Michal Kavalčík (13.června1975 Český Těšín).

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Velvyslanectví České republiky v Kodani srdečně zve na SVATOVÁCLAVSKÉ SETKÁNÍ v pondělí 27. září 2010 v 18 hod. k připomenutí svátku sv. Václava – Dne.
Advertisements

Dovolte mi představit objev hudebního světa počátku 21.století …
Porušování autorských práv Pirátství
SVĚTOVÁ ASOCIACE NOVIN- ZLATÝ GLÓBUS ZLATÝ GLÓBUS Anglicky Golden Globe Award Filmová a televizní cena udělovaná každý rok v lednu Asociací zahraničních.
KOPŘIVA ročník přehlídky netradičních divadel 24. a 25. duben 2009, Kopřivnice.
Populární hudba v letech v ČSR
(X/Y)něconěcoHT1. Televizní studio Ostrava První televizní studio na Moravě a ve Slezku Počátek historie od r (výstavba vysílače) Ostravské a pražské.
Jára Cimrman 1.
Michael Jackson Heal The World Originál obal alba 1982 to Thriller.
Tereza Látalová.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Všechno v mém životě souvisí AC Education s.r.o. |
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 HUDEBNÍ VÝCHOVA.
John Legend *1978 *Springfield *Ohio *zpěvák *textař *spisovatel
Ella Fitzgeraldová byla americká jazzová zpěvačka. Za svůj život napsala a nazpívala stovky oblíbených písní. Ella Fitzgerald, též nazývána "First Lady.
Simpsonovi.
Daniel Landa se narodil v Praze. V roce 1990 se oženil s Mirjam Müller, která je původem z Německa. Spolu vychovávají dcery Anastázii (1998)
Radek Pilař ( – ) autor: Kateřina Marková.
Handicapované osobnosti
Marketingové aktivity ke zvýšení povědomí o domácím cestovním ruchu.
Nejznámější písně: Pánu Bohu do oken, Cesta
Handicapovaní na trhu práce Zpracoval Tomáš Perlik
Čechomor.
Bo ř ek Králík.  50. léta 20. století v USA  vytvo ř ili ho Afroameri č ané  objevil „ č ernou“ muziku pro bílé Ameri č any a Evropany.
Chtěla bych být jako… Zdenka Suchánková. Jako Tereza Kerndlová protože: Je hezká Umí zpívat.
Martin Dresler.  Hlavní město : Ottawa  Rozloha : km²  Státní zřízení : federativní konstituční monarchie  Počet obyvatel : 
Daniel Landa Filip Langhammer, 2.C.
Pražská hiphopová skupina Indy&Wich svůj první koncert odehrála v prosinci Kde jinde, než v klubu 007 na Strahově. O rok později se do.
Leoš Mareš.
Digitální učební materiály ŠIII/2 HUDEBNÍ VÝCHOVA
Daniel Landa.
Daniel Landa v Praze.
EGO Michal Straka.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
Zemřel nečekaně v předvečer svých osmdesátých narozenin..
Televize 8. ročník.
Internet – výhoda pro znevýhodněné 29. února 2008 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel: ,
MADONNA GPJP Klára Šturmová 2.C.
FLORIDA JEHO ZAČÁTKY  Narodil se ve městě Carol City, státu Florida, okolo roků 1979 a 1980, přesné datum je nejasné, ale vychází se z 16 prosince.
Martin Malý Prima.
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
MLÁDÍ Narodil se 14. července 1939 v Plzni. V mládí se toužil stát malířem a po ukončení školní docházky se v Praze neúspěšně pokoušel o studium výtvarného.
NORBERT LICHÝ MATĚJ GREGOR TOMÁŠ KONVIČNÝ MICHAL ODSTČILÍK ZÁKLADNÍ ŠKOLA HRABOVÁ.
 -největší server pro sdílení videí  -vznik 14.února 2005  -založil Chad Hurley,Steve Chen a Jawed Karim zaměstnanci PayPalu  -listopad 2006 koupil.
PATRIK DĚRGEL Vypracovali: Matěj Hoza, Dominik Mihok, Martin Prošek, Lukáš Cieslar 9.A.
Jak se dělá programové schéma vysílání televize Cílová skupina Programové schéma vysílání Reklamní bloky Ukázky Dostupné z Metodického portálu
JIŘÍ MYRON (BOHUMIL PROŠEK) HUMPOLEC OSTRAVA.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Český jazyk Autor: Mgr. Zdeněk Kóňa Šimek a Grossmann – humor a povídky Šimek a Grossmann – humor a povídky.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
hherec, zpěvák, textař, hudební skladatel NNarození: , Ostrava, Československo ÚÚčinkuje ve skupině Kryštof VV Ostravě působil v divadle.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Matematika Autor: Mgr. Martina Durinová SLOVNÍ ÚLOHY.
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV: VY_32_INOVACE_28_19_HV7_Skála AUTOR: Mgr. Aleš Skála TÉMA: Daniel Landa Základní škola Libina, příspěvková.
Televize v konzumaci médií suverénně vede
Internetový server pro sdílení videosouborů.  Zaměstnanci PayPalu  2005 Youtube  zodpovědný za aspekty tagování a sdílení videa na YouTube  2006 prodali.
DALŠÍ MOŽNOSTI KOMUNITNÍ KNIHOVNY
VY_32_INOVACE_D9.10 Autor: Eva Žárová Datum vytvoření: listopad 2011
Divadlo By : Vanessa Thorne.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Ludovico Einaudi Monika Kupková.
Carly Rae Jepsen.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJ.1.Bal.07_Procvičování_malých_tiskacích_písmen_ve_větách.
Ella Fitzgeraldová AUTOR: Mgr. Aleš Skála
VY_32_INOVACE_ČJ.9.A NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ŠTĚTÍ, OSTROVNÍ 300 AUTOR: MGR. NIKOLA GRBAVČICOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_ČJ.9.A.14_Jiří Suchý a Jiří.
Změny po nabití účinnosti smlouvy acta
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Hádej, kdo jsem? NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou
PŘÍRUČKA ČESKÝCH BÁSNÍKŮ, SPISOVATELŮ A HERCŮ
Název školy: ZŠ Pardubice - Spořilov Autor: Renáta Pasovská
Transkript prezentace:

Michal Kavalčík (13.června1975 Český Těšín)

Životopis Známý jako Ruda z Ostravy. Český herec, zpěvák a moderátor. Vystudoval Ostravskou konzervatoř, obor hudebně- dramatický, v letech 1992–1998 vystupoval v divadlech v Ostravě, Českém Těšíně a v Liberci . Do povědomí široké veřejnosti se dostal pomocí pořadů Na stojáka a X Factor pod přezdívkou Ruda z Ostravy.

Muzikály:Dracula, Evita, Hamlet, Krysař,Cikáni jdou do nebe Reportér KnorTime na TV Barrandov. Seriály: První krok a Vtip za stovku. Moderuje Selebrity na TV Očko. Moderátor na Frekvenci 1. Vydal svoji vlastní knihu BESCELER!!! a chystá další. V listopadu 2010 obdržel Ruda z Ostravy Cenu Óčka v nové kategorii nejlepší zakázaný klip. 20. prosince 2010 umístil na Youtube první český hudební klip ve 3D.

Parodované písně Markéta– Falling Slowly S Martinou Pártlovovou Ostrava-Empire States of Mind od Jay-zho a Aliciy Keys. Tento videoklip se stal během 2 týdnů s 1 750 000 zhlédnutími nejsledovanějším videoklipem všech dob českého internetu. Veřejný nepřítel-Verejny nepriatel odRytmuse. Původní klip odehrávající se v Bratislavě byl nazván „Verejný nepriatel“. Tata zvrací-Paparazzi od Lady Gaga. Happy brzdej, Natašo !-Birthday song od Johna Lajoie

Ruda z Ostravy

Michal Kavalčík

Zdroje obrázků http://revue.idnes.cz/michal-kavalcik-a-ruda-z- ostravy-ovladli-vsechny-ceske-televize-ps8- /lidicky.aspx?c=A120412_220628_lidicky_ved http://www.frekvence1.cz/pub/cs/lide- show/porady-v-radiu/ruda-z-ostravy-24.html http://www.novinky.cz/kultura/269022-michal- kavalcik-alias-ruda-z-ostravy-zpusob-vypraveni- jsem-zdedil-po-tatovi.html