dodavatele.
Elektronický nástroj vortalGOV © All rights are reserved Ing. Lukáš Zazvonil.
Elektronická tržiště - nový systém zadávání veřejných zakázek ISSS Hradec Králové 2012 Ing. Marek Grill Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Odbor veřejného.
SIKP – Státní informační a komunikační politika Prezentace – aplikace vybraných zákonů ve společnosti NeXA, s.r.o. Eva Štíbrová Zdeňka Strousková Radka.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Sdružení E-TENDERS el. tržiště veřejné správy.
Řízení investičních projektů DSZ DÚR DS ZBV RS DVZ DSP Systém Aspe.
Konference elektronizace Praha Stav elektronizace veřejných zakázek Elektronické nástroje Elektronická tržiště Profily zadavatelů.
Město Třebíč - Elektronizace veřejných zakázek. Zadávání veřejných zakázek Zadávání veřejných zakázek je upraveno: –Zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných.
Workshop 3. června 2008, Praha Rozvoj služeb eGovernmentu v ČR a elektronizace zadávání veřejných zakázek Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Odbor veřejného.
GILDA - software pro zadavatele veřejných zakázek Veřejné zakázky měst a obcí Květen 2011, Ostrava.
1 CONFIDENTIAL Předvídejte a buďte preventivně připraveni na bezpečnostní hrozby dříve než nastanou.
Analýza možností využití institutu centrálního zadavatele v rámci jednotlivých resortů Přednášející: Ing. Pavel Brož.
Národní plán zavedení elektronického zadávání veřejných zakázek a Zpráva o plnění Národního plánu za rok 2007 Ministerstvo pro místní rozvoj.
Duben 2013 Odbor informatiky KrÚ JMK Výzva č. 08 Integrovaného operačního programu na Integrovaného operačního programu na Rozvoj služeb eGovernmentu v.
PLATFORMA PODPORY ŠAP a PA VE ŠKOLÁCH
Ohlédnutí za deseti lety řízení kvality na Městském úřadě Kopřivnice
Podpora strategické práce ve veřejné správě
Spolek pro budování a implementaci softwarových open-source nástrojů
Systém elektronické podpory obchodování (SEPO)
Konference Praha 2014.
Nový zákon o zadávání veřejných zakázek – změny v oblasti elektronizace veřejných zakázek a uveřejňování informací
Ing. Luděk Sosna, Ph.D. Odbor Strategie Ministerstvo dopravy
Strategie rozvoje obce - tvorba koncepčního dokumentu Shrnutí
Výzvy digitální ekonomiky pro společnost
Transkript prezentace:

E-tržiště vortalGOV.cz Ing. Lukáš Zazvonil lukas.zazvonil@vortal.cz

Kdo provozuje vortalGOV CZ ? ECONOMY.CZ

Prověřené řešení – řada zemí – řada uživatelů

Naše koncepce a kompetence vortalGOV Národní služby koncesionáře VORTAL CZ a ECONOMY.CZ Podpora Zadavatelů Podpora Dodavatelů Školení Implementace res. e-tržišť Aditivní služby Zadavatelé (cz) Dodavatelé (cz a svět) CZ E-tržiště vortalGOV Globální technologická “cloud platforma” e-tržišť Vortal IEN 1, 2 … UK SP PT Zdrav. Staveb.

vortalGOV – proč se registrovat u nás U nás budete mít neustále přístup k novým příležitostem Přístup k CZ i EU zakázkám Platforma je již nyní koncipována jako IEN (vzmr/podlimit/nadlimit)! Uživatelská “zjednodušení” Company docs – vkládání opakujících se dokumentů Podpora obchodního týmu v platformě Hodnocení dodavatelů – možnost vyniknout Certifikace platformy dle ISO 27001 - záruka bezpečnosti

vortalGOV.cz

vortalGOV – služby navíc Najdete se - Najdou vás Vlastní oborové kategorizace (VORCAT, +NIPEZ,+CPV) Podpora dodavatelů při podávání nabídek Specializovaná call centra a konzultanti VZ Integrace ERP/DMS/DS vortalConnect Pokročilé analytické moduly – analýza trhu i vlastní výkonnosti Certifikáty – elektronický podpis e-Fakturace, řízení smluvních plnění a další…

Analýza trhu a výkonnosti

vortalGOV – školení a podpora platformy od 12.3 - již probíhají první individuální školení/představení - je k dispozici podpora (8h -16.30h) Od 10.4. - k dispozici výuková videa - wikipedia - školení dle koncese MMR (viz. www.vortalGOV.cz) 2x Praha, 1x Ostrava - individuální školení

vortalGOV – Plán nasazení do 5/2012 - testovací přístup pro uživatele - příprava migrace dodavatelů z www.AllyTrade.cz 5/2012 - start nové ostré platformy

Kam dále? www.vortalgov.cz